7 Eylül 2008

Mamma Mia

RAI'de spiker "Mamma mia" diye bastı çığlığı; Kıbrıs Rus Kesimi karşı karşıya golü kaçırınca. İlk tehlikeleri değildi bu. İtalyan savunması helva gibiydi, Cannavaro-Barzagli yerden kalkamadı. İlk 20 dakikada sakatlıktan dolayı 2 değişiklik de etkiledi ama... Şu maçı 2-1 kazandılar ya; pes. Buffon olmasa temiz 3'lük olmuşlardı. Lippi'nin kısmeti de etkili tabii. İngilizler dükkanı 5-6 golden açıyorlardı Andorra karşısında. İlk yarısı 0-0 bitti. 2-0 aldılar Cole'un golleriyle. Bahis şirketleri yüklü para ödemiştir akıllı oynayanlara. Almanya yine kekliği buldu. Liechtenstein'a ilk 2 golü atan Podolski takımında yine yedek. Devre arasında Real Madrid'e gidebilir. Gecenin bombası sahasında Litvanya'dan 3 yiyen Romanya ve Avusturya'ya deplasmanda 3-1 kaybeden Fransa. Domenech hala görevinin başında! Kötü sahada 3 puanı aldık. Estonya'yı sahasında 3-2 ile deviren Belçika'yı da devirirsek hafta ortasında; formsuz milli takım için bundan daha iyisi Şam'da kayısı...

41 yorum:

Sinan Çakmak dedi ki...

cannavaro göğüs kılı almakla uğraşırsa olcak budur :)

Murty dedi ki...

artık fransa milli takımına sihirli değnekten öte bişiler gerek.
devlet buna bişi yapmalı!!!

Adsız dedi ki...

Bu sene daha cok suprizler gorucez. Icimden bi ses ispanya cikamiyacak diyor bu elemelerden.

Adsız dedi ki...

Soylemeyi unuttum Vicente del Bosque olan nefretim'de belki boyle yazdirdi. (BEsiktas'imdan aldigin paralar burnundan gelsin)

edebivurgu dedi ki...

Maça fazla bakamadım ama gördüğüm kadarıyla oynadığımız saha şaka gibi bir şeydi.

Bu arada resimde Fransız futbolcular dahi küsmüş artık bu Domenech'den :)..Herif bir şey anlatmaya çalışıyor, arkasını dönen dönene..Eee artık bırak Domenech..

Adsız dedi ki...

bu ingilizler adam olmaz valla. ispanya da 1-0 galip. belçika afedersiniz idrar zoruyla galip. biz ve ispanya işi daha 6-7. maçlarda kopartmalı.

mcdonell dedi ki...

Mmkedonya iskoçya'yı 1-0 la geçmiş. gol Naumoski'den, set hücumundan gelmiş olabilir gol, izlemek lazım :)

Adsız dedi ki...

kıbrıs rus kesimi de enteresan olmuş:) adada bi onlar eksikti:)

Bhut_Jolokia dedi ki...

Sahanın berbattı gerçekten.Yönetmende öyle.Pozisyon oluyor kamera hala Terim'i gösteriyor.Emre yerine Selçuk İnan oynarsa Belçikayıda rahat geçeriz

ynwa dedi ki...

bu italya'daki şansı artık benim aklım almıyor, dyecek söz falan bulamıyorum..

yalnız fransa maçında mexes resmen tarih yazdı. üç gol de duran toptan. ilkinde; seken ortada adam bunu sırtına aldı, sürükledi, sırtı dönük gol vuruşunu yaptı.. ikinci golde yine aynı adam bunun üstünden kafayla indirdi altı pasa, devamı gol.. son golde kornerden gelen topta aynı adamı yaka paça indirdi yere, penaltı..efsanevi bir performans mutlaka izlenmeli.

Adsız dedi ki...

ispanya 1-0 kazandı. lideriz

KeFeLi dedi ki...

Erivan stadının aynısını rusyada görmüş gibiyim..Mimari aynı..

Koca Ermenistan da 2 rüzgar paneli diktirsin yalnız..Canaydın sen bizim herşeyimizsin.

