25 Haziran 2008

"Arda İtalya'da Oynayacak"

Arda'nın menejeri Ahmet Bulut... Bugün İtalyan medyasına konuşmuş. Aktarıyorum söylediklerini: "Gelecek hafta Euro 2008 bittikten sonra herşey belli olacak. Birçok talibi var ve fiyatı arttı. İtalya'da ve bir büyükte oynayacak. Juventus ve Milan ilgileniyor. Pazartesi'den itibaren konuşmaya başlayacağız."
Bir de not düşeyim: Arda, Avrupa Birliği dışı oyuncusu. Juventus'a transferi için bir Avrupa Birliği dışı oyuncunun kadrodan gitmesi lazım. Serie A'daki kural bu. Milan'ın ise bu kontenjanı açık. Tekliflerin yağdığı ortada, menejer Ahmet Bulut olunca da Galatasaray'ın işi zor. Bu sezon Galatasaray'ın en büyük transferi Ali Sami Yen'e 7 numaralı formayla çıkacak Arda Turan olur. Formül basit; bugün kazandığının 3 katını vermek. Menejeri Ahmet Bulut olanın kramponu valizindedir derim ve giderim Almanya maçına...
La nuova stella del calcio europeo Arda Turan, 21 anni, attaccante del Galatasaray, nella prossima stagione giocherà in Italia. O almeno, questo è quanto riferisce il suo agente: "La prossima settimana, quando saranno finiti gli Europei, definiremo tutto - ha detto Ahmet Bulut; per lui mi hanno contattato molte società ma il prezzo del suo cartellino è piuttosto elevato e lui vuole solo il meglio". Poi prosegue e svela: "Comunque giocherà in Italia e lo farà in una grandissima. Juve e Milan sono interessate, da lunedì cominceremo a parlarne. Comunque ribadisco che Arda Turan la prossima stagione giocherà in Italia". E' da tempo risaputo che ai bianconeri il giocatore interessi e l'offerta presentata dalla Juve (Almiron e 6 milioni di euro) potrebbe anche far gola. Per prenderlo, però, la Vecchia Signora dovrebbe liberare un posto da extracomunitario.
Arda'nın Bonservisi Kaç Para

23 yorum:

Adsız dedi ki...

ingiltere ya da ispanya daha uygun olur bence arda tipi bir oyuncu için. italya'da iki tekme, iki dirsek yiyince duman olmsasından korkarım.

hadesperado dedi ki...

işin içinde Ahmet Bulut olunca korkmamak elde değil harbiden.

ya Arda'nın kontratını 5 yıl uzatırlar ya da en kötü 20-25 milyon €.ya satarlar. (ki modric i düşündükçe çok da uçuk bir fiyat değil) bunun dışındaki herhangi bir ihtimali düşünmek dahi istemiyorum.

çagdas dedi ki...

İster misin Guardiola taksın kancayı. Ramon uğramaz bir daha buralara.

Dogan dedi ki...

Arda hakettiği ilgiyi görüyor ve bu onun için çok iyi bi haber Hayırlı olsun...

memduh95 dedi ki...

20'den aşağı vermemeliler, vermeyecektirler de. seneye izlemek, desteklemek isteriz milan'ın ilk 11'inde.

Adsız dedi ki...

arda hırslı futbolcudur, tekniktir, gittiği yere çabuk uyum sağlar, sadıktır kulubünün karlı çıkmasını ister ama ahmet bulut yok mu ahmet bulut. insanı yağmurlu hava susuz bırakabilecek kadar tilki zekasına sahiptir(kötülemek amacıyla söylemediğimi herkes bilsin).

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

25 milyon avro dan bi kuruş aşağı olmaz :))

Adsız dedi ki...

agabey bombayi birakmissin ortaya gitmissin almanya macina. :(
arda turan bir sene daha kalmali galatasarayda ...en azindan.

Unknown dedi ki...

almiron nasıl bir oyuncudur acaba. arda transferinde adı geçmeye başladı baya. italyanın genç yeteneği gelecekteki baggio su falansa bizimkiler kaçırmaz :)

EDDIE dedi ki...

Şu menejerlik olayına hiç kafam basmıyor, mantığını kavrayamıyorum.
Bu menejerler sadece oyuncunun kulüpler ile bağlantısını mı sağlıyor yoksa ticaretini mi yapıyor. hayır yani sonuçta arda oynayacak gideceği takımda ahmet bulut değil ki? neden herkes karamsarlığa kapılmış ahmet bulut var diye.

Adsız dedi ki...

gitsin tabi ama italya ya değil ispanyaya veya ingiltere ye.zaten o parayı ancak ingilizler verir.

dr feelgood dedi ki...

arda 1 sene daha kalır, şampiyonlar liginde 10 numara oynar sonra 30'a çakarız bi takıma. man city verir bence o parayı :)

Adsız dedi ki...

ardayi satan vatan hainidir. Galatasaray alt yapida ki oyuncalara ahmet bulutla calismayin diye ders verilmeli.. arda bize lazim

Adsız dedi ki...

21 milyon dolar son telafuz edilen rakam...Arda bugun gitmez ise GS birakmaz ise hata yaparlar..Arda degerini bulmustur, sayet GS ceyrek final oynamayacaksa deger kaybeder..Bu da zor bir ihtimaldir.

