14 Mayıs 2008

Laudrup&Bayram Tutumlu AŞ

Bildiğim bu işlere İspanya'da futbolculara araba satarak başladığı. Michael Laudrup nerede Bayram Tutumlu orada. Allahı var iyi de pazarlıyor adamı. Laudrup, Bayern Munich-Getafe eşleşmesinde parladı. Bir de ayın karanlık yüzü var elbette. Çalıştırdığı takım en son galibiyetini 28. haftada Santander'i 2-1 yenip almıştı. (edit)Ardından 7 maç kazanamadılar Laudrup yönetiminde. Bayram Tutumlu en iyi teklifin Sevilla'dan geldiğini söylüyor. Galatasaray'ın da teklifini doğrulamış. İngiltere, Rusya ve Portekiz'den de teklifler var diye güzel bir karışık meyve tabağı yapmış yanarlı dönerli.

6 yorum:

n0s dedi ki...

tanıdıgım birisi barselonaya okumaya gitmişti onla bile tanışmış el turko, ülkeye her girenin kaydı ona geçiliyo heralde :D

Adsız dedi ki...

Getafe, 7 Mayıs çarşamba akşamı kendi evinde 36. hafta mücadelesinde Almeria'yı 2-0 geriden gelip 4-2 yendi. Düzeltme olarak eklemek istedim.

BT dedi ki...

düzeltme için teşekkür..

rybalta dedi ki...

umarım galatasaray'ın yönetimi laudrup'u getirecek kadar boş adamların elinde değildir. laudrup geleceğine, böyle teknik direktörsüz kıyıdan kıyıdan yüzeriz. hele bir de hagi'nin ismi geçiyor ki evlerden ırak!

Adsız dedi ki...

umarım laudrup gelir Galatasaray 'a.
ihtiyacımız olan o ve kendisi getafe den ayrıldı onu isteyen takımlarda hocalarını buldu, bu kadar iyi bir şans yakalanmışken süper olur.

Sencer Yücel dedi ki...

Bayram Tutumlu'nun Laudrup'u Türkiye'den bir kulübe getirmek isteyeceğini zannetmiyorum. Zira son zamanlarda antipatik şekilde medyada sıkça yerini aldı. Burada olası bir sorunda tepki çekmek istemeyecektir. Kafası rahat ne de olsa...