17 Mayıs 2008

Foto Finiş

Pazar günü Parma-Inter maçını NTV, Catania-Roma maçını Kanal 24 naklen veriyor(16:00). İki maçı da dönüşümlü olarak uydudan RAI Int'dan seyretmek mümkün. Hafta boyunca Totti ve Panucci, Inter şampiyon olacak diye hergün demeç verdiler. Totemcinin kralıymış bu arkadaşlar. Parma-Inter maçının hakemi Gianluca Rocchi Inter'e ters geliyor bu sezon. Rocchi'nin yönettiği 4 maçta da Inter sahadan beraberlikle ayrılmış. Catania-Roma maçının hakemi Saccani ise Roma'nın İnter'i sildiği 6-2 biten meşhur İtalya Kupası finalinin hakemi. İki şampiyonluk adayı da deplasmana taraftar götüremiyor. Benim tahminim ikisinden birinin kazanamayacağı. Inter olur da ilk yarıda maçı koparırsa, ikinci yarıda Roma bence Catania'nın üzerine gitmez.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

ilk yarıda ki maçta parma öndeyken son dkkada hakemin yardımıyla maçı intere vermişti onun da hıncıyla oynayacaklar bence orda bi süpriz olur

Unknown dedi ki...

parma yensede yetmiyor,teknik direktör kovulmuş,futbolcular takım küme düşerse serbest kalır,ilk 45 dakkalar işi götürcek,inter ilk yarı geriye düşmezse alır gibi.romanınsa kazanacağını düşünüyorum,catania yenilsede kümede kalabilir çünkü,bahisseverler uzak durmalı bu maçlardan :)

kutay dedi ki...

ya usta ınter kaybetsin de transfer piyasası şenlensin diyorum.

kartalsafa dedi ki...

hakemin yardımıyla değil, couto'nun hayvanlıgıyla olmustu o penaltı.

wanadoo dedi ki...

inşallah roma şampiyon olur tek temennim bu.

Adsız dedi ki...

inter her zaman için küçük takım gözümde..cem uzanın istanbul sporu gibi:)ve hiç sevemedim bu nedenle
tek dileğim parmanın düşmemesi kim olursa olsun şampiyon...

Adsız dedi ki...

inter 2000lerden beri böyle ciddi maclarda maglup olmustur... bu kez niye farkli olsun ki... kaza haftalardir resmen geliyorum diyor!

Adsız dedi ki...

İnter'im Parma'yı dağıtır,şampiyon oluruz.

Adsız dedi ki...

coutonun eline çarpmadiki maçı izlemediysen konuşma adam uçan kafa attı neresi hayvanlık

Adsız dedi ki...

Tribute to Ercan Taner: " Zlatan attı, Zlatan attı, şampiyonluk geldi!"