31 Temmuz 2008

Albert Luque

Ajax'ın transfer politikası başlığında hikayesi mevcut. Bazı futbolcular 27-28'inde kendini bulup kalan 6-7 yıl zirvede kalmayı başarırken Albert Luque örneğinde olduğu gibi kimileri de yokuş aşağı koşuyor kariyerlerinde. Dün blogda adı geçen Santiago Ezquerro da benzer bir kariyere sahip vatandaşıyla. Çok adamın heba olduğu Newcastle sonrası neden Ajax almıştı, çözememiştim Ajax'ın transfer politikası başlığında. Amsterdam'da Luque bu kareyle galiba veda pozunu vermiş çünkü Ajax'da yönetim "sen artık uza ufaktan" demiş İspanyol'a.

11 yorum:

getabbaaww dedi ki...

luquenin kariyeri asla pes'teki kariyeri gibi olmadı. pes'in en büyü buglarındandı aynı adriano gibi...şimdi ikisi de yerlerde sürünüyor...

Bushwacker dedi ki...

aceto, de sanctis dedin geldi. bu da o tip bir post mu yoksa?

Adsız dedi ki...

sheva,cisse,bent gibi isimlerle ortak bir yanı var..Premier ligin money disaster'larından ilk 10 da kendine yer bulmuş..Belki kendini bulur düşüncesiyle alınmış olabilir ajax'a..Fenerbahçe'de Kezman'a güvenip yatırım yapmadı mı..Futbolda olabiliyor bazen böyle..Bir daha ki sefere yoğurdu üfleyerek yer artık ajax..

mcdonell dedi ki...

Luque bariz Fatih Mühürdar olmuş bu fotografta. giydir buna deri montu koy emrah'ın yanına şebeklik yapsın.

fabrizio dedi ki...

gönül ajax'ın transfer politikasından girip luque'den cıkmak sonra da freni patlayan orta direk yıldızları ugramak var ama yorum bu kısa olanı makbul.neyse luque demısken bu adam deportıvodayken de oyle ıstıkrarlı bırısı degıldı. yanı oynadıgı mac sayısına bakarak konusmuyorum. oynadıgı donemde sanslıydı zıra deportıvo'da deportıvoydu hanı. ancak daha sonra ınlgıtere'ye gıttı kı her zaman derım ıngılterenın premıer havası dıye ıste o hava herkese ıyı gelmez. ajax onun ıcın bır dırılıs fırsatıydı ama onu da luque degerlendıremedı. bu arada kontak kurabılecegınız bırı varsa garibana haber salsın da bır de takım aramakla vakıt gecırmesın. zira su sıralar luque gibiler için kocaelıspor hayli revaçta... yorum da bayagı kısa oldu..:)

omega dedi ki...

Ajax yoğurdu artık üfleyerek yer denmiş ama bu Ajax'ın son yılladaki ilk vukuatı değil ki.Urzaiz de patlama yapar diye güvenilip alındı, Davids de mi, Stam da mı, Koffour da mı???
Öyle yada böyle Ajax'ın son yıllardaki saçma işlerinden biridir.Kendi yetiştirdiği adamları topluyor desem Stam PSV'den çıkma.Yani ne taraftan tusan elinde kalıyor.
Büyük ihtimalle Ajaxlılar da halen bu transferlerin şokundadırlar

Adsız dedi ki...

albert debe ir a Terrassa y ser un agricultor.

holandés vaca. xaxaxaxaxa

(Ramón)

Buraksem dedi ki...

bu adamın türkiyede peynir ekmek gibi gol atacağından eminim,hele ki beşiktaş'da...

aşkın dedi ki...

Bu değil Pandiani'nin peynir ekmek gibi gol ataccağını düşünüyorum TR'de.

Adsız dedi ki...

red line squarede guzel ama

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

pandiani de atar,o kesin zaten,adam psg de gol kaçırmadı kaç senedir,hele ki Türkiye'de 2. Jardel olur...onların kuşaktan bir de martin palermo'yu çok görmek isterdim burada,ailton yerine zamanında onu tercih etseydik şimdi herşey farklı olabilirdi bence....