7 Ağustos 2009

Avrupa Ligi Play-Off Kuraları

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalana dek Avrupa'yı göremeyecek. Seribaşı olanlara nazaran doğala olarak sert rakipler çekti Sivasspor ve Trabzonspor. Toulouse ters takımdır. Lucescu ve takımı da fazlasıyla tanınıyor. Fenerbahçe için de yeşili bol İsviçre güzel kura Tahminlerde sanırım 4 takımın da rakibini bilen yok. Varsa el kaldırsın... İlk maçlar 20 Ağustos'ta rövanşı 27 Ağustos'ta...

Galatasaray-Levadia
Trabzonspor- Toulouse
Shakhtar Donetsk-Sivasspor
FC Sion-Fenerbahçe

28 yorum:

Mücahit SARNIK dedi ki...

Sivasspor maçı rövanşı 25 Ağustos'ta (Süper Kupa finali'nden ötürü) Bu ayrıntı kura çekimi öncesinde belirtildi. TFF bile atladı bu yarıntıyı.

organic soap dedi ki...

sivas hariç hepsi tuttu. 3 bilene ödül yok mu aceto =)

cortez85 dedi ki...

No son fenerbahce y galatasaray en la Liga de Campeones?. ambos son en la copa campeones que yo sé.

Deniz Gür dedi ki...

Biraz taradım yorumları ben de. 3 bilen Genko var en çok ve ilk yaklaşan o. Bence galip sayılmalı. ( :

ok dedi ki...

4 te 0. buna da birşeyler verilmesi lazım! :)

Selocan dedi ki...

Sivas otursun ağlasın Anderlecht'i geçemediğine :). Sen git o takıma elen şamp liginde, sonra gel UEFA'ya daha beteri ile karşılaş. Şans işte sanki Anderlecht UEFA Takımı Shakhtar CL takımı.

Galatasaray bir 10 daha atar
Fenerbahçe de aynı şekilde deplasmanda bitirir bu sefer.
Trabzonun tur tamamen o anki haline bağlı tamamen ortada o maç. kim o gün daha iyiyse o geçer.

Unknown dedi ki...

Bülent Uygun rakibi analiz eder diye bir yorum yaptı birisi bir az önce NTV spor'da. Madem Türbülent analiz yapabiliyordu da şampiyonlar ligi için neden yapmadı. sivas'ın avrupa macerası sonbahar gelmeden sona erecek anlaşılan. Futbol bu belli olmaz ama GS ve FB yırttı görünüyor. Trabzon süpriz. Fransız takımları cins oluyor.

Koray Gök dedi ki...

trabzon ve sivas lige dönerler diyorum ben.hatta shaktar sivasın gururunu incitebilir.

goleador dedi ki...

gs-fb turlar...trabzon elenir.. bülent uygunun eşleşme sonrası açıklamalarındaki ses tonundan iki maçında skorunu görmek bile mümkün. hani futbol sürprizlere açık denir kısmet denir mücadele ederiz allah kerim denir. ama b.uygun daha sahaya çıkmadan havluyu atmış durumda. hatta ona deseler maçları oynamayalım shaktar turu geçsin ona balıklama atlayacak gibi. anderlet eşleşmesi sonrası verdiği izlenim de buydu.. neler olduğunu gördük.. özellikle ukraynadaki maçtan shaktarın insafına kalınmış durumda. maalesef b. uygunun sahaya atacak bir havlusu da yok...

Adsız dedi ki...

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Romanya Ligi 2'ncsi 2002 yılında kurulan bir kulüp olan
FC Timişoara'ya elenen
Shaktar Donetsk'in,
Sivasspor tarafından da elenebilecek bir futbol takımı olmaması için sebep yoktur.

draftbeer dedi ki...

TFL nin kalitesinin ne kadar dusuk oldugunu heralde bir Sivas analiziyle yapabilirler. Rencide olucaz yine ki arkadan bi de BJK gelio o da icler acisi olacak eminim.

G.A. dedi ki...

Yeni sezonda hiç takip edemediğim içi Trabzonspor'un eşleşmesine bişey diyebilmek güç ama eleyemiyeceği bi takımda deil maç günü ne olur belli olmaz.

Sivas bu sefer 6 yer 7 yemez 8 yer 9 yemez...

Fenerbahçe ve Galatasaray için fazla konuşmaya gerek yok.Yeni sayılabilecek kadroları ve yeni hocalarıyla ciddiyeti elden bırakmadan eler geçerler.

