26 Ekim 2008

Juande Ramos Evine Döndü


Dün Futbol Blog'da Ali Okancı ile konuştuk Tottenham ve Juande Ramos'u. En fazla Noel'e kadar kalır dedim. İyi niyetliymişim. İspanyolu kapının önüne koydular. Ligde 8 maçta galibiyeti yok Tottenham'ın ve 2 puanla son sırada. Bu kadronun 8 maçta bir kez olsun kazanamamasını topun yuvarlaklığıyla açıklamak pek mümkün değil. Üstüne bir de UEFA Kupası'nda grupta ilk maçı kaybettiler. Ramos Sevilla'yı para için terketmişti. Mantıklı bir sebep. Tazminatıyle birlikte kenara 10 milyon euro koymuştur. Kriz zamanı iyi para. Tottenham artık yola Harry Redknapp ile devam edecek. White Hart Lane'de soyunma odasına Redkanpp kızılcık sopasıyla dalmazsa değişen birşey olmaz. Sonbahar gelmiş, Londra'da hergün yağmur. Juande Ramos gitsin Marbella'da biraz kemiklerini ısıtsın bu 10 milyonla...

12 yorum:

Temur dedi ki...

ramos'un başını yedin be Aceto Abi. Adamlar dediler yahu hakkatten küme düşecez gönderdiler garibimi. Aguirre şanslı ki daha Barcelona ile oynamasına 18 hafta var. Yoksa Ramos'a iş çıkmıştı.

umutation! dedi ki...

tottenham o kadroyla burada oynasın burada da ilk 10'a giremez. milyonlarca € verip sıradan oyuncular alınmasının sorumlusu kimse o gitmeliydi...

bigboned dedi ki...

yurdi$ina cikip sapitan antrenorlerin klasik bir ornegiymi$ ramos.. bu adam bir daha ispanya di$ina cikamaz gari.. biraktigi enkaz az buz degil.. premier ligde ilk 8 haftada 2 puan alip sonra kumede kalmayi ba$aran 1 takim varmi$ o da southamptonmu$ 80lerde sanirim.. redknapp porsmouth'ta cok iyi i$ler yapti totthenam icin aranan adam olabilir..

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Si se fueron del Sevilla sería por algo, mucha casualidad es qtodos hayan preferido largarse de ahí pitando: Sergio Ramos de la cantera y se piró enseguida, Juande con el equipo en todo lo alto, Alves desesperado por salir... las malas artes que os han hecho famosos por todo el mundo, y que os llevan a enfrentaros hasta con la familia del pobre Puerta, provocan todo esto. Ajo y agua-.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

solo kiero lo peor para ti para los sevillistas. SOIS BASURA jajajajaja.

EL sevilla nunca puede ser un gran equipo .. ¿por qué? porque Maradona se reproduce en Sevilla en 1993. jajajajaja

castilla > andalucia

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

castellano - andaluz

a very very old rivalry. since the moslem arabic times ....we call them morrisco or moscosso (sometimes).

it means a jewish or arabic who convert to catholism..

Arasmus dedi ki...

yaktın gül gibi takımı ramos. iyi oldu sana diyeceğim ama adam tazminatı koyup yan gelip yatacak, kafası rahat.

mancini de aldı tazminatı yatıyor ama, adam hiç olmazsa bir kaç şampiyonluk vermişti inter'e.

ramos tam beleşçiymiş :) yazık..

yoney dedi ki...

Ve Redknapp'ın takımın başına geçmesinin ardından alınan ilk sonuç: Tottenham 2-0 Bolton.

Unknown dedi ki...

redkannp ın gelişide ramosun gelişiyle aynı oldu. bakalım sonu ne olacak. ramos'da yakında a.madride gider. o zamana kadar fotmaç için bulunmaz nimet.

liquefied dedi ki...

Luka Modric oynamazsa, her zaman şansı var Tottenham'ın. Redknapp da görecek bunu kısa sürede.

İsmail Şayan dedi ki...

redknapp defoe'yu istesin, ortalık şenlensin, her gün bayram olsun, ironi tavana vursun!

jose dedi ki...

sevıllanın fatıh terımıdır bu abımız.