23 Haziran 2008

Arshavin Nereye?

Zenit'in arkasında Gazprom gibi milyar dolarlarla oynayan bir sponsor olmasa geçen sezon başında bir Avrupa kulübü onu kadrosuna katardı ama karşılarında hep tok satıcıyı buldular. Arshavin 210 dakikada Euro 2008'in zirvesine kuruldu. Sanırım kimsenin itirazı olmaz, Rusların 4 yediği İspanya maçında Arshavin olsa o maç öyle bitmezdi. Yarı final de öyle bitmeyecek. Arsenal peşindeydi, İspanyol gazetecilere "La Liga'da oynamak istiyorum" deyince olağan manşetler hazırdı. Barcelona ve Real Madrid. Kadrolara bakıldığında ona daha fazla ihtiyacı olan kulüp Barcelona. Zenit'e gelen resmi bir teklif yokmuş. Bu futbol piyasasında Man. United gibi tok satıcıysan taliplileri sürüm sürüm süründürürsün. Zenit de tahminim 30 milyon euro'dan aşağısını kabul etmeyecek. Gözlerden uzak Rus liginde 8 yıldır Zenit forması giyiyor Arshavin. 26 yaşına geldi artık tapas yeme vaktidir. Hangi lig olursa olsun maçları her hafta yayınlanan büyük bir takıma gitsin, doya doya izleyelim...

20 yorum:

Adsız dedi ki...

ispanya-rusya maçını merakla bekliyorum. rusya hermaç daha iyiye gidiyor. ,ispanya ise bence geriye. sadece 210 dakika oynadı ve yıldız oldu.

buda ekşisözlükten kendisi ile ilgili hoşuma giden bir benzetme.

(bkz: deli petro)
(reginleif, 22.06.2008 00:53

hakkaten adam deli petro gibi rusyanın başarıya açılan kapısı oldu. takımı bambaşka bir takım yaptı. ilk 2 maçta rusya iyi ama dağınık savruk bir takımdı. bununla birlikte kaya gibi.

Adsız dedi ki...

O başlığın altına o resim cuk oturmuş (:

Adsız dedi ki...

bir hayalim var.
kezman + para ver. arshavini al.
gerçi tarz olarak arshavin alex aynı tarz. ama arshavini uefa ve avrupa kupasında ağzımız bir karış havada izledik. 2 maç 2 gol olağanüstü oyun. ilk iki maç oynasa herhalde kimse hollanda almanya portekiz ispanya falan demez rusyayı koyardı muhabbetin en tepesine

Adsız dedi ki...

arshavin deyince ister istemez aklima arhavi geliyor, karadenizin guzide ilcesi :D

Adsız dedi ki...

BU ADAMA HAYRAN KALDIK RESMEN HENÜZ 2 MAÇ OYNAMASINA RAĞMEN,BARÇA FORMASI YAKIŞIR KARDEŞİME

Adsız dedi ki...

@aceto

walla aceto sen gercekten biliyosun ne denebilir ki
bir yazın vardı fenin & arshavin diye.. o yazıdan beri aklımda bu iki isim.. ama arshavin i bastan sona ilk kez seyrettim bu turnuvada
yaazılanlar ve görülenler ortada
tekrar tebrikler ve teşekkürler demek istiyorum

Adsız dedi ki...

@anonymous

kezman + 35€ verirsen Arshavin'i anca alırsın =)

cisco dedi ki...

benim anlamadıgım neden simdiye kadar kimse fark edememiş bu cocugu.hadi bizimkilerin oyle scout falan olayları yok, menejeri pazarlarsa, ya da fotomacta falan gorurlerse izliyolar. en kotu baska bi adamı izlemek için gittiklerinde fark ediyolar. ama arsen w. gibi bi adamın bu yasa kadar fark etmemesi garip. belki de son 2-3 senede cok geliştirdi kendini. (daha onceki performansı hakkında bilgin var mı aceto?)
eminim bir cok kere antalya'ya da gelmişlerdir kamp için. cidden enteresan.

gerci işin bir de baska bir boyutu var. bundan 3-4 sene once bizden bi takım arsavini alsa. "kim bu adam", "yıldız alıcaktınız hani", "turkiye'de bunun gibisi cok var" gibi yorumlar yapılır, eger adam biraz duygusal biriyse zaten o saatten sonra top oynayamazdı.

