9 Mart 2007

Uykuluk vakti El Clasico

Haftasonu 2 deli derbi var. Milano derbisini güvenlik sebebiyle Pazar günü öğleden sonra oynatıyorlar. Trabzonspor maçı öncesinde rakı sofrası nedeniyle affımı isteyeceğim bu maçtan. Cumartesi eğlencesi Barça-Real Madrid derbisi. Saati de güzel, 23:00. Bay K ile uykuluk-kokoreç ile kolestrol manyağı olur, kafaları çeker yine türk kahveleriyle santra düdüğüne yetişiriz.
Barça da Real Madrid de elendi Şampiyonlar Ligi'nde. Capello bu kez yüzsüz çıktı. "Barça maçını kaybetsem bile istifa etmeyeceğim başkan yollarsa giderim" demiş. Kurt kocayınca böyle oluyor. 10 yıl önce Camp Nou'da iki maçı da-lig ve kupa- kaybetmişti. Roma ile de geldiğinde çıkamamıştı Barcelona'dan. Santiago Bernabeu'daki 2 maçı da 2-0 kazandı ama bu kez Abbas yolcu gibi duruyor. Barça bu sezon işe yaramayan Liverpool galibiyeti dışında büyük maç kazanamadı. Rijkaard'ın şampiyonluğun kaçması halinde Milan'a gideceği iddiam devam ediyor. Real Madrid kaybederse lige de havlu atar ve bu sezon da kupasız kapanır.Luis Figo ve Luis Enrique'siz derbinin de tadı yok aslında. Madrid'de Luis Enrique çıldırtırdı tribünleri; Figo domuz kafası, J&B şisesi yer kafasına, korner atmaya tırsardı Camp Nou'da. Bu adamlar gitti gideli işin rengi kaçtı. Maçı Miguel Angel Garcia yönetecekmiş. 2004-2005'de Barça'nın 3-0 kazandığı maçın hakemi. Şimdi Barselona'da olmak var anasını satim. La Boqueria'da kafaları çekip; Diagonal'dan aşağı sallanıp Camp Nou'ya varmak var. O da olur.

San Siro Curva Sud'de eski defterler açıldı

Sicilya derbisi ve bir polisin ölümü sonrasında tribünleri kontrol altına aldığını zanneden İtalyanlar bu kez Milano'da patladı. Fossa dei Leoni'nin, Brigate Rossenere'nin baskısıyla ve sancak kaptırma raconuna kurban gitmesi sonrasında duruldu denilen San Siro Curva Sud en sonunda patladı. Fossa'nın kapanması sonrasında kurulan bir grup Brigate'nin zaten kara listesindeydi. "Guerrieri Ultras" sözünü etmeseler de Fossa'nın bir devamıydı. Fossa gibi onlarda her perşembe saat 21:00'de Giardino Bar'da toplanıyorlar.
Brigate'nin ele geçirdiği Curva Sud'de iktidar savaşı 25 Ocak'ta oynayan Milan-Roma kupa maçı sonrasında San Siro dışına taştı. Maç 2-2 bitmiş, tur zora girmiş. Brigate'den Michele Caruso ve Massimiliano Colombo , Milan taraftarlarının yakından tanıdığı 42 yaşındaki Valter Settembrini 'ye kafa göz dalıyorlar ve öldüresiye dövüyorlar. Valter Commandos Tigres'den ve Curva Sud'deki bilet rantı yüzünden zaten bir zamandır iki grup hırlaşıyor. Valter Settembrini komalık oluyor ve 40 gün hastanede yatıyor. Olaya karışan 6 kişi daha var ve hala aranıyor. Caruso'ya 10 yıl, Colombo'ya 8.5 yıl hapis istiyor savcılık. ..
Artık gözler Fossa dei Leoni'nin varisi Guerrieri Ultras'da. Pazar günü İnter derbisi var. Curva Sud'deki kareografiden, pankartlara kadar herşey bu tribünün geleceğini belirleyecek. Brigate'nin bir zaman daha tribünü elinde tutacağı kesin. Bir de İtalya geneline dair yeni bir yaptırım var tribünler için: Pankartlar izin alınmadan stada sokulmayacak. Davul ve megafon da artık yasak...
Video:San Siro'da kavga

8 Mart 2007

Şık hareket

Euro 2004 final bileti 60 euro
Barcelona atkısı 12 euro
Bere 4 euro
Finalde kaybettiği gün Figo'ya Barcelona bayrağı atmak: Paha biçilemez.

