31 Temmuz 2008

Gareth Barry & David Bentley

Sezonun yılan hikayelerinden biri de bu. Gareth Barry Liverpool'a gidecek mi? Xabi Alonso'nun takımdan ayrılması da bu transfere bağlı aslında. Liverpool 22 milyon euro teklif etmişti. Barry'i en çok isteyen ise kankası Steven Gerrard. Aston Villa takımda kalacak açıklaması yaptı. Premier Lig'in transferde en çok para harcayan takımı Tottenham, Blackburn Rovers'a David Bentley için 20 milyon euro ödedi. Bu transferden parayı götüren ise Tottenham'ın ezeli rakibi Arsenal. Eski futbolcusu Bentley'i Blackburn'e verirken yaptığı anlaşma sayesinde 10 milyon euro'yu kasasına koyacak. Pişsin diye yollamak derler ya; işte ondan...

10 yorum:

antti_sumiala dedi ki...

tottenham premier ligin trabzonspor u oldu bence.. gerçi iki takım arasında kalite olarak çığ gibi fark var ama gerek bu sezon yaptıkları transferler, gerekse ligdeki konumları ve aldıkları sonuçlarla çok benziyorlar..

bentley de tam futbolcu fiziği var.. futbolla ilgili bir kitap yazsınlar.. fizik olarak birinci örnek bentleydir, ikinci de burak yılmazdır.. fakat bentley tam anlamıyla bir santrafor değil hatta son yıllarda tam bir kanat oyuncusu oldu..

bakalım tottenham kendisinden nerede faydalanacak?..

bu bağlamda ben tottenhamdan bir forvet transferi bekliyorum.. zengin kulüp vesselam.. bu kadar transfere rağmen hala birinci kalite bir forvet transfer edebilirler..

Adsız dedi ki...

BBC nin sitesinde 30 mayista verilen haberde Gerrard, Barry yi takimda gormek istedigini, sahada cok iyi anlastiklarini, saha disinda da cok iyi dostu oldugunu soylemis. Gerceklesirse Gerrard yuzunden olacak gibi. Sanki Gerrard takim uzerindeki gucunu kotuye kullaniyor. Alexin Maldonado ya, Hagi nin Bulent Akin a kefil olmasi gibi bisey. Barry 22 m euro etmez gibime geliyor. 27 yasinda CL tecrubesi olmayan sadece Aston Villa da oynamis ve orada ikon olmaya aday bir futbolcu. Liverpoola giderse kendi ve Liverpool adina hata olacak sanki. Fenerbahce de Xabi Alonsoyu alirsa kazanan Aston Villa ve Fenerbahce olur.

mre dedi ki...

Tam Benitez'lik adam Barry. Orta saha oynatır, sol önde öynatır, sol bek oynatır. Ne de olsa rotasyon delisi.

tahir durten dedi ki...

salak sacma bi durum oldu simdi. barry cikip liverpool'a gitmek istiyorum dedi. villa satmadi... e nasil kaptanliga devam edecek simdi bu adam. utanir insan... ya da taraftarlar utandirir...

Gri dedi ki...

Solo hace dos anos que pagamos mas que 15 milliones de Euros para Darren Bent y el no nos sirvia para nada. Es una barbaridad pagar 20 milliones de euros para David Bentley! Los nombres Bent y Bentley son casi iguales y yo pienso que tambien lo son sus maneras de jugar.Pero espero que no sea la misma el final.

Y ademas: No me gusta el Arsenal para nada. Todos los hinchas de Arsenal son boludos.

Pasetto dedi ki...

Forvete Pavlyuchenko gelebilir.Çok da iyi olur.Bentley sağ da oynarsa Lennon ne olacak.Şu premier leaguedeki kısa boylu speedy gonzalez tipli adamlara da hastayım.Lennon,Walcott ve muhteşem isimli Shaun Wright Phillips.Güzel bir takım oldu Tottenham.

tahir durten dedi ki...

@ pasetto

bildigim kadariyla ramos lennon'u pek dusunmuyordu bu sene kadroda... bentley'i aldiklarina gore yol verirler herhalde...

Pads dedi ki...

pavlyuchenko gelirse 2 aya kalmaz liverpool limanindan denize dokerler. adam kazmanot yahu!

Adsız dedi ki...

abi oncelikle bu totenham gibi atl.madrid gibi takimlar hatta newcastle i felanda ekleyelim,bu senede trabzonspor,bu takimlar hep transfer ishali olmus takimlar aceto nun deyimiyle. al al al da nereye kadar kardesim. newcastle 3 senedir boyleydi oweni martinsi bile aldilar hic birsey olmadi.

omega dedi ki...

Büyük kaptan SG istiyorsa çok sürmez Barry L'pool yollarıunda olur...