26 Haziran 2008

Adebayor

Papatya falı açıyorlar onun için. Milan mı Barcelona mı?. İki büyük kulüp kapışınca Arsenal de işi ağırdan alıyor. Adebayor için İngilizlerin istediği 25 milyon euro ve üstü. Adebayor, Arsenal'de kalacaksa yıllık ücretine zam istemiş. Bugün kazandığının 4 katı. 1.750 milyon euro kazanıyor. Bu rakamlara da benim aklım almıyor. Her seferinde bizim ligimiz cennet diyorum. Milan'ın da Barcelona'nın da onun gibi bir golcüye ihtiyacı var. Bence işi bitiren Milan olacak. Arsene Wenger'in transfer planı ise hazır. Adebayor giderse Gomez, Santa Cruz ve Crouch listede. Santa Cruz da küllerinden doğdu bu arada. Bayern Munih'de şimdi aynı rolde Podolski var. O da kaçıp kendini kurtarsa...

22 yorum:

Robin dedi ki...

Adebayor Barcelona'ya gideli çok oldu.?

Turiaf dedi ki...

arkadaş Wenger de ne cimri. Bu adam seneye dahada açılacak niye tutmuyor anlamıyorum.Adı geçen isimler onun yerini dolduramaz. Seneye sıra Fabregas ta sanırım. Allah Arsenal taraftarlarına kolaylık versin.

tahir durten dedi ki...

takip ettigim kadariyla wenger 31.5 milyon euro'da diretiyor. nasil bir rakamsa?? duz 30 olmuyor mu wenger usta?

arsenal'in oyuncu ucret politikasini degistirmesi lazim. bence sonucta onlar icin daha pahaliya patliyor. flamini'yi kacirdilar ellerinden. flamini'nin yillik istedigi ucret farkinin 20 katini versen flamini ayarinda bir adamin bonservisini alamazsin su anda. sonucta zararli cikan arsenal oluyor.

ince santa cruz'u kesinlikle satmayi dusunmedigini acikladi bugun. united'da santa cruz'u istiyor. bakalim blackburn dayanabilecek mi? gomez'le santa cruz'u bilemem ama crouch bence arsenal'e biraz agir kalabilir...

redfox93 dedi ki...

abi ben dunyada 2 takimin transfer politikalarina hayranimdir.1-Lyon 2-Arsenal...ergenlik çagina gelir gelmez alirlar 2-3 sene CL'de Ligde gübre atar,sularlar,sonrada aldiklarinin 15-20 katina satarlar...hiç bir futbolcunun vazgeçilmez olmadigini gösterirler bize..adebayor daha geçen sene patladi bu sene satiyolar.allah bilir kaça alip kaça satacaklardir...Futbol sadece futbol deildir lafi bu olsa gerek

Othello dedi ki...

Arsenal gibi bir takimin bayrak forvetiyken Milan, Barca gibi aksami sabahini tutmayan kluplere heves etmeyi benim aklim almiyor.

Adsız dedi ki...

Adebayor'un arsenal'a geliş fiyatı 4 milyon avroydu sanırım. 25-30'a giderse cidden çok büyük kar edecek wenger.

Gomes, Crouch gibi hamurunda kazmalık bulunan oyunculardan öte Berbatov daha mantıklı bir tercih olur.

tahir durten dedi ki...

@othello
napolyon ne demis???
para, para, para...

Adsız dedi ki...

@turiaf
arsenal yeni stadı yüzünden borçlanmış durumda. belli bir süre ucuza oyuncu kapatıp pazarlıycaklar bu şekilde. wenger'in açıklamalarıda klubun mali yapısı çerçevesinde transfer yapabilecekleri yönünde.

Adsız dedi ki...

Nicklas Bendtner ve Carlos Vela...

Arsene Wenger bu çocukları aldıysa bir bildiği vardır mutlaka. Adebayor giderse bu boşluğu dolduramazlar mı?

Adsız dedi ki...

on tane orta atsan bir tanesini atan bir adama bu akdar para verilir mi aklım almıyor. bunun bir diğer örneği de eto'o dur.. bir şampiyonlar ligi maçında- yamulmuyorsam olimpiakos- 3 4 tane boş kaleye gol kaçırmıştı. crouch desen ayrı bir tartışma konusu.. sözün özü arsenal euro2008 öncesi david villa ile ilgileniyordu. adebayor un yerine daha doğru bir tercih olur sanırım...

rustukursad dedi ki...

