7 Ağustos 2009

Cam Adam Linderoth

Linderoth gerçekten şanssız adam. Ona müzmin sakat değil cam adam demek lazım. Sakatlığı kronik değil. Ağır ameliyat geçirdiği kalça bölgesinden tekrarlamadı. Dizi bu dönemde zayıf kalmış olabilir mi? Her şey olur. Menisküs ameliyatı geçirmeyen futbolcu mu var. Ama bu 2 yıldır top oynamayan Linderoth olunca başka türlü algılanıyor. İsveçli tam bir cam adam. Artroskopiyle 1.5 sürer sahalara dönmesi. Galatasaray bu bölgeye adam alır mı? Her seferinde ilgilenmiyoruz denilen Mehmet Aurelio hiç gelmediyse bu kez gelecektir gündeme. Galatasaray o bölgenin en iyi adamını kaybetti. Üstelik Mehmet Topal da en az 3 hafta oynamaz durumdayken...

39 yorum:

Sinan Kolat dedi ki...

aurelio da sakat, 3 süper ön libero olacak elinde alınırsa ama bi tanesi bile oynayamacak, şaka gibi

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Kendimi keseceğim.Aurelio gel!!!!

erbo dedi ki...

yok gökhan zan o. ama linderoth ve zan'la beraber, 2'si de Galatasaray'da şimdi.

Adsız dedi ki...

1,5 ay tahminimce..

Futbolcu açısından bakıldığında başarıyı şans ile tamamen ayrıştırmak mümkün değil görüldüğü üzere.

Uzun zamandır ilk defa biri sakatlanırsa arkasından koşmaya başlayacak biri var rahatlığını hissedecek konuma geldi Galatasaray.
Linderoth'un durumundan sonra Mehmet Aurelio transferini gereksiz olarak niteleyenler bile "en iyi transfer Haldun Üstünel" fikrini inkar edemeyecektir sanırım.

Selocan dedi ki...

Aurelio garanti o zaman gelir.

jose dedi ki...

Aurelio kesin çözüm.

Fethi dedi ki...

mehmet güven çıksın oynasın o bölgede ama eski fenerli topçuların durağı olmasın galatasaray

CT dedi ki...

Bu olaya bahtsizlik diyorum baska birsey diyemiyorum. O bolgede is yapacak bir adamdi...

Can dedi ki...

Seninde söylediğin gibi, klasik bir futbolcu sakatlığı bu seferki. Mustafa Sarp sırıtmadı o bölgede. Mehmet dönecek yakında. O enteresan sakatlıktan döndü Tobi, bundan hayli hayli döner.

Protanopia dedi ki...

Mustafa Sarp'a gün doğdu tekrar desenize!

Unknown dedi ki...

Sakatlanmak yasaklansın!

aksilaz dedi ki...

Galatasaraya gidip başvuracağım. Benide alsınlar takım kadrosuna birazda ben para kazanayım. Topal ve bu adam ne verdide ücretleri hala ödeniyor.

demiycem dedi ki...

aurelio nun davasi ne oldu ?

matiasemilio dedi ki...

rosicky de sakatlanmış;ikisine de üzüldüm

Sade dedi ki...

Tobias git bir kurşun döktür ya!

Lev Yashin dedi ki...

şu para mevzusunu da hiç anlamıyorum ne yazikki. mukavele dahilinde gerekirse anlaşılır ve karşılıklı fesh edilir o ayrı birşey ama adam sakatlandı diye "ne verdi de ücretleri hala ödeniyor" da denmezki. Böyle hak hukuk var mı?sporcu bu adam, sanki isteyerek sakatlanıyor.

sunshine dedi ki...

Bu yönetim kimleri gönderdi bi bu arkadaşa bişey yapmadılar.Anlamıyorumki yönetimde akrabaları falanmı var.

s.Y.Galliani dedi ki...

Linde Türkiye'de oynadığı bölgenin en iyi adamıdır...Aurelio mu Linde mi sorusuna birçoğunuzun Aurelio diyeceğini tahmin ediyorum...Ama bana göre Aurelio Lindeyle kıyaslandığında biraz düz Futbolcu gibi kalıyor...İnş. daha erken dönersin linde ve bu sefer hiç sakatlanmassın!

TerryM0re dedi ki...

@aksilaz
biraz dusunerek yorum yap Topal ne verdide parası ödeniyor demişsin artık nasıl takıp edıyorsan takımları...

mre dedi ki...

@aksilaz
Topal ne verdi diye gerçekten mi soruyorsun yoksa şaka mı bu?

Julien Dekosta dedi ki...

Yazik bu elemana verilen paralara.

Anıl dedi ki...

Popescu'dan sonra ayağa mesafe tanımaksızın bu denli iyi pas adam görmedim ben Galatasaray'da. Artık Tobi'nin şanssızlığı mı diyelim, yoksa Galatasaray'ın mı?

ok dedi ki...

aurelio bu adamın yarısı bile olamaz. o yüzden bu kadar sabrediliyor. zaten oynayabildiği maçlarda yaptığı katkılar da ortada. keşke sakatlanmasaydı. satılacaksa satılsın, sonuçta yönetim daha iyi bilir fakat ben aurelio gibi sorunlu birisinin gelmesine karşıyım.

Karpatský Maradona dedi ki...

