16 Mayıs 2008

İstanbul Aktarmalı Milano

Bizim gazeteler taktı ona kafayı. Birgün Galatasaray, ertesi gün Fenerbahçe'ye yazıyorlar. Haberi yoktur elbette. Deco Barcelona'dan ayrılıyor. Aslında 2006'ın şampiyon kadrosu dağılıyor onun da biletini kesiyorlar. İspanya'da Barça ayarında sadece Real Madrid var. Onun da formasını giymem. İngiltere ya da İtalya'ya gideceğim demiş. Barselona'dan İstanbul aktarmalı bir Milano uçağı varsa buraya da gelir neden olmasın...

5 yorum:

aşkın dedi ki...

Jose ile Uefa kazandıkları sene harici performansı ve Barusso stili uzaktan şutları nedeniyle kendisini sevememiştim, ta ki bugüne kadar.Adam diyor ki:
"Reale gitmem"
"Barça yerimi dolduracaktır"
"Yerime dünya çapında biri geleceği için içim rahat"
Üstelik bunları taraftardan tepki gördüğü maç sonrasında söylüyor.
Helal olsun, karakterli adam böyle oluyor işte.Ha bu arada bizim Sarbi aynı muamele karşısında ne demişti ve ne yapmıştı hatırladınız mı?

Adsız dedi ki...

morinho'dan telefon bekliyodur muhtemelen...

Adsız dedi ki...

deco porto da iken daha ofansif oynuyordu ve daha başarılı idi.. ardından yıldızlar topluluğu barcelonaya geldi.. porto da askerlerin yanında iyi bir generaldi ve göze batıyordu.. barca da general sayısı fazla olunca asker olmak zorunda kaldı..

oyunun iki yönünü oynayabilen.. ayağına top yakışan, iyi pas yapan ve şut çekebilen oyuncular günümüzde orta sahada tercih sebebi oldular.. deco da onlardan bir tanesi.. defansif özelliklerini ise belli bir yaştan sonra kazanması ise gerçekten takdire şayan..

bu sene barca dan ayrılacakmış.. yolu büyük ihtimal türkiye den geçmez bence de.. geçerse büyük bir mucize ve büyük bir olay olur.. aklımdan manchester city geçiyor transferi hakkında ama zaman gösterecek tabi gelişmeleri..

Adsız dedi ki...

bayer munich in gobekdeki zaafına kesin cozum getirir

a.c. sedef dedi ki...

bayern ister ama alabilir mi?bence milan'daki mourinho operasyonunun bir parçası olabilir.açıkcası milan'a deco gibi 10 numara yakışır mourinho gelse de gelmese de...ingiltere'ye gidecekse arsenal'e gelsin ballı börek olur.ama wenger 30 yaşına yaklaşmış adamı almaz...