Adios Real Madrid

Dün Barça, bu akşam da Real Madrid gitti. Kaybedenlerin derbisi olacak 3 gün sonra. Capello, Emerson'u oyundan aldığında Erik Gerets'in Mehmet değişikliği geldi aklıma. Bir gol yesen eleneceğin maça 7 defansla mı çıkılır mı? Üstüne 10 saniyede gol yenilir mi? Raul aslanlar gibi savaştı, 2. yarıda tükendi evlat. Cannavaro yoktu, Ramos'un ağzını burnunu dağıttılar. Roberto Carlos artık yürümüyor, Türkiye kıvamına gelmiş. Allianz Arena'da bu skydomelar nasıl çekim yapıyor öyle. Penaltıda Van Nistelrooy'ın kıçına zoomladılar. Bir de her zamanki karın ağrısı Ertem Şener. Salihamidzic'in annesinin adının Şefika olduğunu dünyada bu maçı naklen izleyip duyan Türkiye'den başka kaç ülke var Allah aşkına. Alo Madrid teleom gibi sesini de kısmadılar gereksizin. Herif anlattığı her maçın içine ediyor. Bir sus ya, ilkokulda bunun gibiler, 200 ülkenin başkentini sayardı, sorsan o ülke nerede haritada yerini gösteremezdi.
İspanyollar bu turda ağır yara aldı. İki ağır abi kupa dışında. Valencia kavga sonrası gelecek cezayla zaten ileriye gidemez. Geçen sezon diğer finalisti de Emirates'in cenabetine kurban gitti. PSV yine çeyrek finalde. Milan zaten ligde son dakikalarda atıyordu, bu kez uzatmalarda Kaka ile atmış çok mu. Man United zaten turu Fransa'da almıştı. Kuralar ne olur bilmem bildiğim Mourinho bu şartlarda da kupayı alamazsa sezon sonunda Chelsea'den uzar.
Maç detayları
Fabio Capello için: Mina/Ancora

7 Mart 2007

Lisanslı fare lazımlığı

Ne bu? Bildiğin mouse pad. Buna da bir Türkçe karşılık buldu mu TDK bir fikrim yok. Fare lazımlığı diyeyim ben. Formula 1 lisanslı ürünleri arasında dikkatimi çekti. 260 euro veriyorsun, sana bir mouse pad veriyorlar. Yalan oldu bu dünya...

Bakmak yasak

Dolce&Gabbana'nın yukardaki reklamına yasak gelmiş. Oliviero Toscani'nin bir zamanlar Benetton ile yaptığı ve çok ses getiren reklamları geldi aklıma. ekşi sözlükte bir hayırsever listelemiş o işleri.

Dolce & Gabbana pull their S/S 07 ads

Eres el Madrid

Akşam sağlam maç var Munih'de. Santiago Bernabeu'daki 3-2'nin rövanşı. Van Bommel'i eline verecek mi Real Madrid? İspanya'da maçın hakemi için yaygara yapıyorlar. Lubos Michel bir zamanlar Barça taraftarı olduğunu, Puyol'a hayran olduğunu söylemiş. Barça'lı hakem bizi yakar edebiyatı gırla. Real Madrid'de Cannavaro son antrenmanda sakatlanmış. Saldremos Saldıray abi durumları yalan olmuş yani. muhtemel kadrolar budur Ayhan kardeşim..
Bayern Munih: Kahn; Sagnol, Lucio ( Demichelis), Van Buyten, Lahm; Salihamidzic (Görlitz), Hargreaves, Van Bommel, Schweinsteiger; Makaay Podolski.
Real Madrid: Casillas; Ramos, Helguera, Cannavaro ( Raúl Bravo), Torres, Roberto Carlos; Emerson, Gago, Guti; Raúl , Van Nistelrooy

Ezdirme garipleri

Hollanda'da, Heteren'de nudistler için bir gym salonu hizmete girmiş. Özgürlük bla bla bunları geç de kardeşim sen o bisikletin üzerinde nasıl oturuyorsun öyle. Yazık günahtır, ezdirme garipleri yahu. Ulan zaten kıçınızı yıkamazsınız, steril ayağına havlu sermişsiniz seleye. Akıllı adam işi değil bunlar. Hollanda'da 70 bin kişinin üye olduğu nudist federasyonu varmış, zaten çok talep ediliyormuş, salon şimdiden 50 üye yapmış bunlar da orada burada yazılanlar. Bizim memlekette insanların yarısından fazlası yeni aldığı eşofmanı, sıfır Nike-Adidas'ı gösterip caka satacağım, aerobik yaparken eğilen karının dötünü keseceğim diye spora gidiyor zaten. Oldu ki memlekete birgün Hollanda ferahlığı gelir bak o zaman neler oluyor?