Arsene Venger, Semih'in cep telefonu numarasini almis.
Feridun Nigdelioglu oyle diyor

Adsız dedi ki...

crouch ne alaka ya hakkaten??

perseverative dedi ki...

2006 - 2007 sezonunda 31 mac ilk 11,12 macta ise kenardan gelerek oyuna dahil olmus ve toplam 12 gol atmis...2si lig kupasi 2si FA Cup.


2005 - 2006 sezonunda ise toplam 4 gol atabilmis.

ozetle 57 maca cikmis ve 16 gol atabilmis bu "golcu" arkadasimiz ve senede 7 milyon euro talep ediyormus,masallah ya dayak yememis ya da sayi saymasini bilmiyor.

Protanopia dedi ki...

Adebayor 1,750 milyon Euro!
Guizza 600 bin euro!!

Fener Aragonese'e 2-3 kat
Guiza'ya 5 kat para oneriyor.

AB bizi niye almiyorsa artik. Kisi basina dusen milli gelirimiz onlari katliyor :)
Bir de yanlis hatirlamiyorsam Mehmet Yozgatli Fenerbahce'den ayrilmadan once 1.750 milyon euro istemisti :)

Othello dedi ki...

@gadee:
Bendtner'den cacik olmaz.

Adsız dedi ki...

barca ya gitti die okumuştuk ama...
wenger de ne adammış ya peygamber sabrı var, satıyo satıyo sonra gençleri alıp yine satıyo.. arsenal i sen mi kurtarcan wenger baba sal gitsin, napacan o kadar parayı yıldız da alsan azıcık fena olmaz ronaldinho gelse arsenala mesela fena olmaz

anial dedi ki...

wenger çok iyi bir kaşif, antrenör, taktisyen vs ama takım yönetiminden anlamıyor. ucuza süper oyuncu bul-sağlam takım yap- parlayınca pahalıya sat para yap- takımı boz- ucuza süper oyuncu bul döngüsü yıllardır devam ediyor. bu da zannımca wenger'in başarısızlığının nedeni. herhalde bu ithamım bolca tepkiyle karşılacaktır ama 12 yılda 3 premier lig şampiyonluğu, 1 uefa, 1şampiyonlar ligi finalinden başka bir olayı yok. ha, bunlar başarıdır o bütçeyle derseniz kabulümdür. ama dünyanın en iyi teknik direktörü gibi bir tanımlama çok abartılı wenger için.

jose dedi ki...

arsenale en yakısan nokta santrafor karim benzema olur adebayorun yerıne...

hulleci dedi ki...

anial iyi demiş ama o bahsettiği döngü sayesinde adamlar cillop gibi stad diktiler, londra'da hem de. yakında o öncelikleri kalmaz, rahatça kadrolarında tutabilecek kıvama gelirler yıldızlarını. zira stad sayesinde maç günü en iyi parayı arsenal yapıyor artık diye biliyorum.

sıranın fabregas'da olduğu ise en azından yakın gelecekte şüpheli, cesc bayağı sahipleniyor kulübü. kah adebayor'a para için arsenal'den ayrılmak ne kadar mantıklı, oturup bir daha düşünse iyi olur diye hafif yollu gider yapıyor kah barcelona'ya sallıyor oyuncularımıza sulanıyor edepsizler diye.

brk dedi ki...

öenmli olan klübün mali yapısını düzeltmek mi, yoksa borç harçlada olsa kupalar kazanmak mı? arsenal ynetimi için ilk şık daha ağır basıyor olsa gerek, keza lyon içinde ve bu yüzden büyük ihtimalle bir cl kupalarıda olmayak bu tarz takımların , sonuçta yıldız oyuncu satmakla kupalar gelmez sadece euro lar gelir

Adsız dedi ki...

Adebayor tam ver kurtul 3. defa iş yapmaz tipi topçu. Umarım satıp yerine pozisyon almasını bilen düzgün bir adam alırlar ( ki Crouch bile olabilir.)Manu ve Chelsea tek başlarına kabak tadı veriyor artık.

Robin dedi ki...

Carlos Vela..Salamanca daha sonra Osasuna da oynayan çocukça;Arsenalde çok iş yapar..