24 Temmuz 2008

Marcos Senna

Yıllık 3.5 milyon euro. Fenerbahçe'deki tavan ücret budur bu sezon. Emre'ye ödenen rakam. Alex de bu kadar kazanıyor. 3. sırada Kezman var 250 bin eksiğiyle. Tavan ücreti Senna'ya da teklif ettiler. Villarreal'e de 10 milyon euro. Oyuncu ile anlaşsalar, kulübü ile pazarlık masasına otururlardı. Villarreal bir ara 30 milyon diye uçuyordu. Lakin Senna teklife hayır deyince bu transfer hikayesi de sona erdi. Inter, Muntari'yi alıyor 1-2 güne kadar. O kadrodan Dacourt açığa çıkacaktır ama nerede eski Dacourt tabii... Fenerbahçe kaleci almayacağız açıklaması yapmış. Serdar'ın gittiği kadroda Volkan Babacan 2. kaleci oldu. Çok ilginç!

19 yorum:

Turiaf dedi ki...

Volkan Babacan hakkında hiç bir fikrim yok ama yerli bir yetenek bulurdu Fenerbahçe yine. Demek ki piyasada düzgün yerli kaleci kalmamış.

memduh95 dedi ki...

para için rahatını bozmamış adam. kendi bileceği iş. kaleci almamak ve emre'ye 3.5 vermek delilik. uyum sıkıntısı çekmezse bu senenin favorisi gs. ha fener orelyo'nun 1-2 gömlek üstü bir dmc alırsa (e.g. xabi alonso) belli olmaz.

Adsız dedi ki...

en sons sivasspor braga maçındaki komik golden sonra volkan adındaki kalecilere karşıyım

volkanlar kaleci olmasın.

Ortega dedi ki...

Volkan Babacan şu meşhur menajerlik oyununda büyük bir yetenek izlenimi vermişti.Bakalım reel hayatta ne yapacak?

hadesperado dedi ki...

Senna Fener'i nası reddeder, nası gelmez ya!? yoksa Senna, sporu sağlıklı yaşam için mi yapıyor? :)

Adsız dedi ki...

Mesut Bakkal'ın olimpik Takımıyla Akdeniz Oyunları'nda iyi maçlar çıkarmıştı Babacan.Tabi o günden sonra izlemek pek kısmet olmadı. Fiziği itibari ile iyi bir kaleci olabilir bence önündeki Demirel'den daha iyi bile hatta...

SkyCaptain dedi ki...

Babacan hazırlık maçlarında iyi bir görüntü çizdi. Demirel'e alternatif olur mu, şimdilik hayır ama federasyonun ilk 18'de genç oyuncu bulundurma zorunluluğu olduğundan Babacan bence iyi bir tercih olacaktır.

Öte yandan Senna gelmiyorsa kendisi bilir, Villarreal'de lendisine başarılar ben Albelda'nın gelmesini daha çok isterim...

Adsız dedi ki...

babacan'ı ben de takip ettim bir süre, istanbulspor'da felan kiralık oynadı ve o zamanlar iyiydi. geçen sezon başındaydı sanırım bir hazırlık maçında oynamıştı ama bence pek de iyi bir görüntü çizememişti. kendisinden büyük şeyler beklenmesi pek mantıklı değil şu sıralar fikrimce. klasik tabir olarak üç kulvarda sonuna kadar koşmayı hayal eden fenerbahçe'nin sağı solu belli olmayan volkan demirel'in ardına tam olarak ne verebileceği şüpheli olan volkan babacan'ı bırakması mantıktan uzak.

Adsız dedi ki...

ya feneri anlamiyorum arkadas ben. kardesim neden bu kezmana bu kadar para veriyorlar? birde semih as oynamayacak diyenler felan vardi, ki oynuyor. varsa bir sorun forvet hattinizda satin semihi bize (galatasaraya) bizimde forvet transferi hallolmus olur hemde aslanlar gibi her mac oynar golunu yazar. taraftar felanda kinamaz merak etmeyin, semihi nihati ardayi felan turkiyenin her yerinde her seyirci sever.

orkun dedi ki...