Transferring Godot


HP'nin sponspor olduğu "Virtual Theatre Festival For High Schools" için iki ilan. Muhteşem daha ne diyeyim..

Doutzen Kroes

Mestalla meydan muharebesi


Valencia-Inter maçı sonrası. Burdisso ile Marchena arasındaki kavgaya kenardan Navarro katılıyor. Sonrası meydan kavgası. Son kare Inter'in takım ruhunu anlatmakta..

Adriano bizi diskoya götür

Şampiyonlar Ligi'nde kağıt üzerinde favori 3 takım elendi. Rijkaard'ın 3-4-3'ü Anfield Road'da kendini paraladı ama atı alan Üsküdarı Camp Nou'da geçmişti. You will never walk alone'u bu taraftardan İkitelli'de canlı kanlı dinlemiştim. Taraftar dediğin budur, gerisi yalan. O.Lyon yine Nisan ayını göremeden intihar etti. Roma'da 0-0 biten maç sonrasında AS Roma gümbürtüye gider gibi duruyordu ama Totti ve Mancini ile ilk yarıda buldukları 2 golle Fransızları fena acıttılar. Inter, San Siro'daki 2-2'nin diyetini ödedi paellacıların memleketinde. Valencia'ya bir tek gol atamadılar. Maç sonunda hem ağlamışlar hem de Burdisso'yu sıkıştıran Valencialıları Cruz, Maicon ve Cordoba sahada kovalamış . Ben olsam Adriano'ya kafa göz dalardım.(bkz:foto) Yerse. Chelsea turu geçen tek favori oldu. 1-1'in rövanşında ilk 45'i 1-0 yenik kapadılar. 2. yarıda Robben ve Ballack'ın golleriyle Mourinho eski takımını (Porto) yine kupa dışına yolladı. Birer İtalyan kupa dışında. 2 İngiliz yola devam ediyor. Cumartesi akşamı derbide Barça ya Real Madrid'e patlar ya da Rijkaard patlar.
MARCATORI: Totti al 22' p.t.; Mancini al 44' s.t.
LIONE (4-3-3): Coupet; Reveillere (dal 24' s.t. Benzema), Squillaci, Cris, Abidal; Tiago, Diarra (dal 1' s.t. Kallstrom), Juninho; Govou (dal 1' s.t. Wiltord), Fred, Malouda. (30 Vercoutre, 2 Clerc, 4 Muller, 7 Baros). All.: Houllier
ROMA (4-2-3-1): Doni; Cassetti, Mexes, Chivu, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Taddei, Perrotta, Mancini (dal 44' s.t. Faty); Totti. (1 Curci, 19 Defendi, 21 Ferrari, 4 Wilhelmsson, 28 Rosi, 23 Vucinic). All.: Spalletti.
ARBITRO: Mejuto Gonzalez (Spagna)
VALENCIA (4-4-2): Canizares; Miguel, Albiol, Ayala, Moretti; Angulo (31' s.t. Joaquin), Marchena, Baraja (38' p.t. Hugo Viana), Silva; Morientes (22' s.t. Vicente), Villa. (Butelle, Curro Torres, Navarro, Del Horno). All. Sanchez Flores.
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Maxwell (30' s.t. Grosso); Dacourt (19' s.t. Figo), Burdisso, Zanetti; Stankovic; Crespo (13' s.t. Cruz), Ibrahimovic. (Toldo, 25 Samuel, 21 Solari, 91 Gonzalez). All.: Mancini 5.
ARBITRO: Stark (Germania)
LIVERPOOL-BARCELLONA 0-1
(Primo tempo 0-0)MARCATORE: Gudjohnsen al 30’ s.t.
LIVERPOOL (4-4-2): Reina; Finnan, Carragher, Agger, Arbeloa; Gerrard, Sissoko, Xabi Alonso, Riise (Fabio Aurelio 32’ s.t.); Kuyt (Crouch 45’ s.t.), Bellamy (Pennant 23’ s.t.) (Dudek, Hyypia, Mascherano, Zenden). All. Benitez
BARCELLONA (3-4-3): Valdes; Oleguer, Thuram (Gudjohnsen 26’ s.t.), Puyol; Xavi, Marquez, Deco, Iniesta; Messi, Ronaldinho, Eto’o (Giuly 16’ s.t.). (Jorquera, Zambrotta, Edmilson, Sylvinho, Saviola). All. Rijkaard
ARBITRO: Fandel (Ger)
CHELSEA-PORTO 2-1 (Primo tempo 0-1)MARCATORI: Quaresma (P) al 15' del p.t., Robben (C) al 3', Ballack (C) al 34' del s.t.
CHELSEA (4-1-3-2): P. Cech; Diarra (Ferreira 21' s.t.), Carvalho, Essien, A. Cole; Makelele (Mikel 1' s.t.); Ballack, Lampard, Robben; Drogba, Shevchenko (Kalou 40' s.t.). (Hilario, Boulahrouz, Bridge, Wright-Phillips). All. Mourinho.
PORTO (4-1-2-3): Helton; Fucile, Pepe, Bruno Alves, Ricardo Costa; Paulo Assuncao; Meireles (Ibson 11' s.t.), M. Cech (Adriano 11' s.t.); Quaresma, Lucho Gonzalez, Lisandro Lopez (Bruno Moraes 37' s.t.). (Vitor Baia, Ibson, Joao Paulo, Postiga, Adriano, Bruno Moraes). All. Ferreira.ARBITRO: Rosetti (Italia)

