31 Ekim 2008

Futbol Blog #3

Futbol Blog #3, yarın (1 Kasım Cumartesi)
saat 13:10'da Habertürk'de.

8 yorum:

baha dedi ki...

Sanirim Kanal 1 ile ortak yayin yapiliyor bazi programlarda. Bu program da o kusaga dahil edilebilir mi ya da gece Kanal 1 tekrar yayinlasa nasil olur, boyle bir imkan var mi acaba?

Julien Dekosta dedi ki...

abi cok alakasiz ama soylemeden gecemiyecegim, senin banner da hani "o" harfi fotografin ustune tasiyorya, inanilmaz goz tirmalayici geliyor bana, bilmiyorum bir tek banami oyle geldi ama gunde 200 kere sayfani acan biri olarak soylemek istedim:)

Serkan Ünlü dedi ki...

bence de eski banner daha hoş idi. bu arada ıkınci bolumun bir yerde var mıdır ızlesek.. bılen var ıse ses etse...

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

ilk hafta programı izlemek için kuzenimin düğününe geç gittim.Çok güzeldi ilk hafta tadı damagımda kaldı.Ama hafta sonu okula gittiğim için diğer iki programı kacırdım ve kacırmaya devam edicem.birilerinin programı kayıt edebilme ihtimali olmuyormu??

Spooky dedi ki...

habertürk bazı programların videolarını websitesine koyuyor acaba futbol blog u da internet sitesine koyabilirler mi daha önceki iki bölümü de kaçırdım benim gibi kaçıranlar için süper olur.
haberturk duy sesimizi

oguzmania dedi ki...

Haber Türk'ün karasal yayına geçmesi çok güzel oldu artık sizleri memleketin her karış toprağında sorunsuzca takip edebileceğiz.

Şimdiden iyi yayınlar dilerim...

Saygılarımla...

Blogspor dedi ki...

Heh hatırlattığın iyi oldu abi.Doğruyu söylemek gerekirse hiç izlememiştim.Bari bu defa izlerim,iyi yayınlar. :)

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

haberturk'un antende kanal 1 in yerini alması ile öğrenci evlerine de gelirsiniz inşallah bu arada okan karacan mehmet demirkol lu ptesi günü programı da güzel habertürk'ün...