Kanımca Volkan Babacan'a kontrollü bir şekilde tecrübe kazandırılırsa çok sıkı kazanç olur ve uzun yıllar rahat ederiz, yetenek de fizik de var.

Adsız dedi ki...

Aslında herkesin unuttuğu bir kişi daha var fenerbahce de ön liberonun hası, ağababası,lordu, viskontu "stephen appiah" kendi resmi sitesinde daha dün ben hala fenerbahcenin futbolcusuyum bi yere gittiğim yok diyor yani fenerbahce yeni on libero almak istiyorsa bir değil iki yabancı kontenjanı acmak zorunda appiah la beraber ama bana sorarsanız appiah hala ben fenerbahcenin futbolcusuyum diyorsa maldonadoyu yollasınlar bu cengaver kardesimizde gelsin oynasın futbolunu catır catır
*ilgilenenler için stephen appiahın resmi sitesi,
http://www.stepapp.com

frankiegar dedi ki...

abi tavan carlos olmasın, o ne kadar alıyor?

BT dedi ki...

@frankiegar
evet haklısın. r.carlos'u pas geçtik. Benim bildiğim 4.2 milyon euro alıyor.

dusendeli dedi ki...

Volkan Babacan da, Mert de çok yetenekli çocuklar. Hatta Volkan Babacan muhtemelen milli takımın önümüzdeki 10 senesinde kalede olacaktır.Öte yandan zaten bugün yapılacak bir kaleci transferi Volkan Demirel'in yedeği olacak. Volkan Babacan da en azından yedek olacak kadar tecrübeye sahip. Dolayısıyla da kaleci transferi yapılmaması normal.

Bu arada yabancı kontenjanı meselesine gelince; Muhtemelen Deivid Türk vatandaşlığına geçecek. Appiah'ın da ya bir şekilde sözleşmesi fesheldilecek ya da kılıfına uydurulup askıya alıncak. Sanırım transfer döneminin son günlerinde (CL'de gruplara kalındıysa) bir defansif ortasaha transferi yapılacaktır.

Ayrıca Fenerbahçe'nin ne Maldonado'yu, ne Kezman'ı ne de başka bir oyuncusunu göndereceğini sanmıyorum.

Hayatımız Futbol dedi ki...

fenerbahçe'de 4 küsür milyonla en çok kazanan Roberto Carlos

Adsız dedi ki...

@anonymous
"kar$ılıklı davalar neticesinde 2010 yılına kadar olan sözle$mesi fifa tarafından bozuldu. (dava devam ediyor.) fenerbahce'nin de i$ine geldi tabi, netekim yeni transfer guiza erzurum dogumlu bir vatanda$ degil."
yukarıdakini ek$isözlükten ich adlı kullanıcı yazmış. ben olay hakkında herhangi bir haber okumadım o yüzden doğruluğunu yanlışlığını bilmiyorum.
Rüştü, Oğuz, Volkan Demirel, Recep, Serdar vs. Fenerbahçe yerli genç kalecileri oynatmak hususunda tecrübeli sayılır. Volkan Babacan'la Mert Günok ne kadar faydalı olur göreceğiz. Ama Serdar'ın sözleşmesinin yenilenmemesi çok büyük hataydı.

Adsız dedi ki...

Volkan Babacan genç ve yetenekli bir kaleci olsada Volkan Demirele bir tehdit oluşturmuyor ee bunu bilen Volkanda kendini pek sıkmayacaktır bunuda kaleyi Serdar a kaptırana kadar olan davranışlarına bakınca anlıyoruz. 2. kaleci durumuna düşmüştü ki Serdar sakatlandı. Ayrıca geçen sene Volkan cezalı Serdar sakat kalede genç Volkan Diyarbakır dan yediği golü hatırlayın. İş 3. kaleciye kadar gitmişti bu senede aynı şey olamaz mı sadece Volkan Babacan ı değil Mert Günok u da yorumlamalıyız onada forma düşebilir

lyktm dedi ki...

babacan, demirel, gönül..
maşallah fenerbostan biraz zorlasa hükümet kuracak :P

Adsız dedi ki...

kezman'ın yıllık ücreti 2.5 milyon euro, 3.25 değil.