27 Haziran 2008

Ribery-Hakan Yakın-Lincoln

Teknik direktör ve yönetim zaafiyeti... İki isim söyleyeceğim Galatasaray'dan geçip giden. Ribery ve Hakan Yakın. Ribery konusunu açmaya bile gerek. Bu ikili son 3 sezonda beraber oynasa ne olurdu acaba? Hakan Yakın, 31 yaşında, Young Boys'dan ayrıldı ve bonservisi elinde. Lincoln yine medyanın önüne atıldı. 7-8 futbolcu sezonu açtı düz koşu yapıyorlar, Lincoln gelmedi diye kıyamet kopuyor. Böyle giderse bütün sezon da kopmaya devam edecek. Hiç uğraşmam bonservisi elinde Hakan Yakın'ı Galatasaray'a çağırırım. Lincoln samba mı yapar sonra; halay mı çeker onu da kendisi düşünsün...

23 yorum:

Cenky dedi ki...

Hakan da gelir bence, hesabı var Galatasaray'la, kapamak isteyecektir. Görmek isterim o'nu Sami Yen'de, ne yapacağı belli olmayan Brezilyalı'dan ise ne yapacağı belli olmayan Türk'ü tercih ederim.

Anıl dedi ki...

Zamanında bilemedik Hakan'ın kıymetini. Hagi sağolsun. Şimdi hangi yüzle çağırırız, çağırsak gelir mi...

Adsız dedi ki...

ahh biz ScoutGS de ne organizasyonlar yapmıştık gelsin diye, gelince de süper mutlu olduk ama oynamadan gitti fıstık gibi adam.

a.c. sedef dedi ki...

valla hakan'ın kalitesi isviçre gibi yavan bir takımın içinde daha da bir ortaya çıktı.fazla söylenecek bir şey yok...

ama lincoln...yönetimi yaptıklarının sorumlusu ilan edemezsin ki.hocayla birkaç sorun yaşamış tamam.sezon kötü geçti tamam.e kardeşim hoca yeni michael skibbe.adam oyuncularla iyi geçinmesi onlarla iyi anlaşmasıyla ünlü.e geçen sezon da bitti.bu neyin kaprisi?taraftar sana oynamadığın maçlarda bile adam gibi oyna , moral olsun diye boğazını yırtmış sen o taraftarın hatrına bile gelmiyorsun...

ah hakan ah.ah ribery ah.ah hagi ah.ah özcan aaaah.

Adsız dedi ki...

çok kaprisli bu adam çook..

revenant dedi ki...

@aceto
biraz konu dısına cıkmıs gibi olacagız ama bi goya picasso muhabbeti vardı,anket sonucları nedir?bitirdik mi o olayı :)

Nazmi Hasdemir dedi ki...

ne kaprisi kardeşler, bırakın ya. Ne yapacakki takım tatildeyken Lincoln. Geçen sen tatbikattaydı bu sene savaşa çıkacak. Ben Lincolnden asla ümit kesmem. Hakan Yakında bizim bu seneki takımda oynayamaz zaten. Kimin yerine oynayacak.

Adsız dedi ki...

lincoln gibi adamini takip etmiyen, mucadeleden kacan ama arada estetik gol atan bir adam ancak demode liglerde bu kadar ragbetgorur. utaniyorum o adam bizim takimda oldugu icin.

ruicosta10 dedi ki...

Lincoln direk kampa katılır, muhtemelen milli takımdakiler gelmeden gelmek istemedi.

Adsız dedi ki...

fotomac yarın manşet atmasın abi Hakan Yakın galatasarayda diye :) malum ajans gibi blog :)

aksilaz dedi ki...

walla hagi ye zamanında o kadar kızdık ki hakan yakını oynat diye ama inadı tuttu oynatmadan gitti kaliteli topçu.şimdi ise yöneticilerde onu getirecek ytenek yok.daha duisburg da sürünen golcülerin peşinde koşuyolar baksana.

lincoln ise gönül adamı.isteyince oynar o kadar.aynı anelka gibi.bu saatten sonra gelmemesi daha hayırlı olur.utanma yok bi kere

Adsız dedi ki...

