29 Temmuz 2008

Gönüllerdeki Zlatan

Komşu'da bir transfer yaptılar, İtalyanlara makara oldular. PAOK, Atalanta'dan Bosnalı Zlatan Muslimovic'i kadrosuna kattı. "Resmi sitede görmeden transfer inanmam" diyenler varsa buyursun işte. PAOK'un resmi sitesi editörünün gönlündeki Zlatan başkaymış. Zlatan İbrahimovic'i aldık diye yazmış haberi. İki Zlatan da İsveç'ten yetişme. Muslimovic Bosna milli takımını tercih eden Zlatan...

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Bizde Lincoln transferi daha bitmeden resmi sitemizde Ismail Bouzid gs'da diyecegimize Lincoln gs'da diye yazmis idik.

Isim benzerligide yok boyle bir hatayi nasil yaptik hala anlamis degilim.

Onur Aydın dedi ki...

Bizden Fernando Meira yerine Fernando Torres'i alan çıkmadı ne yazık ki. :)

Adsız dedi ki...

nonda'nın yerine süper olurdu :))

Anıl dedi ki...

Beşiktaş'ın bir taraftar sitesinde Eduard Cisse geldiğinde "Beşiktaş bombayı patlattı. Djibril Cisse Beşiktaş'ta" manşeti atılmıştı. Sonra da düzelttiler tabii :)

Adsız dedi ki...

Resmi site ve açıklamaları konusunda Fenerbahçe bir fenomen.

cankalender dedi ki...

@ultranil07, fotoğrafını bile koymuşlardı Djibril'in :)

Adsız dedi ki...

Basinda da Kocaelispor David Edgar`i alacak yaziyordu. 2-3 yerde gordum. Megersem Edgar Davids imis. Yuh ya, Edgar Davids`i bilmeyen adamin ne isi var gazetelerin spor sayfalarinda. Ayip ya. Bu haberi gorunce aklima geldi.

aşkın dedi ki...

Zlatan modern futbola atılmış en büyük kazıktır, Kluivert ile birlikte.Rivayet odur ki Kluivert'in tekniği tosun Ronaldo'dan daha iyidir.Ama bu yetmiyor işte.
Zlatan ve Kluivert: Teknik, fizik güç, uzun boy, kafa hakimiyeti...Yok yok bu adamlarda.Bu yüzden Avrupa devleri peşlerinden koşar ama bunca özellik yanında umursamazlığı ve tembelliği de getirir.Bu adamlardan kazık yemeyi hakediyorlar ama, beter olsunlar, harcadıkları yeteneklerin vebalidir bu.

anonim dedi ki...

@thrall

dostum belki de sahiden "David Edgar" diye biri vardır ve kocaelispor onu transfer ediyordur da biz yanlış anlamışızdır. :)

Unknown dedi ki...

Kocaelispor gerçekten bildiimiz David Edgar'ı alıyordu.David Edgar kocaeli'ye anlaşma için geldi ve hastaneye gitti büyük bir sakatlık olduu anlasılınca imza attırmadılar...KOSTAD(kocaelisporlu taraftarlar derneği)