tahir durten dedi ki...

kesinlikle turnuvanin 1 numarali oyuncusu... sakatlik veya ceza vaziyeti olmazsa 2 mac daha izleyebilecegiz kendisini... ama zhirkov'u da unutmamak lazim. sol bek tamam ama, surekli ceza sahasindan sifira inerken goruyorsun adami macta...

tknycl dedi ki...

hollanda'ya attığı golden sonra yaptığı sus işareti de bir yerlerden tanıdık geliyor hani :]

Adsız dedi ki...

bu arshavin UEFA kupasi finalindede oynadi ama orda bu kadar bos alan bulmadi. Ben rusya ligini iyi kotu takip eden biri olarak, Arshavin`e para vermezler diye dusunuyorum. Nedeni ise buda cam adam! biraz arastirilarsa cikar ortaya.
Ayrica neden Barcelona`nin ihtiyaci olsun ki, Messi varya!..

Fikret

varol döken dedi ki...

ARSHAVIN TRABZON'DA!!!
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Arhavinli olduklarını öğrendikleri andan beri bu futbolcunun transferi için uğraştıklarını ve mutlu sona çok yaklaştıklarını belirtti. Başkan Şener: "Bu piyasada ne paran ne tanıdığın menajerler, hemşerin olacak hemşerin" dedi.

Arshavin ise yaptığı açıklamada: "Sonunda köklerime döneceğim için çok mutluyum, sorun sadece eşimi ikna etmekte, Bekleyun Benu Laz Usagu" diyerek Trabzonlu taraftarlara mesaj göndermeyi unutmadı.

:)

Adsız dedi ki...

ahh ahh everton'ım uğrasıyordu aşağı yukarı 2 senedir de bitiremedilerdi bir türlü bu saatten sonra da çok zor artık

dr feelgood dedi ki...

piyasa yeni öğreniyor bu çocuğu. cm/fm oynayanları kaale alsa klupler kim bilir neler neler olurdu transfer piyasasında.

ben email atmıştım 10 sene önce galatasaray'a. "riquelme ronaldinho saviola diye çocuklar var geleceği domine edicekler daha 18-19 yaşındalar ucuzlar mutlaka alın" diye. sonra gidip flerquin, victoria ve xavier'i almıştı klüp.

sakalım da var ama kimse sallamıyor :(

memduh95 dedi ki...

gazeteler fatih tekke'nin ağzından "arshavin sezon başında türkiye'ye gelmeye hazırdı" diye haberler yapıyorlar. gerçekse bizim takımlar adam olmaz cidden. Nuri Albayrak ilgilenmemiş ahahahahaha.

Bu arada gs'ye mail attım diyen dr feelgood'u görünce benim de şimdi Arsenal'e giden Hollandalı oğuzhan için federasyona attığım mail geldi, hüzünlendim. hey gidi heheh.

Adsız dedi ki...

Arshavin'in Real Madrid'e veya Barcelona'ya gideceğini düşünmüyorum. Tercihi İspanya imiş, İspanya'ya giderse hücuma yönelik orta saha oyuncusu aşığı Atletico Madrid yüksek bir bonservis ücreti ile kapar Arshavin'i.

Adsız dedi ki...

resme baklırsa kendisi de bilmiyo nereye transfer olcağını :Pp

Nazmi Hasdemir dedi ki...

turnuvanın uzak ara en büyüğü tavariş Arshavindir. guruplar üstü futbolcudur. bundan sonra gözüm onun üstündedir. ben galatasaraylı ve futbol dilencisiyim

memduh95 dedi ki...

yahu bu arada sesimi duyan olur mu bilmem ama bir aleksandr kerzhakov vardı o ne alemde? ortalıkta yok.

memduh95 dedi ki...

euro208.com: You have made it clear you want to leave Zenit. What is the club of your dreams?

Arshavin: I have supported [FC] Barcelona all my life. Barcelona are my dream. I never thought I would have a genuine chance to play for the club. Let's see how the situation unfolds. For now I can't say anything for sure. At the moment I'm a player of team Russia and I'm only thinking about doing well in the semi-finals.