30 Temmuz 2008

Tal Ben Haim

Hadi Chelsea kadrosunda olmasını Abramovich'in köklerine bağlıyordum da demek ki adamdaki cevheri görememişiz. Tal Ben Haim Chelsea'den Manchester City'e geçti. Mark Hughes çok istemiş bu arkadaşı. Yarım Servet eder mi? Kimler ekmek yiyor bu Premier Lig'den...

10 yorum:

tuncaua dedi ki...

doğru diyorsun!Servet adam yer ben haimse artan kılçıkları toplar ancak.Bu fotoğrafta da arteta aynı carrusca'ya benziyor dimi?:)))

a.c. sedef dedi ki...

chelsea'de adam yokluğundan çıktığı maçlarda mourinho'yu az deli etmemişti.city yine boşuna para harcıyor.

Selahattin Bilen dedi ki...

aklımda fernando torres'ten yediği çalımla kaldı; torres'in de liverpool adına attığı ilk goldü o gol...

mre dedi ki...

Bizim Süper Lig'de City gibi bir parababası takımı olsa da bir kaç adamı kakalasak. Bizim Bouzid'in biraz yontulmuşu bu Ben Haim.

Adsız dedi ki...

Orta sira Ingiliz takimlarinda is yapar bu adam. Bolton'da falan gayet iyiydi. Chelsea iki numara buyuk gelmis olabilir ama City'de siritmaz.

Adsız dedi ki...

Torres fena perişan etmişti, işin ilginç yanı Avram Grant da fazla forma vermemişti. Ama Bolton'daki ekstra performansına da haksızlık etmek istemem. Biraz ağır olmasına karşın sahada çok güçlü.

Scatterbrain dedi ki...

geçen yıl arsenal maçında maç sanırım berabereyken oyuna girdi maçın sonlarına doğru.'aha arsenal atar' dedim pedere şakayla karışık.bir korner pozisyonunda gallas çaktı kafayı üzerinden.

Adsız dedi ki...

premier ligin orta/alt sıra takımları için uygun, o kadar da kötü değil bence. hani corluka'ya o kadar para saçmış bir takımdan bahsediyoruz. ama üst düzey takımlar sözkonusu olduğunda mümkün değil tabi. çünkü bu kalibredeki takımlarda yapılan hatalar ölümcül oluyor. büyük stratejiler, taktikler yürütüldüğünden; bireysel hatalara yer yok bu sistemde.

bu arada baktım da 5 milyon pounda transfer olmuş sanırım. gayet overpaid geldi bana, gerçi keane transferi düşünülünce de normal gibi.. neyse yeterli:)

del piero dedi ki...

bu adam nasıl topçu olmuş dediklerimden...premier ligi bırak ülkesinde anca oynar!!!

bildiğin "forvet escortu" bu adam yahu...

tahir durten dedi ki...

@ selahattin bilen

postu okuyunca ayni sey aklima gelmisti... torres'i siyaha boya, saclari kes, o golu henry atti der herkes... henry de oyle goller atmayali baya oldu gerci...