26 Haziran 2008

Nankör

Christian Vieri 34 yaşında. Kürkçü dükkanına dönüyor. 3. kez Atalanta forması giyecek. Kariyerindeki kulüp sayısı 16. Atalanta taraftarı dönmesini istemiyor. Bergamo'da pankartlar asılmış: Nankör(ingrato) Vieri. Geçen sezon Fiorentina'ya gitmesine bozuklar. Vieri'ye Atalanta kulübünün teklifi yıllık 250 bin euro artı attığı gol başına prim.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

hiç sevemediğim bir adamdı bu. çok kibirli gelirdi bana. zaten bencildi sözleşmesinde bir de gol başına prim olunca artık kimse pas beklemesin vieri den.

Cenky dedi ki...

Nereden nereye! Kendini harcamak deyimine iyi örneklerden biri sanırım Vieri. Para hırsına yenik düşen, düzenini ve alışkanlıklarını bozup gidenlerden biri. Şimdi 250 bine imza atıyor. Hayrını görsün ama önce şapkasını bir önüne koysun. Ayrıca bu gol başına prim olayına da feci karşıyım. Adamlar resmen bencilliğin doruğuna çıkıyorlar. Vereceksen primi gol ve asist başına aynı miktarda vermelisin, gerisi şahsi oyundan kaybettiğin puan demek bence.

Adsız dedi ki...

Zaten oynayacağı 3-5 maç, Atalanta bizim Papin Mustafa yı alsa daha iyi iş yaparmış

redfox93 dedi ki...

aceto acaba dunyada farkli takimlarda forma girmis futbolcu rekoru kime ait ? Vieri Abimizi mi acaba ?

Adsız dedi ki...

bunun kadar loser bir topçu yok ya. maddi olarak değil belki ama tam fecaat bana göre.

firat selcuk dedi ki...

sonunda kurtulduk kendisinden.. 1 sene boyunca sinir stresten başka birşey yaratmadı oynadığı maçlarda.. jovetic'in gelişi vieri'nin gidişinin habercisiydi aslında.. iyi oldu bu.. çok iyi..

ısmarlama gezgin dedi ki...

Maldini'den sonra çok ironik oldu bu post (:

Unknown dedi ki...

Zamanında idolüm olacak kadar beğenirdim kendisini hatta çeşitli forumlarda hala bu nicki kullanırım :) Ama Inter'deki sakatlığından sonra bir türlü düzelemedi. Kendisini hala Milan'ın açılış turnuvasunda 30 metreden sol ayağıyla attığı golle hatırlamak istiyorum.