Gento dedi ki...

canlı izlerken ilk üçünü bilip de son kura da yatmak en fenası:)
neyse en önemli eşleşme Trabzon'un ki sanırım. herkes de bir elenir düşüncesi ağırlıkta sanki ama bence Trabzon Toulouse'dan aşağı bir takım değil kesinlikle. Gignac-Gökhan farkını saymazsak tabi:) Trabzon'un avantajı da Hugo Broos. o yörelerin kurdu bir teknik adam. Trabzon ise fransızlar için kapalı kutu. Lyon destanından hatırlarlar belki, Hami'nin o unutulmaz horonundan:)

HKNSRN dedi ki...

Fenerbahçe ve Galatasaray için pek zor olmayacaktır bu tur tabi geçmiş senelerden ders çıkarmışlarsa. Trabzon'un başabaş bir mücadele vereceği bir takım çıktı. Hatta Trabzon bir adım önde bana göre. Sivas'ın işi zor. Shaktar'ın Timişora'ya elenmesi bir kazaydı. Beklenmedik bir süprizdi ancak bunun ikinci defa olması zor.
wwwhknsrn-gencfutbol.blogspot.com

Oz dedi ki...

Bulent Uygun cikip "Kuranin butun sorumlulugu benim uzerimde. Tamamen benim sucum." diye aciklama yapmali.

mmk35 dedi ki...

sivası söylememe gerek yok sanırım
trabzon zorlar ama elenir
galatasaray rahat geçer
fener biraz zorlanabilir ama o da gruplara kalır

lionel dedi ki...

daniel jarque bugün kalp krizi sebebiyle otel odasında hayatını kaybetmiştir.Tüm futbolseverlerin başı sağolsun.

Adsız dedi ki...

galatasaray fenerbahçe garanti gibi olan sivas'a oldu. adamların tek tesellisi shakhtar'ın şampiyonlar ligi ön elemesinde basit bir takıma elenmiş olması shakhtar aynı hatayı bir daha yapar mı? hiç sanmam.

Uğur dedi ki...

onu bunu bilmem Sivas asker Bülentin dilinden çektiğini hiçbişeyden çekmedi :) 8 de yese 9 da yese üzülmem... onu yemem bunu yerim diye bi açıklama mı olur, bi de zamanında Rüştünün oynadığı bir reklam vardı onu getirdi aklıma, gol yemem, "x" tabii ki yerim falan gibi bişeydi...
Trabzon bence de Toulouse'u eler. Kadro kalitesi olarak aşağı kalır yanı yok, geçen seneden de fazla değişiklik yapmadılar bence gayet oturmuş bir kadroları var... Fenerbahçe ve Galatasaray konusunda yorum yapmak bile gereksiz gibi geldi, elenirlerse büyük sürpriz olur...

Mete dedi ki...

o değil de pause mu oldu ne

Rhein dedi ki...

Pause oldu galiba.Neyse,Bırakalım Bülent abi keyfine baksın biraz.Bu arada sağlık sorunu gibi bişey olmasında aman.

Duysev dedi ki...

kendi evinde 5 yer ardından da yine açıklama yapar : " 5 yeriz ama 6 yemeyiz"... bekliyorum ve kanımca olacak da:)

raul #7 dedi ki...

geçen sene devre arası aceto abi 4büyük lig + türkiye liginde şampiyon kim olur anketi düzenlemişti. orda kazanan var mıydı yaw?ya da o anketin sonuçları açıklandı mı?geldi mi şişe şişe aceto balsamico lar kazananlara??noldu yaw o anketin akibeti?

Selim Ugur dedi ki...

Galatasaray'in kurasi sahane.. Estonya cok guzel bir ulke, 3 sene once gidip hayran kalmistim, imkan olsa bir kere daha gidebilirdim.

Diger kuralar da fena degil 4 takim da turu gecebilir. Shakhtar gecen seneye gore cok daginik Sivas akilli oynarsa turu gecer diyecegim ama onda da kendi kendini baltalayan Turbulent faktoru var.

nikolatesla dedi ki...

yedi cüceler sendromu başladı yine

BT dedi ki...

@raul#7
6 ligin de şampiyonunu bilebilen olmadı.

@nikolatesla
Hastaydım 3-4 gündür...

nikolatesla dedi ki...

geçmiş olsun o zaman ağabey :) sen hasta olunca bizde hasta oluyoruz valla. bağladın bizi çok fena

raul #7 dedi ki...

vay be o kadar tahminden bi bilebilen olmadı ha.hem de devre arasından.garip valla. neyse yarın vatani görevimi yapmak için memleketim olan mersinde jandarmaya teslim oluyorum. 5ay yokum gari.burdan tüm bu blogları sevenlere ve aceto abime sevgiler..