4 Ağustos 2009

Real Madrid'deki 4 Hollandalı

2010 Dünya Kupası öncesinde Hollandalı Milli Takımı'nın oyuncusu Real Madrid'de yeni sezona bir ay kala kapının eşiğinde bekliyor. Robben ve Sneijder dışında kalan dördü kendilerine birer takım bulmak zorunda. Bugüne kadar hiçbir takım da bu yıldızları koparmayı başaramadı. Real Madrid'den gidenler listesinde kimler var? Heinze, Marsilya'ya gitti. Faubert geldiği yere geri döndü. West Ham'a... Saviola ve Javi Garcia Benfica'da. Parejo ve Codina da evlerini değiştirmediler. Getafe'ye gittiler. 4 Hollandalının yüksek ücretleri yüzünden kimse yanlarına yaklaşamıyor. Burada akıllara Cassano geliyor. Real Madrid'den 4.5 milyon euro/yıllık alıyordu. En sonunda Sampdoria "Biz 1.5 milyon ödeyebiliriz" dedi ve Real Madrid 3 milyon euroyu cebinden ödemek zorunda kaldı. Drenthe için Fiorentina, Van der Vaart için Inter ihtimali var. Huntelaar gitmemek için direniyor ve artık ihtiyar denilen Ruud Van Nistelrooy'un adı transferde geçmiyor. Nistelrooy'un bonservisi ne kadar peki? 180 milyon euro!

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Florya'ya balık yemeye davet ediyorum kendisini :)

bc6 dedi ki...

yazıyı okuduktan sonra sesimin en ince tonu ile ne diye bi kelime çıktı kendim korktum.

DaveJones dedi ki...

"Saviola ve Parejo Benfica'da. Parejo ve Codina da evlerini değiştirmediler. Getafe'ye gittiler."

Saviola ve Javi Garcia olmayacakmı?

MOKO dedi ki...

Saviola ve Garcia olacak.. ama Benfica'da olacak..

Sinan Yılmaz dedi ki...

o 180 milyon oyuncunun sözleşmesinde ki serbest kalma maddesi değil miydi ağabey?

matiasemilio dedi ki...

geçen yıl sakatlanınca cok üzülmüştüm nistelrooy'a..izlemek keyif veriyo bana bu adamı;umarım oynayabileceği bir takıma,izleyebileceğimiz bir lige gider..

Ku.Ba dedi ki...

@bc6

Inanir misin, ayni sey bende de oldu, tipatip :D

kemonen dedi ki...

Sabahin gereksiz bir iddasi Fenerbahcenin huntelaarla ilgilendigi yonunde.

ACY dedi ki...

real bence de sneijderi satmamalı ama 18 milyona satın alma opsiyonlu kiralık olarak intere gidecek haberleri dolaşıyordu..