16 Mayıs 2008

Euro 2008:Yunanistan

Otto Rehhagel'in Euro 2008 kadrosu. Antonios Nikopolidis, Vassilios Torosidis, Paraskevas Antzas (Olympiakos) Christos Patsatzoglou, Georgios Samaras (Celtic FC), Angelos Basinas (RCD Mallorca), Georgios Seitaridis (Atlético Madrid), Theofanis Gekas (Bayer 04 Leverkusen), Ioannis Amanatidis, Sotirios Kyrgiakos ( Eintracht Frankfurt) ve Angelos Charisteas (Nürnberg) kadroya sonra katılacaklar. Komşu'nun Emre Belözoğlu'su Sotiris Ninis de kadroda. Finallerde ne yaparlar, artık papaz pilav yemez galiba...
Kaleci: Konstantinos Chalkias (Aris Thessaloniki FC), Alexandros Tzorvas (OFI Crete FC).
Defans: Nikolaos Spyropoulos (Panathinaikos FC), Loukas Vintra (Panathinaikos FC), Traianos Dellas (AEK Athens FC), Ioannis Goumas (Panathinaikos FC), Christos Melissis (PAOK FC), Socratis Papastathopoulos (AEK Athens FC).
Orta Saha: Georgios Karagounis (Panathinaikos FC), Stylianos Giannakopoulos (Bolton Wanderers FC), Alexandros Tziolis (Panathinaikos FC), Konstantinos Katsouranis (SL Benfica), Sotiris Ninis (Panathinaikos FC), Grigorios Makos (Panionios GSS).
Forvet: Dimitrios Salpingidis (Panathinaikos FC), Nikolaos Lyberopoulos (AEK Athens FC), Lazaros Christodoulopoulos (PAOK FC).

14 yorum:

Alper Öcal dedi ki...

Sağ kanat oyuncusu Sotiris Ninis'i bu turnuva sonrası büyük bir takımda görebiliriz.

Charisteas'ın olmaması da ilginç.

BT dedi ki...

@alper
kadroyu aldığım fransız kaynak yanılttı beni. Nerede bu adamlar derken; hala sezonu bitirmeyen adamları sonradan ekledim.

Adsız dedi ki...

grupları ilk bakışta zor olarak görülse bile bence gruptan çıkıp yarı final görebilecek kapoasitede bir takım yunanistan.. katı defans anlayışları izleyenlere zevk vermese bile rakibi durdurduktan sonra kendi oyunlarını sahaya yansıtabiliyorlar.

tanımam, etmem, izlemedim ama sotiris ninis kadroya alınmış genç yetenek olarak.. fatih hocamızın kulakları çınlasın 2005 under 17 turnuvasının yıldızı, en büyük potansiyelimiz nuri şahin maçları evinde izleyecek.. en azından kamp ortamını görmesi için, kaynaşmak için, gelecek adına daha pozitif olması için nuri şu an 27 kişilik kadroda olmalıydı..nuri şu an 20 yaşında.. elalem için 18 yaş bile artık genç değilken bizimkilere göre bazen 23 yaşındakiler bile tecrübesiz oluyor.. tecrübe öyle oturarak, kenarda kalarak kazanılmıyor..

turhanatakan dedi ki...

ben mi göremedim yoksa kadroda hiç olympiakoslu yok mu?

Mucoid dedi ki...

@turhanatakan

Antonios Nikopolidis, Vassilios Torosidis, Paraskevas Antzas (Olympiakos)

=)

Unknown dedi ki...

bizden daha iyi "takım" oldukları kesin,bireysel yetenek ve negatif futbollarına ise sözüm yok,futbol zaten takım oyunu,gruptan çıkabilirlerse yine süpriz yapabilirler bence.

tofi dedi ki...

valla türkiyedeki macta bize futbol dersi verdiler, aynı konsantrasyonla oynicaklarini düsünuyorum, süper uyumlu bi takım, gruptan cikmasi yüksek bence. kaleci nikopoulidis de yok artik, oyle komik gol yemezler

Adsız dedi ki...

Samaras diye bir vatandaş vardı Yunanistan'da şimdi ne haldedir acep..? yetenekliydi de

Adsız dedi ki...

gözlerim mi bozuk yoksa gekas kadroda yokmu ?

tknycl dedi ki...

hiçbir şekilde yunan düşmanlığım olmasa da bu takımı bir futbol izleyicisi olarak çeyrek finalde bile görmek istemiyorum..

Adsız dedi ki...

bu turnuvada hiçbirşey beklemediğim 2 takımdan biri yunanlılar diğeri avusturyalılar.bence gruptan dahi çıkamayaaklar...

maf dedi ki...

Off.Bence mükemmel kadro.

Tek şerhim; son aylarda takip edemedim, belki sakattır ama Patsozoglu kesinlikle çağırılmalıydı.
Katsuranis'ten çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

maf dedi ki...

Pardon, şimdi gördüm varmış.

Erdal dedi ki...

Rehhagel'in hatrına Yunanistan'a yine şans veriyorum.