22 Temmuz 2008

Emana- Boulahrouz-Adu


18 yaşında getir, 7 sezon 30 maç ve üstü oynasın. Sonra 6 milyon euro bonservis ile sat. Toulouse ve Emana'nın hikayesi bu. Oyunun kuralı aslında bu. Real Betis için Aurelio'dan sonra sezonun ikinci transferi. Aynı şehrin büyük ağabeyi Sevilla bir adam daha kaybetti. Boulahrouz, Stuttgart'a gitti ki zaten Chelsea'nin futbolcusuydu. Benfica da büyük umutlarla aldığı Adu'yu 1 yıllığına Monaco'ya kiraladı.

7 yorum:

SkyCaptain dedi ki...

Yanılmıyorsam Emana, Appiah tarzında oyunu hem ofansif hem de defansif açıdan iyi oynayabilen bir orta alan oyuncusu. Bu doğrultuda Betis'in Aurelio ile sağlam bir ortasaha kurduğunu söyleyebiliriz. Beklenenin aksine bu sezon Betis kümede kalmak yerine Avrupa kupalarına oynayabilir...

Adsız dedi ki...

Harika bir transfer,çok isterdim Galatasaray'da oynamasını Emana'nın.

cankalender dedi ki...

Emana adı geçen sene ultrAslan forumlarında ortaya atılmıştı.

Çok sağlam duyumlar aldık, yönetimden abilerimiz söyledi gibi mesajlarla yem atılmıştı. Ertesi gün pek çok gazete Emana Galatasaray'da diye yayınlamışlardı :)

anial dedi ki...

eh yeter artık fener de doldursun şu aurelio'nun boşluğunu. bi hafta kaldı mtk maçına. aceto'dan fenerin geç transfer yapma politikasıyla ilgili yazı istiyoruz:)) türk takımlarının genel transfer politikaları da olabilir.

Adsız dedi ki...

Emana ve Aurelio cok iyi bir ikili olacak bu sene Betis icin.

larende dedi ki...

Şehrin abisi REAL BETİS'tir.
Sevilla Betislidir...

Adsız dedi ki...

evet, Betis daha büyüktür.

1907>1905 :D

Cembo