Beklediğimden daha pestil çıktılar yalnız..Islıklama olayı dışında gayet sakindi ortalık..İlk maç burada oynansaydı,sahada poşet yerine farklı şeyler uçuşurdu kanımca..

Ku.Ba dedi ki...

Buraya yazayim da, ileride elimde bir belge olsun: bu elemelerde Israil ve Makedonya süpriz yapip, gruplarinda ilk iki sirayi zorlayacaklardir. Özellikle Makedonya yillardir hakkettigi sirada bitirmiyordu elemeleri; bu sefer rakipleri disine göre. Evet, Hollanda dahil (Çarsamba günü de Makedonya - Hollanda maçi var zaten).

Adsız dedi ki...

Bu domenech'i ısrarla kovulmak istemesine rağmen niye hala takımın başında tutuyorlar anlamadım. Şampiyonadan elenir Estelle Estelle diye sayıklar - nasılsa kovulduk hatuna şekil yapalım demiş olabilir- litvanya'ya yenilir. Gözlüklerde olmasa Body Ekrem'e benzemiş resimde.

Adsız dedi ki...

seyircileri koyun gibiydi. burda en aşağı 4 leriz. tuncayı beğendim en çok.

jose dedi ki...

domenech gıder
deschamps gelir

Adsız dedi ki...

italianitos mierda.

Inglés pateticos

esperaros un par d partidos y vereis a raul con el 7 de la roja Raul seleccion..

Adsız dedi ki...

cada campeón puede vivir un mal período posterior al campeonato. como lo hicimos esta noche. 1-0 no es muy buena. pero estamos al rey de europa. Bélgica es pobre.
1-españa
2-turquía
3-bosnia
4-bélgica
HALA MADRID, PUTA BARCA (farsa)

Adsız dedi ki...

Cazorla y xabialonso debe jugar en lugar de Capel y senna.
los que dicen que bosnia son malos, los ekipos del este no son malos, tienen buene tecnica todos. Villa Marvilla y egoista, kiere tirar todas las faltas y todos los penaltis, no estan Xavi y Senna ke los tiren igual de bien o mejor! Casillas jugo con el 12 por algun fallo de la fifa yo ke se, pero ke mas da. Iniesta, grande eres un crack, el mejor y aun te kedan tantos anos!

Aupa Espana

Adsız dedi ki...

http://marcawas5.recoletos.es/Servicios/Encuestas/Controlador

a ver esto. muy interesante

Turquía 77.86%
Bélgica 10.68%
Otros 11.46%

mr.crow dedi ki...

Domenech zaten Euro 2008'den sonra gönderilmesi gerekiyordu.Anlaşılmaz bi şekilde hala takımın başında.

Milli takım bence Belçika engelinide aşar ve grupta daha iddialı bir konuma gelir.Estonya'dan kendi sahasında 2 yiyen bir ülkenin defansını siz düşünün ne halde?

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

Sonunda Ömer Üründül'ün spor yorumculugu yapamayacagını anlayan bir ülke cıktı da rahat rahat mac ızleyebıldık.vize vermediler amcama herhalde.

Adsız dedi ki...

su almanya kadar uyuz takim görmedim. kardesim illa 6 cekeceksiniz, adamlar zaten zayif, at max. 4 tane otur yerine. bu utanmazlar san marionayada 13 tane attilar, insan karsisindaki biraz saygi gösterir, tamam kuvvetliyim diye rakip bu kadar da madara edilmez ki,terbiyesiz herifler. otur sifir

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

ya biri rüzgar panali demiş beni yıktı geçti.. Bizim olimpiyat stadı bu stad yanında san siro şelkinde kalır.. Ömerimi özledim, yeni yorumcu ondan kötü idi...

Unknown dedi ki...

Şu Fransa milli takımının durumu Fransa tarihinin neden böyle gliştiğinin en güzel delili sanırım. Fransa futbolunu yönetenlerinde fransuva ve mari antuanetlerden farkı yok sanırım. Yakındır halkın ayaklanıp Fransa futbol federasyonunun kapısına giyotin kurması.

