22 Temmuz 2008

Ramon Calderon

Real Madrid ve Barcelona'da her başkanlık seçimi öncesinde adaylar tesis vs. değil yıldız transferi vaadiyle kapışırlar. Bu konunun referansı sanırım Florentino Perez ve Figo transferidir. Ya alırım ya da S. Bernabeu'da kombineleri cebimden öderim demişti Perez. Ramon Calderon başarılı bir başkan mı? Real Madrid 2 sezondur şampiyon, bu sezonun da en büyük favorisi ama kulübün adı Real Madrid olunca bu taraftarı kesmiyor tabii. Barselona medyası şimdi Calderon ile dalgasını geçiyor. Bu adam kimi alacağım dese hikayenin sonu fiyasko oluyor. Arada iyi transferler olmadı mı, oldu ama son 3 yıldaki bombaları farklıydı Calderon'un. 2006'da Fabregas ve Robben. Robben 1 yıl gecikmeli de olsa 36 milyona geldi. 2 sezondur Kaka ve bu sezon Cristiano Ronaldo "gelecek, geliyor" denilen ve gelmeyen yıldızlar....

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben bu adamın kaderini Özhan Canaydına benzetiyorum transfer bakımından. Oda her sezon ortasında bi ton yıldız sözü verip sezon sonu yıldız yaratmaya çalışıyordu.Ama şöle de bişey var o asla ben bu gezegenin yıldızlarını alcam demedi hakkını verelim. Belki başka gezegenlerdede yıldızlar vardır... :DD

Adsız dedi ki...

kaka gelmez ronaldo gelse işe yaramaz.. kadroları iyi, robinho dan kurtulsunlar para ediyorken

Adsız dedi ki...

en comunidad.as que escribir un poema para pedja Mijatovic.

fichar y gastar
eso te gusta a ti
prometo que debo pagar al fichar,
el futbol es asi
millon a millon
gastas como un rey saudi
si es por gastar,
gasto mas en gomina
si es para ti
siempre pagas de mas
todos de quieren timar
c.ronaldo es un crack y ha hecho,
que olvide a KAKA
cesc, ibrahimovic, adebayor
villa, puyol,etoo,agüero
messi, pirlo, carvalho
senna, podolski, gattuso
es el madrid, de calderon.

(ramón)

Adsız dedi ki...

Ferguson no sabe la que le espera si Cristiano Ronaldo se queda en Manchester. El jugador estará desmotivado. No hay triunfo que no haya logrado en todo lo que lleva como " Red ". Debería aspirar a algo más alto,como puede ser estar en el Real Madrid. muhco rollo con cristiano , ya se save q es el mejor del mundo actualmente xo si no viene pues nada .xo q alex ferbuson no se ponga xulito xq si le ofrecen 100 millones nos lo envuelve asta en regalo.xo igulmente seremos campeones d europa con cristiano o sin el.

Alex ferguson es una castaña!

s.ramos > r.ferdinand.
guti > schools
rául > rooney.
madrid > manchester

(ramón)

Adsız dedi ki...

Además,

george best y bryan robson se alcohólicas. peter schmeichel es agujero. Roy Keane es Conan el bárbaro. Cantona maniático bobby charlton es la vasija.

Di Stefano es el mejor futbolista del mundo ha visto jamás.

santillana > george best
redondo > keane
di stefano > bobby charlton

(ramón)

Adsız dedi ki...

guti ve redondo dışındaki konularda yine ramon haklı.

