24 Temmuz 2008

Palermo-Battaglia-Ibarra

Martin Palermo-Battaglia ve Ibarra. 10yıl önce Boca Juniors'da beraberdiler. 10 yıl sonra da. 98-2008 hatırası bu fotoğraf. Arada her biri Avrupa seferine çıktı, hüsrana uğrayıp döndüler, tutunamadılar. Üçü de bugün Türkiye'ye gelsin, çatır çatır top oynarlar. Ibarra en sevdiğim sağbeklerden,taş gibi adamdır, 34 yaşına gelmiş. Martin Palermo ve Battaglia da Boca'nın arka bahçesi Villarreal'de top sektirip geridöndüler. Ibarra ve Martin Palermo Galatasaray'a, Battaglia da Fenerbahçe'ye yakışırdı gün itibariyle eksiklere baktığımızda. Olacak iş değil tabii...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Ibarma sağ bek madem taş gibi, gelse gs ye, mesaj mı gönderiyosun bülent ağabey ?
sağ bek sağ bek diye yandı gönlüm :D

tknycl dedi ki...

martin palermo bence fenerbahçe'ye gelsin..
böylelikle penaltıcı sorununu çözmüş olurlar :P

Adsız dedi ki...

En çok Ledesma'nın Catania performansını merak ediyorum..

Adsız dedi ki...

daha önceki bi postunda da yazmistim, battaglia keske besiktasa gelse diye. ayrica ibarra pekte basarisiz degildi bence, en azindan bir sampiyonlar ligi finale gördü. aslinda o günden sonra iyi bir takima gider demistim ama oradan oraya gönderdiler en sonunda da döndü boca ya.

Barizzio dedi ki...

Üstat dev adamlarımı koymuşsun yaa!!
Ama bari sıralarıyla yazsaydın da tanımayan adamlar da bilseydi kim kimdir deyi.

dr feelgood dedi ki...

martin palermo. en sevdiğim forvetlerden biridir. ispanyaya transfer olduğunda "kesin ordan real'e falan gider ben bu adamı kaç senedir takip ediyorum teytey" diye yorum yapıp dururdum. fena göt oldum kariyeri sayesinde. ama ölüsü 20 gol atar bu adamın türkiye'de.

Tolga YILDIZ dedi ki...

H.Ibarra şamp. ligi finali oynadığı sezon monaco'da forma giyiyordu ve oraya portodan transfer olmuştu. şamp ligi finali sonrası sahada bir sene önce beraber oynadığı arkadaşlarının kupa sevincine uzaktan öyle bir bakışı vardı ki kamera çok güzel yakalamıştı. sanki ben niye onların arasında değilim diyordu adeta.