Bu adamin Galatasaray'a gelmeden once sakatlandigini hatirlamiyorum, cok takip ettim ona ragmen rastlamadim.

Isvec Milli takiminin kaptaniydi. Sonuna kadar hak eden birisiydi, tam sevindik tekrar dondu sahalara diye, bu olay cikti simdi gercekten uzuldum.

Altıner dedi ki...

Kesinlikle bu mevkiye bir transfer gerekiyor...Alıştık artık Linderoth'a, yalama oldu.

anonim dedi ki...

Bence bu adamın kökenleri araştırılmalı. İsveçli diye yemişler bizi. Bildiğin bedevi lan bu! Çölde kutup ayısı ile karşılaşan muadili ile akrabalığı olduğunu düşünüyorum. Yazık...

Buraksem dedi ki...

beyler sizin futbol bilginiz ayıkken mi bu seviyede, yoksa normalken mi?

linde o bölgenin en iyi adamı...
amaral da dünyanın en iyisi o zaman.

sevgiler,
kararında için...

İsmail dedi ki...

Aurelio gelicek..Dertler bitecek..

Schumy dedi ki...

Sen 1 trilyon verip Ferrari alıyorsun ama bozulduğu zaman sanayideki Halil Usta' ya tamir ettiriyorsun, hatta ettirmeye çalışıyorsun. Bu ne Linderoth' un ne de Galatasaray' ın şanssızlığıdır.

Bu tamamen Galatasaray Spor Kulübü' nün Sağlık kurulu seçimindeki beceriksizliğinden ve hala daha birşey yokmuş gibi işlerine devam etmelerini sağlamasındandır.

ssim dedi ki...

ben hala inanıyorum bu adama. netanya maçında sağdan kaçan arda'ya verdiği uzun pası hangi ön libero verdi şimdiye kadar hatırlamıyorum.

ssim dedi ki...

türkiye'de ki ön liberolardan bahsediyorum tabii. yanlış anlaşılma olmasın =)

judas dedi ki...

bu linderoth un fiziği futbol basketbol gibi yoğun idman, kas kemik -artık ne haltsa- gücü gerektiren sporları yapmaya müsait değil demekki
gitsin masa tenisi bilardo oynasın ben bilmem de orasını. .
ama;oynadığı maçlarda da gayet iyiydi.galatasaray dan önceki kariyeri de hiç fena değil . art arda 20 maç oynasa sakatlanmadan bu lige damga vurabilecek bir oyuncu olduğuna inanan birçok kişi var .
hal böyleyken bir futbolcunun çok sakatlanması onu kötü futbolcu mu yapar?amaral mı yapar?

gel beraber içelim o zaman ?!

GrandMaster dedi ki...

Bu adamın varlığı vatana millete zarardan başka bir şey değil.3 yıldır topu topu 20 maç oynamaıştır.

Gönderilmesi en doğru karar olacaktır.

jeankier dedi ki...

gökhan zan için büyük fırsat.. kendisinden daha bir cam adam var artık takımında.. tepkilerin bir kısmını göğüsleyecektir..

Unknown dedi ki...

valla gs'li arkadaşlar kusura bakmasın,böyle bir adamın gs gibi bir takımda ne işi var anlayamıyorum.ilk sezon 15-20 civarında maç oynadı.sonraki sezon 5-6.bu sezon 60.dk.inanılır gibi değil.kaldı ki çok önemli bir mevkide oynuyor.sözleşme dondurma gibi bir olay da olmadı bu arkadaşta.yani parasını tıkır tıkır alıyor.tez konusu bana göre.

Adsız dedi ki...

yöneticiler nasıl bı kadar sabırlı anlamak mümkün değil. adam sırf oturduğu yerden parasını alıyor. futbolcu olmak vardı şimdi.

Çetin Cem dedi ki...

ben de sıkıldım bu adamın sakatlıklarından da, "oh yattığı yerden parasını alıyor"cular kesin inter kanu'nun tedavi masraflarını karşılamayı kabul ettiğinde "helal olsun inter'e" diye de coşmuşlardır. adam kalburüstü bir kariyerin son 6-7 yılının üçünde yatmak ister miydi? hele önceki sene euro2008'i, bu sene dünya kupasını kaçırma riski varken..

Ludwig Torrado dedi ki...

şansızlık mı? sağlık kurulunun beceriksizliği mi? tobias'ın dandikliği mi? bilmiyorum!! kaliteli bi adam olduğu ortada, ama sezon geri kalan ortasahalarla geçmez.

barış, ayhan, mustafasarp, topal, mehmet güven!!! bunlardan herhangi bi ikiliyi koyarsan ortasahanbın göbeğine atağa çıkamazsın.. tobias'ın iyileşmesini beklersen, patlak bi sezon geçer o yüzden aurelio veya benzeri bi adam şart!!!

lewoxx dedi ki...

durun daha. bu bişey değil. bi de milli takım da sakatlanacak olanlar var. hadi linderothun ki tamamen şanssızlık ama 2008 avr. şampiyonasından dönenlerin hiç birisi şanssızlık değildi. terim esrarengiz kondisyonerleriyle tarihinin en iyi kadrosunu 5. yaptı G.S nin. herkeste çokçabuk unuttu. umarım terim tekrar bulupgelmez öle kndsyonerler. gerçi şampiyonaya daha çok var ama tırsıyo insan ynede..