Adsız dedi ki...

marca gazetesi gecen gun 28 temmuzda ronaldo transferini aciklayacagini yazmisti..Gelismeler nedir acaba..merak ediyom ne yazacaklar 28 temmuzda.

a.c. sedef dedi ki...

real artık istediği adamı istediği gibi alamaz ki.los galacticos'dan beri çok değişti herşey.her yıl biri yeni figo diyor yeni zidane diyor.oyuncuların değeri artıyor.ama bu kadar yeni .... denmesine rağmen büyük takımlar artık yeteneğin parayla ölçülmeyeceğini anlamış durumda.o yüzden ajax iki üç sezon önce 6 milyon euro'nun yarısını vermeyeceği sulejmani'ye 16 veriyor.ronaldo'nunsa gitmesi lazım.bu sezonki çalkantılardan sonra hayatta geçen iki sezonun ritmini bulamaz.

Turiaf dedi ki...

Geçen aynı kouyu bende düşünmüştüm. Real Madrid bir türlü dev bir isim getiremiyor. 2001 de Zidane geldikten sonra tıkandı bu mekanizma.Ronaldo ve Beckham'ı bu tarz transferler olarakta görmüyorum ben. Sanırım eskisi gibi kolay değil bu işler. Ancak Ronaldinho gibi takım ile çok sorun yaşamış ve koca bir sezon doğru düzgün oynamamış oyuncular takım değiştirebilecek. Real Madrid'in artık kendisinin bu tarz oyuncuları diğer büyük takımlara gitmeden bulması gerek.

Adsız dedi ki...

Robinho falan derken 2 laf da illaki buraya edelim, eksik kalmayalım...

Sanki bu Başkan (ki Özhan Abi'ye nasıl benzetilir anlamakta güçlük çekiyorum zira Özhan Abi'nin eşi benzeri, mümkün değil yoktur :)) göreve gelmeden evvel 'genç ve savaşan bir takım yaratmak istiyorum' mealinde laflar edip, öyle de gelmişti diye hatırlamaktayım, taraftar da bu yüzden desteklemişti hatta...

Bu minvalde değişmesini istememekteyim kendi adıma. Ha Öz Realliler neder bilemem tabii.

Öte yandan bu konuda Katalan Cemiyetine pek laf düşmez kanımca. Hele 2 senedir ardı arkası kesilmeyen komikliklerinden sonra...

Hele Sport'u devamlı takip ederim, (hani Marca devamlı Ronoldo haberi yapıyor diye konuşuluyor ya) Silva haberinin geçmediği bir gün bile hatırlamıyorum mesela :)

Villa'yı yazmaktan da yeni vazgeçtiler :)

Bu da böyle bir anektot olsun, biraz kel alaka :)

Bak bir isim daha geldi aklıma, sanki bir ara Iniesta'ya da talip olmuştuk hatta gayet uçuk bir rakam da önermiştik diye hatırlıyorum. Sizin yazdığınız isimlere ek olsun :)

Adsız dedi ki...

manchesterin alayını sıradan geçirmiş valla.

jose dedi ki...

Ramon;


Scholes>Redondo
Cantona>Suker
Giggs>Raul

dr feelgood dedi ki...

keane > all

okusa dizini eline verirdi ramon'un :)

Adsız dedi ki...

ya hic kimseyi almasa yine bu haliyle guzel real. ha benim temennim 2 david'inde alinmasindan yana valencia dan. ama takim bu haliylede iyi, zaten ispanyada real sampiyon olmadiginda olagan disi bir sezondur, yani her sezon sampiyonlugun en buyuk garantisi realdir.

Adsız dedi ki...

ya barça bu kadar kötüyken valencia batmışken kasmasına gerek de yok bu kadar.. barça drogbayı alırsa gitsinler parasını verip birini alsınlar yoksa kalsın. robinho her türlü gitsin.

aşkın dedi ki...

Artık yıldızları Premier Lig kapıyor, onlar futbolun ABD'si olmuş.
Yalnız anlayamadığım yanılmıyorsam 98de Cl şampiyonluğu geldi, ligde Barça şampiyon oldu diye hocayı gönderdiler.Şimdi ligde başarı var bu kez Avrupada başarı gelmedi diye hoca gönderildi, kazan kaynatılıyor.Ne iştir anlamadım.