Stan "The Man" Collymore dedi ki...

bi ara ciddi ciddi bizim maçın hakemini thomas gravesen zannettim..

reverdi dedi ki...

fransızlar "çok iyi bir kadroyla ne kadar daha kötü oynayabiliriz?" deneyini yapmaya devam ediyorlar. avusturya euro 2008'de de iyiydi. zorlayacaklardır. litvanya futbolunda da yükseliş var. kaunas şampiyonlar liginin eşiğinden döndü (ne güzel bir deyimmiş bu). sürprizlere açık bir diğer grupsa bence polonya, slovakya, çek, slovenya'lı grup. bize gelirsek belçika'yı rahat yeneriz. takımın sıkıntısı oyun kurucusunun emre olması. yavaşlatıyor, top dağıtamıyor. ayhan veya selçuk o bölgeyi rahatlatır.

delgado dedi ki...

@asa

hocam, özürlü bir çocuğun olsa ve tam onu okula yazdırmışken kovulmak seni de kötü bir ruh haline sokardı. açıkçası ben de del bosque yerinde olsam ne var ne yok almaya çalışırdım beşiktaş'tan.

eskiden zayıf takımlar büyük takımlar karşısında topa sahip bile olamazdı, her maç en az 5-6 fark olurdu. demek ki artık her takımın şansı varmış.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
müşkülpesent dedi ki...

milliyet gazetesinin bugünkü haberine göre galatasarayın yıldız fubolcusu kewell avusturya(!) formasıyla fransaya gol bile atmış(!)

Adsız dedi ki...

İngilizler çarşamba günü Hırvatlardan intikamlarını alacaklarmış.Sen ilk önce Andorrayı yende gel.

yoney dedi ki...

Vicente Del Bosque'ye nefret duymak gerçekleri göremeyip kuru fanatiklik yapmaktan başka bir şey değildi. Aksine Del Bosque, kovulmasının ardından bir kaç ay daha çocuğunun okuluyla ilgilenmek için İstanbul'da kalmış; bu sürede Beşiktaşlı hiçbir yönetici yüzüne bile bakmamıştır. Ben az bile aldığını düşünüyorum, tabiri caizse "donunu bile" almalıydı Beşiktaş'ın. Sen hala git kendini bile yönetmekten aciz Demirören'i destekle, Del Bosque yerine!

aşkın dedi ki...

Fransa'da tek sorun Domenech yani?

Seçkin dedi ki...

Para Ramon

Es bueno que no reunirá por primera vez España. Y últimas fases será fácil para nosotros porque nuestro equipo (Turquía) juega bien contra equipos grandes

Adsız dedi ki...

fransız medyası faturayı mexes'e kesmiş durumda. ama bence takım komple kotu oynuyor. benzema sırtına 10 numarayı gecirdim diye kendini zidane sanıyor. dunya kupasına gidemezlerse kimse sasırmaz herhalde

H. İbrahim Andiç dedi ki...

sanırım bizim maçın en güzel yorumu, maç yorumcusundan geldi.

"tuncay'ın topu attıgı yerde kendisi olması lazım, o topuda emre'nin atması lazım" emre nerde ? ingiltere'deki parıltılı günlerinden sonra kaptan olmayı hakedecek ne yaptı ? neden bu kadar sinir oluyorum onuda bilmiyorum.

Adsız dedi ki...

respuesta.

Eurocopa 2008 ha terminado. Turquía no jugar bien, pero llegó a semifinales con pasión y lucha. las cosas cambien. nuestro equipo tiene mejores jugadores. En este grupo no tenemos rival. bosnia turquía bélgica sostienen para el segundo lugar. pero tienes suerte

Adsız dedi ki...

capello muy parecidos, juegan a un futbol mas antiguo. Hoy se busca el futbol play stations, donde se abre para los costados, se transporta la pelota y se manda centros para que el nueve cabece. Pero, el futbol de antes es mantener el balon, esperar que se abran las lineas para jugar por el centro del centro a los costados o pase entre cortado para que el delantero quede mano a mano frente al portero. para mi el mejor futbol es la mezcla

aksilaz dedi ki...

bi< bu grubu lider bitiricez.ispanya rakip olamayacak buna eminim.bosna evınde yenılmez onlara,belçikada oyle.

varol döken dedi ki...

@ramon
gururlanma padişahım, senden büyük allah var!