Adriana Lima

6 Mart 2007

Oddo satar Del Piero atar



Alex Del Piero. Onun gibi bir adamın Serie B'de oynama fedakarlığını anlayabilmek için profesyonelliğin diğer bir uç noktasına bakmak lazım. Massimo Oddo'ya. Lazio'nun kaptanıydı, takımı sezon başında ceza almış, toparlamış, Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek için 3/4. lüğü kovalar hale gelmişti. Bu yarışta en büyük rakipleri Milan'dı. Lavuk kaptanı olduğu takımı sezon ortasında bırakıp Milan'a gitti. Sıçmışım çok affedersin profesyonelliğine demiştim transfer bittiğinde. İşte Del Piero bu yüzden büyük adam. Juventus ile 2. ligde bir sezon sabredecek kadar vefalı bir adam. Piacenza'yı bu hafta Pazar akşamı bütün İtalya'nın naklen izlediği maçta ezip geçtiler. Del Piero hat trick yaptı. 4. gol inanılmazdı. Nedved'in pasını aldıktan sonra 2 rakibine attığı feykte adamlar spikerin de dediği gibi "due per terra" ikisi de yeri öptü. Serie A/b'de 211. golü. Tekrar tekrar izlemek lazım.

A Hard Day s Night

Barcelona akşam Anfield Road'a çıkıyor. El Mundo Deportivo'nun kapağı yine muhteşem. Beatles'ın A Hard Day's Night albümünün kapağının Barcelona'lı futbolculara uygulamışlar. Tiki Taka da yine harika bir iş çıkarmış. Maç mı ne olur? Albümün B tarafı 5. parça olur. You can't do thatLiverpool: Reina; Finnan, Carragher, Agger, Arbeloa, Gerrard, Alonso, Sissoko, Riise, Bellamy Kuyt.
Barcelona: Valdés; Oleguer, Puyol, Thuram, Márquez, Xavi, Deco, Iniesta, Messi, Ronaldinho Eto'o.

