12 Mayıs 2008

Youtube ve Beşiktaş


Bay E. yolladı, blogu takip edenlerle paylaşayım dedim. Kim demişse güzel demiş...
-Youtube kapandı; Beşiktaş yurtiçinden transfere yöneldi.
Tehlikenin farkında mısın?

10 yorum:

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

Yaklaşık 6 7 yıldır fm oynayan biri olarak ( eski adıyla championship manager ); fm ekibinden 3 kişiyi Besiktas transfer komitesine koysan cebi para dolu beyefendilerin aldıgı oyunculara on basar.

Besiktas nasıl transfer yapıyo Sinan Engin'in cıkıp acıklaması lazım.Gercekten merak etmemek elde degil.Sezon basında/ortasında aldıkları 3 yabancı oyuncuyuda 6 ay içinde gönderen bir takımın yapacagı transferlerin ne kadar basarılı olamayacı görünen köydür lakin klavuzsuz.

Adsız dedi ki...

dns değiştirmiştir transfer piyasasını takip etmek için bizim tüp kafalı başkan...bi video hazırlasak yabancı futbolcu ayağına bi menejer ayarlasam beni de alırlar mı?ne hallere düşürüdün be tüpçü yeter artık ULAN!!!UEFAYA SEVİNİR HALE GELDİK senin yüzünden...

Ku.Ba dedi ki...

Benim de ek$i sözlük'te dikkatimi çekmisti bu laf (Demirören basligi altinda olabilir). $ukelalamistim hatta :)

ugur parildak dedi ki...

agzinda bakla islanmiyormus bay e nin.. onu farkettik.. msn den tak soyluyoruz, burada goruyoruz sonra.. yaziklar olsun.. :)

Fuzzy Logic dedi ki...

Krali CM 00/01'dir. Bayagi oynamis olup neredeyse oyundaki tum oyuncularin istatistiklerini bile ezberlemisligim vardir ve hakikaten oyundaki en iyi genc oyunculari bugun iyi oyuncular olarak izliyorum. Kranjar, Arshavin kral genc oyuncularimdi. Tsigalko, Nikiforenko, Aghahogwa, Absalonsen, Lunden. Su ana kadar gercek hayattaki hayal kirikliklarim ama bekliyorum bir patlama.

Sinan Engin ile isbirligi yapmaya hazirim. Su ara FM 2007 uzerinde calisiyorum. Cok iyi genc oyuncularim var.

Adsız dedi ki...

Kayserispor'un Aghahowa ve Olembe transfer söylentileri vardı. Gelişmeleri bilen var mı?

Unknown dedi ki...

ibr.Üzülmez ve G.Zan'ın yerine acilen adam bulmamız gerek. Orta sahaya'da bir DM lazım. cisse'nin önüne. İbr.Toraman'ı da göndermek gerek diyeceğim ama topa tutacaklar beni burada da. Terim İbr.Toraman'ın ne mal olduğunu anlayınca çağırmadı bile... Bireysel defans hataları yapıp gol yedirmesine tahammül edemezdi. J.Sebastian Veron'u Beşiktaşa alamazmıyız diyorum. Alessio Tacchinardi İtalya 2.ligine gitmiş, bu adamı alamazmıyız biz yahu. türkiye'de canavar gibi oynar bu adamlar. Sinan Engin'e selamlar.

Adsız dedi ki...

Kanımca BJK'nin sorunu defans oyuncularından öte ortasahasında. Ortasaha sağlam savunma yapamayınca arkadaki zavallı dörtlü kötüleniyor. Ben şimdi youtube'de iyi defansif ortasaha oyuncuları bulur, başkana veririm linkini.

dr feelgood dedi ki...

mal bizim 3 büyükler. 2 tane adam gönderseler g.amerika ve g.afrikaya cillop gibi oyuncular var. ben gönüllüyüm, gönderin beni arjantine ya da brezilya'ya devre arası ve sene sonu raporumla geleyim. en iyi oyuncuları en iyi fiyata bulamazsam taksim meydanında yengeç dansı yaptırın.

yeme içme masrafımı karşılayın yeter. çok ciddiyim. tüpçü okuyorsan facebook'tan poke yap.

Adsız dedi ki...

o değil de bi tsigalko vardı ne oldu ona ?!..