21 Temmuz 2008

Drogba vs Trezeguet

Barça'da gelenler Hleb (Arsenal), Henrique (Palmeiras), Keita, Dani Alves (Sevilla), Pique(Manchester United); Caceres (Villarreal). Gidenler Deco(edit), Ronaldinho, Dos Santos ve Zambrotta. Kasa açığı bu transferlerle eksi 50 milyon euro. Guardiola sil baştan bir kadro kuruyor. İstanbul'un havası bazılarına mütemadiyen Eto'o haberi yaptırtıyor. Eto'o'ya "patriot" demişler. Kardeşim o savunma füzesi ya(!). Füze mi kalmadı başka? Barça bir santrfor alacak. Drogba listenin ilk sırasında. Chelsea ile hazırlık kampına gitmedi. Barça forması da çok yakışır bu adama. Henry'nin de kader arkadaşı Trezeguet için kulisi var. Eto'o için Milan listeden çıktı, Ronaldinho ile aynı takımda oynamaz. Drogba takasında üstü para vermesi gereken Barça. Bir de Tottenham var tabii, forvetten adam satarsa...

11 yorum:

tknycl dedi ki...

totenham için pavlyuchenko haberleri yapılıyor tabii doğruysa..ama böyle bişi varsa robbie keane gidici demektir..berbatov'u inadına satmayacaklarını düşünüyorum..
bu arada bilgim yok ama deco'dan para kazanamadı mı barça?listede göremedim merak ettim..

SkyCaptain dedi ki...

Barca ve Chelsea Eto'o/Drogba takası yapacaksa muhtemelen üste para vermek isteyen takım olmaz. (Kenyon vermek istemez ancak Abram bir tel. açarsa Chelsea verebilir...)

Peki transferden kim kârlı çıkar, bunu da gelecek sezon başladığında görürüz.

Pasetto dedi ki...

pavlyuchenko madrid'e yazılmıştı blogda.euro 2008'den çok önce.Ben de Drogbayı Barçada görmek isteyenlerdenim.Artık Mercedeside Roman'a bırakır..

Mr.Eko dedi ki...

Yine yazıyorum, tottenham berbatov ve keane i satsın. Eto ve drogbayı bağlasın. Para da var imkanda.

Adsız dedi ki...

aceto mi amigo. hoy nosotros hablábamos con amigos de la liga de campeónes 2009. pienso realmadrid e internazionale wil juega el final este año. sí notan esto.real madrid-internazionale de 2009 de final. ¿quién ganará?

Madrid seguramente.

A POR LA DECIMA!!

¡HALA MADRID eterno! 100% BLANCO

(ramón)

Adsız dedi ki...

O değil de Alves ve Messi'li bir sağ kanadı düşünemiyorum bile.. Rüya gibi.

SAFÆ dedi ki...

@ tozasor

ben az once dusundum goz yaslarına boguldum :D

n0s dedi ki...

trezege milli takımı bırakmış. keep walkin reklamında oynasın :D

jose dedi ki...

trezeguet baktı domenech kalıyor hemen ısı bılıyor elveda dedi:)ulan domenech sen ıflah olmazsın bas git fransadan...

jose dedi ki...

tekinycl ;


10 M Euro koydu kasasına barca deco icin

Beta Karoten dedi ki...

Tottenham forvetlerini satarsa bir daha böyle forvet hattını 10 senede toplayamaz. Büyüklerin arasına girmek için birazcık mali sıkışma gerekiyor doğal olarak. Gerçi Berbatov takıma küsecek gibi gözüküyor bu gidişle ama yine de satmak mantıklı değil.