5 Mart 2007

Pazartesi notları 1

* Atina derbisini seyrettim akşam. Olympiakos evsahibi, uzak ara lider. Sahasında 12'de 12 yapmış. Boktan maçtı ama derbi atmosferi işte. Panathinaikos 89'da Papadopoulos'un golüyle 1-0 kazandı.
* West Ham-Tottenham maçını açtığımda 2-0 idi. Tottenham'a sallayıp kapattım bu salak West Ham'a maçı veriyorlar diye. Maç dönmüş sonradan haberimiz oluyor. 2-2'ye getiren Tottenham 85'de yemiş yine. Arkasından 89 ve uzatmada 2 tane yerleştirmiş, 3-4 almışlar maçı.
* Torino'da banka müdürü suratlı Zaccheroni gitti ama yık tık yok. Floransa'dan 5'lik olup dönmüşler ki Mutu penaltı kaçırdı. Seneye Juve gelir onlar Serie B'ye döner. Torino derbisi yine hayal.
* Serie B maçını Pazar akşamı İtalya'da prime time'da oynattılar. Juventus, Piacenza'ya tecavüz etti. Sapık da Del Piero. 4. golde Nedved'in pasında attığı feykte iki Piacenzalı aynı anda yerde süründü, onlar bakkala giderken Del Piero golü atmıştı çoktan.
* Real Madrid, Santiago Bernabeu'da 17. puanını kaybetti. Hakemler de garip bir şekilde harcıyorlar Madrid'i. Bayern Munich deplasmanına gidecekler, çıkmayan candan umut kesilmez.
* Haftasonu 2 derbi var. Milano derbisi (Güvenlik sebebiyle Pazar 16:00'da oynanacak) ve Barcelona-Real Madrid (Cumartesi 23:00)
* Sicilya derbisinde kadro kalitesi falan hikaye. Messina, 3. sıradaki Palermo'ya 2 çaktı ama hakem de Palermo'yu katletti. 2 penaltısını vermediler pembelerin.
* Gecenin dördünde Sergen canlı yayında Telegol'de KC Group reklamı yapıyordu. Yakında tencere-tava satar bu kafayla.
* Şekip Mosturoğlu'na bir tavsiyem var. Sakarya-Rize ve Antalya maçlarında esame listelerinde oyuncu isimlerini yazarken tashih yapmışlardır mutlaka. Onlara da lisanslardaki isimlerle tutmuyor diye itiraz etsin.
* Mehmet Özdilek aka Şifo, Kezman+Deivid kaç gol atmıştır sorusuna 13-14, Galatasaray-Trabzonspor maçı ne olur sorusuna Trabzon zor deplasman gibi cevaplar vererek oha be kardeşim gazete de mi okumuyorsun dedirtti.
* Selim Soydan'ın "Fener takımı" deyişine hastayım.
* Ömür Üründül Cristiano Ronaldo için yine "çok iyi futbolcu" dedi
* Controcampo artık seyredilmiyor. Uyduda şifrelemişler.
* Cassano, Michelle Hunziker 'e 500 gül göndermiş Madrid'den. Bodur da para var ama akıl yok. Anket yapmışlar ne düşünüyorsunuz diye.

Sin Vaselina

Arjantin'de Clausura'nun 4. haftası. San Lorenzo, La Bombonera'ya Boca Juniors deplasmanına geliyor. Kadrosunda Avrupa görmüş futbolcu yok bu takımın. Boca'da Riquelme, Palermo, Palacio, Battaglia yeter bunlara dersen. Adamlar 3 çakıp dönüyorlar evlerine. Oha dediğim Ole'nin bu maç için kapağına attığı manşet: "Sin Vaselina". Vazelinsiz! Boca'lısın, 3 yemişsin, gazete sana vazelinsiz koçum diyor. Ya ben çok kötü niyetliyim ya da Arjantin'de medyada mangal gibi yürek var.

4 Mart 2007

Otomat işi bizi bozar

Bu otomat işi bizim memlekette tutmadı. Elinoğlu jeans'den, prezervatife herşeyi otomattan satar oldu. Biz de tık yok zannedersem bizim millete güvenen yok. Bir şekilde patlatırlar o otomatları, sermayeyi kediye yüklemeyelim diyorlar. Pizza Hut Uzakdoğu pazarı için pizza otomatlarını salmış ortalığa. 8 yıl uğraşmış, 10 milyon dolar harcamışlar. Margherita, Supreme ve Hawai 3 çeşit pizzayı 90 saniyede hazır ediyormuş. Hediyesi 5 dolar. Pizza Hut'un mutfağında hazırlanan pizza bir boka benzemediğinden otomattan çıkandan da birşey beklememek lazım. Merak eden nasıl hazırlandığını bu videodan seyredebilir. Gecenin bir vakti karnım acıktı, pizza yemem lazım diye ortalığı ayağa kaldıran çıkmaz bizim buralarda, çekersin bir dürümcüye, verirsin şişin, adananın gözüne.

Roberto Baggio Blog

O da 40'lık oldu. Roberto Baggio. 3 yıldır tek kelime etmemişti. Bloglararası bağlantı adına..
Roberto Baggio Blog

Bir maç kaç kere döner?

