10 Eylül 2008

Trapattoni'nin Koltuğu

Trapattoni'nin Bayern Munih'i çalıştırdığı dönemde çıldırdığı basın toplantısının kayıtlarını büyük bir çoğunluk izlemiştir sanırım. Avusturya liginden firar eden ve İrlanda milli takımını başına geçen Trapattoni, Karadağ maçı öncesi basın toplantısında ve fotoğrafları budur(!)

Ben yıkılmam(!)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

strunz

Adsız dedi ki...

bence asistanı:)

erdij dedi ki...

videoyu izlemeyenler için (ingilizce altyazılı)
http://www.youtube.com/watch?v=Bqp64q7kHmw&feature=related

Adsız dedi ki...

Kendisinin yerinde olmayi cok isterdim.

aşkın dedi ki...

Tercümanıyla evlenmek istiyorum:
''i wish you were a fish in my dish''

Adsız dedi ki...

seviyorum bu adami, yarim yamalak almancasina ragmen süper performans. istese tercümani araciligla yapardi basin toplantisini ama akdenizin,güneyin atesi var icinde. adam icini döktü basin toplantisinda. derdini kendisi anlatmak istedi.sonunda da bombayi patlatti, ich habe fertig:) dogrusu ich bin fertig olacakti. yeni almanca ögrenen icin normal bir sey. nedense almanlar bununla bayagi dalga gectiler. Ama kendileri antalya ya gelince bir kelime Türkce ögrenmezler sonrada internette otel degerlendirmelerinde otelde almanca konusan olmadigi icin kötü puan verirler. kendin hem ingilizce bilme hemde gidecegin yabanci ülkenin 2 kelimesini ögrenme ama senin ülkene gelen herkesten catir catir almanca konusmalarini bekle.Konuyu nerden nereye getirdim, Forza Trapattoni!!!

P.S: Bize gelen yabanci futbolcular ve hocalar neden Türkce ögrenmezler ve devamli tercüman kullanirlar. Diger ülkelerdeki yabanci futbolcular gittigi ülkenin dilini ögreniyor 1 sene icinde, hatta bunu cogu takim sart kosuyor. biz ise devamli sirin gözükme cabalari, bir eziklik var. neyse bu baska bir baslik konusu sanirim.