11 Mayıs 2008

Servet

Servet'in sezonuydu. Duvar gibi...

23 yorum:

blanka dedi ki...

gün bitmiştir en güzel andır bloga yazı girmek için.
kutlu olsun.

Adsız dedi ki...

Sezonu, Servet'i ve Galatasaray'i anlatan inanilmaz guzel bir resim.

En dalga gecilen futbolculuktan en saygin futbolculuga bu kadar kisa surede gecis yapan BUYUK futbolcu.

Tesekkurler Servet!
Tesekkurler Galatasaray!

Murat Ozkan

Adsız dedi ki...

Helal olsun kartal da oynarken keşkelerimden biriydi sami yen için geç oldu ama iyi oldu.yolu açık olsun.

Adsız dedi ki...

SEEEERVEEET SEEEEERVEEEET!

Telif Hakkı dedi ki...

Mükemmeldi,sezon başında söylediğimiz bu nasıl transfer vs. gibi sözlerden dolayı utandırdı bizi.Maç sonunda darılmış ama gönlünü almıştır omuzlarda taşıyarak diğer aslan parçaları.

L dedi ki...

abi inşallah Euro 2008'de oynar ya. durum kötü gözüküyordu valla. onsuz çok farklı olur işler.

Adsız dedi ki...

servet mehmet topal arda emre gungor hangi birinin sezonu degildiki? nonda, karan balta hangi birinin degildi, gariban edebiyatini sevmem ama takimca mucadele edip basarili oldular fenerin yildizlari karsisinda.

scapula dedi ki...

Dünyanın en delikanlı futbolcusu;

Helal olsun sana be! Helal olsun!

Hüseyin dedi ki...

yetenekleri sınırlı olabilir ama o koskocaman yüreğinin değeri ancak Galatasaray gibi bir kulüpte anlaşılabilirdi ! Serveeeeeeeeet !

roupertOne dedi ki...

onun ki bi baş kaldırış, kendiyle hafif dalga geçenlere, tokat gibi bi cevap, çok teknik ve yetenkli olduklarını iddia edip de hiç bi numaralarını görmediğimiz topçulara bir ders....

untildie dedi ki...

Bu sezon sadece oynadığı oyunla değil karakteriyle de adam gibi adam olduğunu kanıtladı. Umarım bu performansı bundan sonrada devam eder ve Galatasaray'ın unutulmazları arasına girer.

Anıl dedi ki...

Ancak böyle bir resimle anlatılabilirdi :)

Adsız dedi ki...

yüreğiyle oynadığı doğrudur ama yetenekleri kısıtlıdır..eliyle koluyla çok oynuyor rakiple.hızlı bir forvette çok çabuk ekarte edebiliyo serveti.2008 avrupa da işimiz bu defansla çok zor...sadece servet için değil yazdıkların g.zan ve diğerleri içinde geçerli...

Adsız dedi ki...

hani iddia ediyorum servet sivasta o cıkısı yakalamasa,direk fb'den alınsa ,gs taraftarı serveti bu kadar bagrına basmaz bu kadar benımsemezdi...
tebrik etmek lazım

muhder dedi ki...

çok büyük özveriyle oynadığı kesin, hırsı ve azmi takdir edilir. ancak seviyesi yüksek maçlarda yetersiz kalacak gibi geliyor, ilk hamleyi kaçırırsa eğer adamı tekrar yakalaması pek olanaklı değil. umarım euro2008de yanıltır beni.

Adsız dedi ki...

Aceto ayıp ettin. Adam 2008'de oynamıyor. Maşallah desene yahu..!

:( :( Çok çok üzüldüm, Emre Güngör değil, Puyol çağrılacak olsa yerine, bu turnuvada, Nihat ile birlikte en güvendiğim isimdi..

HaCiTo dedi ki...

geçirdiği fantastik sezonu, sakatlığı sebebiyle EURO 2008 ile taçlandıramayacak olması can sıktı..

Adsız dedi ki...

Servetle oynayan takımın onünde 3 tane hızlı ve koşan ortasaha olması lazım... servet teke teke kanatlarda kalındığında geçilmesi çok kolay bir oyuncu ama hırsı,azmi, temizliliği tartışılmaz..... SERVET SERVET SERVET

Adsız dedi ki...

Muthis bir sezon gecirdi kaburgaları kırık oynadıgı zamanlar igneli igneli maca cıktıgı zamanlar ve sonucunda bir sampiyonluk.ama,euro 2008 de sakatlıgından dolayı yok ne yazık ki.

cankalender dedi ki...

Servet an itibariyle kadrodan çıkarılmadı(mış). Emre Güngör 27. oyuncu olarak eklenmiş sadece. AA kaynaklı haberi webaslan.com'dan kopyalıyorum.

Futbol Federasyonu, sakatlığı bulunan oyuncumuz Servet Çetin'in (A) Milli Futbol Takımı'nın 13. Avrupa Şampiyonası finalleri aday kadrosundan çıkarılmadığını, aynı takımdan Emre Güngör'ün aday kadroya 27. oyuncu olarak davet edildiğini açıkladı. Federasyon, yanlış bilgilendirmeden kaynaklanan duruma açıklık getirerek, kasığındaki sakatlığı nedeniyle iyileşmesinin yaklaşık 3 haftayı bulabileceği açıklanan Servet'in aday kadroda olacağını, takım arkadaşı Emre Güngör'ün ise aday kadroya ilave edildiğini duyurdu

Kaynak: AA

Ömer Şahin dedi ki...

Sol ayak, yok; sürat yok; oyun zekası; yok.

Bu sene Galatasaray bütün Avrupa kupası maçlarında çuvalladı; Milli maçlarda Portekiz'e oyulduk; Avrupa'nın sekizinci sınıf takımlarından İsviçre ile boktan Süper Lig takımlarına karşı seyredip aslan Servet aslan Mehmet Topal yapıyorsunuz.

Durumumuz bu halbuki:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13435011

Adsız dedi ki...

Sol ayak yok kabul oyun zekasıda müthiş sayılmaz. Ama jaap Stam da da hız yoktu. Servetin başarısı her takımın dafansında olduğu gibi önliberolara bağlı. Jaap stam da onunde gattuso ve pirlo olmasa haldır huldur hücum eden bir takımda(gs) çok zor pozisyonlar geçirebilir saçları olsa saçını başını yolabilrdi. ben bu sezon butun gs maçlarını izlmeiş biri olarak haksızlık edildiğini düşünüyorum servet hakkında. sezon başı basit hatalar yapıyordu ama sonra bunlar çok azaldı. kendine güvende kazandı. servet fener de alay konusu olurken onunde onlibero sadece aurelio vardı hatrlaın. şimdiki gibi çift onlibero oynamıyordu fener. şimdi fenerde oynasa başarılı olur rahtlıkla. en azından edu gibi kndi kalesine 3 gol atmaz:)

legba_ dedi ki...

uzun yıllar önce Gürsel Aksel Stadının toprak sahasına Göztepe formasıyla çıktıgında bu yarmayı nereden buldular demiştim... pek çok takım değiştirdi benim fikrim değişmedi taki son 2 sezona kadar...

keşke herkes yaptıgı işi onun kadar ciddiye alabilse ve ilerletse.

Gözümde yarmalıktan kahramanlıga terfi eden tek futbolcu :)umarım sakatlıklardan çok cekmezde uzun yıllar izleme zevkinden mahrum kalmayız.