26 Haziran 2008

Aragones Çıldırdı

Scolari'nin Chelsea'ye transferi haberi açığa çıkmıştı ilk maçlar oynanırken. Aragones-Fenerbahçe haberini Marca 17 Haziran'da patlattı. 8 gün sonra Fenerbahehçe turnuva bitmeden resmi sitesinde Aragones ile ön sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Peki Aragones finale koşarken ne dedi? Aragones çıldırmış. Kontrat imzalamadım, ortada birşey yok, pazarlığın birinci aşamasındayız, Türklerin bunu resmi sitelerinde haber yapmalarına kızdım. Bu benim hoşuma gitmedi. Son 25 yılın en büyük finaline gidiyoruz." Aragones haber açığa çıkınca istemem yan cebime koy yapıyor da İspanya yarın Rusya'ya kaybederse ne olur sizce?
"Sono arrabbiato perché non ho firmato nessun contratto, non è vero nulla. Siamo nella prima fase di negoziato. Sono arrabbiato soprattutto perché i turchi hanno lanciato questa notizia sul loro sito ufficiale. Proprio non mi va. E poi alla vigilia della partita più importante della Spagna degli ultimi 25 anni".

19 yorum:

Adsız dedi ki...

adam haklı. fenerbahçe yönetimin yaptığı etik açıdan çok yanlış. yarı finale ve belki de finale çıkacak bir milli takımın hocasının transfer haberi için birkaç gün daha beklenebilirdi.

dr feelgood dedi ki...

bu sebepten dolayı fenere gitmemezlik yapmaz inşallah :)

hadesperado dedi ki...

dk: 1
arıza: 1

ama postu okuyunca hak vermemek elde değil, "madem adamla anlaştınız iki-üç gün sonra açıklasanız nolurdu" demek geliyor insanın içinden...

Aziz Yıldırım'ın "25-26 sında teknik direktörü açıklayacağız" demesi midir nedeni? :)

Adsız dedi ki...

aceto bu haberi gülelim diye verdi heralde :)))Darılırım Aragones fenere gitmezsen xaxaxaxa

untildie dedi ki...

Konu dışı ancak bu gece libertadores finali 1. maçı yayınlanıyor sanırım tsi 2.50 ya da 3.50 izlenmesini şiddetle tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe TV'de programa çıkıp bir çok şeyi açığa kavuşturduğunda en geç 25-26 sında teknik direktörümüzü açıklarız demişti.. İspanya'nın genelde çeyrek finalden öteye gidememesi ona bu şekilde söyletmiş olabilir.. Sözünü yememek için açıkladı mecburen, taraftar sabırsızdı çünkü....

anial dedi ki...

bence bu transfer gerçekleşmez. nedeni de şu: ola ki ispanya final oynarsa aragones çark eder gelmez. rusya'ya kaybederlerse de fener yönetimi başka birini bulur kanısındayım. zira bu konuda çok hassaslar. daha ilk dakikadan gelen medya yollu bir ayar kaldırılacak gibi değil aziz yıldırım açısından.

Adsız dedi ki...

Aziz Yildirim 26 Haziranda Fenerbahce`nin Teknik Direktorunun kim oldugu belli olacak dedi hatirlarsaniz..
Aziz Aga yapti ne dediyse.
bak ne kotu yapti Turkler Dede. Gelme!

Conrad Bundy dedi ki...

çok ayıp etmiş yönetim. gelmse sen aragones. valla bak gelirsen daha çok ayıplar ederiz en iyisi hiç gelme. git istediğin yere ama buraya gelme. Gelme ulan.

Adsız dedi ki...

gerekten de aragones il gelmesi alex ve saz arkadaşlarını tasviye operasyonu..tüm takımın tek bir kişiye bağlı oynamasını kabul etmek mümkün değil zaten, bu bakımdan çok isabetli bir karar, e.belezoğlu transferine de bu açıdan bakmak lazım, oyunu iki yönlü oynayabilen orta saha oyuncuları alex in boşluğunu dolduracaktır, ama aurelio nun kesinlikle kalması lazım

Adsız dedi ki...

yani azizin yaptıgı nedir? bırak turnuva bittikten sonra açıkla. ama çok sevindim fenere gelmesine. guizayı da alsınlar tamamdır (:

Julien Dekosta dedi ki...

fener aklini basina alsin bu laflardan sonra bu adam alinmaz.

"Proprio non mi va"

Hadi lennnnn!

varol döken dedi ki...

ben bu saklama hadisesini anlamıyorum... futbolcunun motivasyonu bozulurmuş... ulan yarı finale gelmiş, finalin eşiğinde, yıllardır kupaya hasret takımın hocası gidiyor diye motivasyonu eksiliyorsa başlarım öyle hocaya da takıma da...

fenerbahçe de sanki mars'ta hayat bulmuş gibi saklıyor da saklıyor... ulan ala ala 70 yaşında bir huysuz ihtiyar aldınız işte, bundan bomba haber aragones kutsal kaseyi buldu olur ancak!

en çok da bundan karşıydım bu transfere, daha gelmeden binlerce polemik, örgücü mü lan bu adam, yumak çözsün...

demirci ustasının eline tahta veriyoruz bize masa yap diye, ondan sonra hocalar neden başarısız?

peki guus hiddink, löw neden yarı finalde?

ps: aceto bana aragones in şahsi mail adresini ve ispanyol tercüman bulursan buradaki bütün fenerbahçeli arkaşlarıma kendisini gelmemeye dair ikna edeceğime söz veriyorum:)))

Adsız dedi ki...

ya lutfen gelmesin bu adam, inanmiyorum bu adamla sampiyonlar liginde bisey yapilabilecegine.

Ha gelir bu laflari yedirirse bana afiyetle yer ustune su icerim o ayri.

Beercholic dedi ki...

ispanya elenirse bu adam gelmez zaten sinirden..
bir de bu laflardan sonra da onu alan sadece bizim yönetim olur..

SkyCaptain dedi ki...

Len keşke kızsan da gelmekten vazcaysan be dede... :))

Adsız dedi ki...

Abi adamı istemiyosanız 10000 kişi karşılamaya gidin kalbi kaldırmaz bence o kalabalığı bide omuzlara alın havaya atın :)))))Şaka tabi inşallah gelir makara olur bu sene bize de.

Adsız dedi ki...

Aziz Yıldırım bu sene yaptığı operasyonla son 4 yılki istikrar ve gelişmeyi baltaladı ne yazık ki. Görece bir başarı olsada orta ve uzun vadede Fener kötüye gider bu tercihlerle ( E . Belözoğlu Transferi )

Adsız dedi ki...

Abi şu aragones hakkında 5 blog yazdın ama Skibbe hakkında tek blog yazmadın...Bi Galatasaraylı olarak sen yapma bari...