Manisaspor kadrosunda Rafael var Brezilyalı ama Türk vatandaşlığına geçti ( en azından bu hakkı kazandı ). Sakatlık problemleri yaşıyor fakat bu Manisanın çok kötü antrene edilmesiyle de bağlantılı kanımca. G.Saray'da oynama şansı olabilir bence öyle olursa (G.Saraylı falan değilim ) Milli Takıma alınabilir. Mevlüt'ten ve bu yazının konusu olan Hakan Yakın'dan 1 - 2 gömlek üstün bir forvet. 2010 kadrosuna güzel bir alternatif olabilir inşallah farkederler.

Adsız dedi ki...

hakan yakın geldiği sene devre arasında 6 aylığına kiralık gelmişti ve sakatlığı yüzünden 1 seneye yakın futbol oynamamıştı. türkiyeyi geçtim adamın futbola uyum sorunu vardı yani. hagide şampiyonluğa oynayan takımda risk almadı oynatmak için. ertesi sene kalabilirdi ama yönetim hiç oynamayan adama bonservis vermek istemedi bence şimdi gelse çılgın atar o ayrı...

rabesandratana dedi ki...

hakan yakın hakikaten kalitesi belli bir oyucu da ben lincoln'den sıkıldım '' bu maç patlayacak artık '' diye beklemekten

Adsız dedi ki...

geç kaldınız fotospor yazmış bile trabzona

http://www.fotospor.com/haber.jsp?cid=34236

Adsız dedi ki...

Msj'ım konu disi herkesten ozur diliyorum ama abicim blogu güncellemeni bekliyom dünden beri :)

Lampard İnter'e gitmis..:)

dusendeli dedi ki...

Konu dışı olacak ama; üstte Lampard'ın İnter'e transfer olduğu yazılmış. Henüz hemen hemen hiçbir önemli basın kuruluşu bu haberi doğrulamadı. Bu haber sadece sporx.com'da İhlas haber ajansı imzasıyla yayınlandı ki muhtemelen geçenlerde The Guardian'da çıkan Mourinho'nun Lampard ve Drogba'yı İnter'e getirmek istediği yönündeki açıklaması üzerine böyle balon bir transfer haberi ortaya atıldı.Lampard'ın bir yıl daha kontratı var ve Chelsea'nin kendisini satacağını hiç sanmıyorum.

Adsız dedi ki...

Aceto,

Altyapımızda daha değerli ve yetenekli gençlerin olduğunu düşünüyorum. Pek ismi geçmesede Mehmet DÜZ gibi bir oyuncu var, inanılmaz kıvrak. 2. Arda olma yolunda...

Adsız dedi ki...

http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/Primo_Piano/2008/06_Giugno/28/lampard.shtml

Ajansspor'da da gördüm ben bu haberi..İnternetten baktım İtalyan gazeteside yazmış..

( Verdigimiz cevre zararliligindan dolayi Aceto abimizden ozur dileriz.)

Adsız dedi ki...

hakan yakın keşke gelse ama hiç forma giymeden gönderildiği yere geleceğini zannetmiyorum, lincoln efendi nin oynayacağı yok gibi, saç baş dağınık gelirse anlıcam ki bu sene de oynamıcak..
ayrıca son dk : liverpool un reserve takımının kalecisi itandje istanbula gelmis.

Adsız dedi ki...

Yahu,sat Arda'yi iyi paraya Avrupa'ya.Al Hakan YAkin'ı onun yerine sol acıga. Miss...

Adsız dedi ki...

Ribery konusu kafamızı duvarlara vurmaktan ve "neyse en azından özhan'dan kurtulduk" demekten başka yapacak bişey yok.
Lincoln'ün ben de 2-3 resmi maçlık daha kredisi var. Skibbe'nin dediği gibi Brezilyalılar yapıyor böyle şeyler.
Ama bence Hakan Yakın GS'da oynayabilecek ya da büyük bir katkı yapabilecek derecede biri değil. Gençlerden bu tip oyuncular çıkartılabilir.

devletli dedi ki...

rivayete göre lincoln wolfsburg td magath ile anlaşmış, o yüzden gelmeyormuş. muhtemelen de gelmeyecekmiş, ödediğimiz bonservisi de çıkartırsak ne iyi olurmuş, zararın neresinden dönersen karmış. ya da döner bu, inadına gol kralı falan olur. belli olmaz.

ayrıca ribery gibi yetenekli ama ribery gibi karaktersiz olacağına servet gibi yeteneksiz ama servet gibi karakterli olsun, daha çok severiz biz.