Beercholic dedi ki...

@ dr feelgood;
ya sakatlanırsa, allah korusun bacağı kırılırsa? ne olacak elde patlayacak!

Adsız dedi ki...

benim bildigim kadarıyla italya da non-eu sınırlaması yok fakat soyle bir uygulama var her sene bir non eu oyuncu transfer edebiliyorlar maximum.pato transferi de bu dusuncemi destekliyor soyle ki,pato yaz doneminde alındı fakat ocakta oynayabildi sebebiyse 2007 yılı icin ronaldo transfer edilmişti.yanlıs biliyor olabilirim.arastırmak lazım.saygılar.

Burak dedi ki...

Arda gıtsın demek güzelde arda giderse Galatasaray yerını kımle doldurucak.Arda Lincolunun oynamadıgı zamanlarda orta sadahadada cok katkıda bulundu Gs a ve klup kaybederse 2 oyuncu kaybetmıs gıbı olucak.Aydın Yılmaz bu yıl muthıs oynamalıkı Ardanın yoklugu hıssedılmesın.

untildie dedi ki...

@fatih arkadaşıma:
Pato 18 yaşını doldurmadığı için 2008 in (sezonun ikinci yarısında) başında resmi maçlarda oynamaya başladı. Ayrıca İtalya da ab vatandaşı olmayanlar için sınırlama var ve de Ronaldo gelmeden önce İspanya vatandaşı olmuştu.

Arkadaşlara katılıyorum her taşın altından bu Ahmet Bulut denilen zat çıkıyor. Hangi işe el atsa mutlaka GS nin aleyhinde oluyormuş gibi geliyor. Sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da. Taraftarların gönlüne taht kurmuş oyuncuları klübünden kaçırır gibi uzaklaştırması vb.
Arda nın gelecekte ki planlarını bizler bilemeyiz ama onun için en hayırlısını isteriz. Onun içindir ki bazılarının dolduruşuna gelip parlak geleceğini hiç etmesine gönlümüz el vermez. (Bknz:Emre B.nin Inter ve avrupa macerası)
Gideceksede herkesin özellikle taraftarın rızasını alıp gitmeli. Hayırlı dua almadan gidenlerin sonu nice olur. Benden hatırlatması.(Tekrar Bknız:Emre nin avrupa macerası)

Adsız dedi ki...

@beercholic

"sakatlanirsa elimizde patlayacak" derken? allah korusun, bir sakatlik olursa "eyvah, iyi bir paraya satamayacagiz" diye mi üzülecegiz? ya da sen buna mi üzüleceksin? "elde patlamak" ne demektir? yurt di$inda oynarken sakatlanirsa mesela, "iyi bari elimizden cikarttik" mi diyeceksin?

ki$isel görü$üm; kendisi, sadece ve sadece kendisi, özellikle bu sene gitmek istiyorsa, gidecegi yeri iyi dü$ünüp tartmi$sa ve kendisine cok daha fazla fayda saglayacagina inaniyorsa, bir $ey diyemem. ama öteki türlü; direkt para icin, sözde "firsat" in kacirilmamasi icin, "$imdi satmazsak ileride daha fazla kazandiramaz" gibi abuk bahanelerle satilmasi vizyonsuzluktur kanimca.

1 oyuncu satmakla kulüp kurtulmuyor. ama sadece 1 oyuncunun sportif anlamda neler yapabilecegini 2007-2008 sezonunda (özellikle sonlarinda) ve euro 2008'de gördük.

galatasaray yöneticisi olsam senede 2 milyon euro teklif ederim, gerekirse 3 yeni transfer yapacagima 2 tane yaparim ama elimde tutmaya cali$irim. cok iyi bir galatasarayli ve cok büyük bir rol modeli adayidir bu adam, ve daha sadece 21 ya$inda oldugunu hatirlatirim.

varol döken dedi ki...

arda güzel çocuktur, yüreğinin götürdüğü yere gitsin...

Adsız dedi ki...

arda'nın 4 yıllık daha sözleşmesi var.elimizden kaçar diye bir olay yok.2 sene daha oynasın.sonra bakalım.21 yaşında bir oyuncunun düşüşe geçeceğini sanmam.yine bu paralara gidebilir.

Santiago dedi ki...

Arda gitmesin,Tuncay gitmesin,Emre gittide ne oldu,Nihat geri dönsün ...
Kendimiz için kariyer planı yaparsak bişi yok ama futbolcu yapsın hemde usturubuyla menejeriyle,avukatıyla bu işi yapsın nereye gidiyon be birader gideceksen hayır dua al yoksa orda ecinniler çarpar futbol mutbol oynayamazsın, Ahmet Bulut sen ne biçim adamsın koparıyon yıldızları deriz ama hiçbirinin daha iyi olmak daha iyi bi ligde iyi paralar hemde su andakinden cokcok daha iyi paralar kazanabilme ihtimalleri oldugu aklımıza gelmez...
Birazda kendinizi koyun o adamların yerine birazda nihata bakın eger turkiye liginde kalsaydı bu şampiyonada oynayan bu nihatmıydı yoksa 1 gömlek aşagısı Nihatmıydı cevap verin!
Gitsin daha iyi olsun nasılki Bjklisi Gslisi Fblisi gurur duyuyosa Nihatla onunlada duysun ...