15 Mayıs 2008

Euro 2008:Çek Cumhuriyeti

Karel Brückner'in Euro 2008'deki kadrosu. Beklenildiği gibi Rosicky finallere yetişemedi. Nedved de geri dön çağrılarına pek kulak asmadı. Bu takımdaki favori futbolum forvette Martin Fenin. Sağlam defansları var ve biz onları devirmediğimiz sürece bu gruptan zor çıkarız.
Kaleci: Petr Cech (Chelsea FC), Jaromír Blazek (1. FC Nürnberg), Daniel Zítka (RSC Anderlecht).
Defans: Marek Jankulovski (AC Milan), David Rozehnal (S.S. Lazio), Tomáš Ujfaluši (ACF Fiorentina), Zdeněk Pospěch (FC København), Zdeněk Grygera (Juventus), Michal Kadlec (AC Sparta Praha), Tomáš Sivok (AC Sparta Praha), Radoslav Kováč (FC Spartak Moskva).
Orta Saha: Tomáš Galásek (1. FC Nürnberg), David Jarolím (Hamburger SV), Jaroslav Plašil (CA Osasuna), Jan Polák (RSC Anderlecht), Marek Matějovský (Reading FC), Libor Sionko (FC København), Daniel Pudil (SK Slavia Praha), Stanislav Vlček (RSC Anderlecht).
Forvet: Jan Koller (1. FC Nürnberg), Milan Baroš (Porsmouth FC), Martin Fenin (Eintracht Frankfurt), Václav Svěrkoš (FC Baník Ostrava).
Edit: Daniel Pudil sakatlandı. Yerine Hertha Berlinli Rudolf Skacel çağrıldı...

10 yorum:

varol döken dedi ki...

defanstaki sivok ve kadlec'e beşiktaş talip, forvette koller'i fener istesin, galatasaray da fotomaç'ın sponsorluğunda cech'i getirtsin... bence asıl oynamamız gereken taktik budur, futbolcuların aklını karıştırıp maçtan bir gün önce de otellerinin önünde dansöz oynatırsak...

yoksa bunlar avrupa'da işe yaramıyor mu?

tüh be:)

Adsız dedi ki...

biz bunlarla 100 maç yapsak 99'unda gol atamayız. buraya yazıyorum ki bana kapak olsun, yenersek.

tofi dedi ki...

bu kadro bizden kesinlikle kuvvetli diil, yeterki oynamasi gerekenler sahada olsun, sadece kalecileri mukemmel, kalanlar gerileme dönemine girmiş bence, tomas rosicky yok, bu cok iyi.

Adsız dedi ki...

kale ve defans hattı çok iyi takım oyunları olmasa sıradan bir takım görüntüsünde ama işte aması var:)
izleyip göreceğiz...

the_absolute dedi ki...

defans zayif. jankulovski en zayif halka.. fatih hoca (ve ekibi diye eklemeli miyim?) dersine iyi calisirsa yeneriz.

lucescu olsa kesin derdim de ;)

Adsız dedi ki...

Benim gördüğüm en kötü Çek milli takımı kadrosu bu hakikaten.Hiç abartmadan söylüyorum, İsviçre'nin bir miktar itileceğini düşünürsek ev sahibi sıfatı ile grup sonunculuğu için en büyük adaylar.

Adsız dedi ki...

çeklerin ilk turda eleneceğini düşünüyorum. 2006 da nedved rosicky ile gittiler ganaya yenilip elendiler. bence bizim grup şöyle olur.
1-portekiz
2-isviçre (evsahibi ayağına)
3-çek
4-türkiye (maalesef)

Adsız dedi ki...

İzlediğim futbolcular değil Kadlec ile Sivok ama Beşiktaş talipse onlara yaşadık diyorum.. Diatta diyorum, Gordon diyorum :) Sahi bu Ertuğrul Sağlam'ın akıl hocası kim acaba?

Unknown dedi ki...

Nedved'i izlemek isterdim keşke katılsaydı. Her zaman tehlikeli bir futbolcudur kendisi.

Adsız dedi ki...

Oyuncuların büyük çoğunluğu klüp takımlarında çok kötü bir sezon geçirdiler umarım doğacak özgüven kaybını yararımıza kullanırız. Geçiş dönemlerinden inşallah faydalanalım.