Dün gece Sevilla-Barcelona maçı muhteşemdi. Biri UEFA diğeri Şampiyonlar Ligi şampiyonu. Süper Kupa'da Sevilla iyi okşamıştı (3-0) Barça'yı. Ramon Sanchez Pizjuan stadı yine muhteşemdi. Rijkaard 2 puan önde lider geldiği 6 puanlık maça türk yorumcu ilkeleriyle "korkak" başladı. Türk futbolu artık böyle yorumlanıyor. 2 ön libero oynayan korkaktır. Sevilla çakarsa La Liga tadından yenmez demiştim, Ronaldinho o iğrenç domestik kadın saç bandıyla midemi bulandırdığı kafasıyla golü atınca yavaş dedim. Golde Zambrotta'nın ortası bizim memleketin kanat oyuncularının yapamadığıydı. Elin İtalyanı sıfırdan binbir zorlukla Ronaldinho'nun kafasına yapıştırdı topu.
28'de Aitor, Ronaldinho'nu arkadan çelmeleyince kırmızıyı gördü. 2 puan geridesin, 10 kişi kalmışsın, Ronaldinho penaltı atacak. O dakika Sevilla'lı olmak istemezdim. Kaleci Palop kurtardı ve maçı çevirdi diyordum ki Sevilla''da Renato sakatlandı. Ne kısmetsiz takım lan bunlar derken 38'deKerzhakov çaktı golü. Muhteşem bir ikinci yarı olacağı belliydi. Yorumcu kullanmayan NTV'de Okay Karacan da eski formunu bulmuş. Bazen acaipleşse de gecenin bir vakti izleyiciyle sohbet eder gibi tatlı tatlı maç anlatıyor. O Daniel Alves nasıl bir topçudur kardeşim, herşeyi yapıyor adam, vuruyor, depar atıyor, adam geçiyor. 60'da sepet Victor Valdes bu kez hakikaten o frikik çıkmazdı pozisyonunda golü yedi Alves'den.
10 kişiyle maçı çeviren Sevilla'yı hakem Gonzalez Vasquez de takdir etmiş olacak ki 62'de ne anlatan Okay'ın ne de bizim ekran başında anlam veremediğimiz pozisyonda Giuly'yi oyundan attı. 10'a 10 daha güzel oynanıyor futbol. 76'da Barça'nın ipini çeken Zambrotta oldu. Rijkaard maç gidiyor diye 5 dakika önce defans bloğundan Marquez'i almış, Eto'o girmiş oyuna. Hemen arkasından 2 metre içinde güzel çalım atan lakin arkasını getiremeyen Messi çıkmış Saviola girmiş. Barça gemileri yaktı 3 forvetle derken İtalyan faul+itirazdan iki sarıyla gitti soyunma odasına. Takım 2-1 mağlup Ronaldinho oyundan çıkar mı kardeşim derdi Ziya Şengül maçı seyretseydi. Öyle olmuyor ama İspanya'da. Edmilson girdi oyuna, Ronaldinho kenara. Sevilla son 5 dakikada 5'lik bile yapardı Barça'yı. Kazandılar bilmemkaç kere dönen maçı ve bir puan farkla liderler.
Sevilla: Palop; Daniel Alves, Aitor Ocio, Dragutinovic, David; Jesús Navas, Poulsen, Renato (Martí, m.36), Adriano (Puerta, m.63); Kanouté y Kerzhakov (Alfaro, m.75)
Barcelona: Víctor Valdés; Oleguer, Márquez (Eto'o, m.69), Puyol; Zambrotta, Gio; Xavi, Iniesta; Giuly, Messi (Saviola, m.71) y Ronaldinho (Edmilson, m.79)

* Liverpool artık baydı. Öküz gibi gol kaçırıyorlar. Man United atamayana atarlar tarifesi uyguladı Anfield Road'da.
* Oddo, San Siro'da Chievo'ya uzaktan fena çakmış
* Arezzo'da T. Flores golcünün kralıdır. Bizim takıma gelsin.
* Bayern Munich deplasmanda kazanmış. Bundesliga daha çok karışır.
*
PSG kümeye gidiyor. Yine seriye bağladılar mağlubiyetleri.
* Yürü be Napoli
* Ibrahimovic'in Livorno deplasmanındaki ilk golde Cruz'a asisti akıllara ziyan