24 Haziran 2008

Aragones Sarı Desene

İspanya-Rusya yarı finalinde forma seçiminde son kararı UEFA verdi. Rusya kırmızı, İspanya sarı giyecek. Sarı forma İspanya'nın 2. forması. Bunu dert eden ise teknik direktör Luis Aragones. Adam sarı renkten nefret ediyormuş, öğrendik. Almanya'da hoş geldin diye sarı çiçekler uzatmışlar, yüzünü asmış, bir zamanlar milli takıma kampına Raul sarı tişörtle gelmiş, çıkar onu diye bağırmış. Hoş bunun sarıyla alakası yok adam zaten Raul'a kıl. Bu demektir ki bu sezon Fenerbahçe sahaya düz lacivert ya da düz beyaz formalarla çıkacak ya da Aragones imza attığı kulübün renklerinden habersiz...

19 yorum:

Adsız dedi ki...

OO işi var fenerin bunla... xaxaxa

Superpippo dedi ki...

bikaç sene sonra renkleri de ayırt edemez zaten, sorun değil..

alperensaylar dedi ki...

yaşlılık hali, normaldir:)
allahım inanamıyorum ya
kalli ile alay ediyoduk
daha beteri bizim başımıza gelecek bu gidişle gerçi luxemburgo mu aragones mi deseler açık ara aragones
derim de, yine de çok kötü:(

Adsız dedi ki...

ispanyanın antreman formalarıda sarı.. o kadar gıcık olsa herhalde antremandada giydirmezdi..

Adsız dedi ki...

Yapma aceto abi yapma, bari imza attığı deme :(

İçimizde yine ufak da olsa bir umut var gelmeyecek diye, onları da sen tüketme :(

Sarı renge kılmış, ulan ben sana kılım be...

baha dedi ki...

Aragones'i istemiyoruz, Luxemburgo'yu istemiyoruz. Dunyadaki butun antrenorler Fenerbahce ile calismak istiyorlar da biz mi bilmiyoruz.. Kim gelecek arkadaslar, sonucta Zico gerekli veya gereksiz bir sekilde goncerildi, o konu kapandi. Kac tane teknik direktor var Turkiye'ye getirebileceginiz? Mourinho gelmek istedi de kulup mu istemedi..

muhder dedi ki...

iyi de fenerbahçe ne zamandır sarı ağırlıklı forma giymiyor, ya çubuklu oluyor ya da beyaz oluyor.sırf bu sebepten gelmemesi benim için ayrı bi keyif sebebidir, yapsınlar sapsarı forma gelmesin bu amca.

jose dedi ki...

:)alı samı yene gelmesın o zaman bunu ogrenenen bızım taraftar bos durmaz...

Flying Dutchman dedi ki...

Sadece Aragones değil İspanyollların geneli sevmiyor, bugün haberi alınca bizim işyerindekiler kaybetmiş kadar üzüldü. "Bize ne Rusların beyaz forması var onu giysinler" diyip durdular.

dr feelgood dedi ki...

xaxaxaxaxaxa

çok garip adam lan bu aragones. ramon'dan bilgi almak gerek.

Adsız dedi ki...

gelen gideni(zico) aratacak galiba.
ya bu adamdan nasıl bir beklenti var. yaş yetmiş iş bitmiş.
@dr feelgood

sen ramona türk bu demişsin. ama ondan bilgi alalım diyorsun. bir de adamın taklidini yapıyorsun.

SkyCaptain dedi ki...

allahım sen bizden uzak tut bu amcayı...

peralta dedi ki...

ben yönetime çok kızıyorrum ama zico yu gönderdiği için.. aragones belki yanlış tercih gibi duruyor, kabul. ama ispanya da kötü top oynamıyo birader hani. ne bileyim.

94-95 sezomnunda sanırım vardı sarı ve lacivert formaları fenerbahce nin. omuzdan adidas ın üç çizgisi inerdi göğüse doğru. amcam sarısını sevmiyorsa lacivert veririz.

nochrreq dedi ki...

artik bir takim hedefleri olan bir klup haline gelen fenerbahce'nin aragones'de ne buldugunu merak ediyorum. hos daha aciklanan bir sey yok fakat adam zaten 70 yasinda. en fazla 2 sene kalir. bence brezilya ekolunden devam etmeliydiler. keske scolariyi alabilselerdi, chelsea girince araya zaten bastan yalan oldu o is. her neyse bence brezilya ekolunden devam edilmeli.
Biz(besiktas) nasil her sene adem dursun, veysel cihan, cagdas atan ayarinda adam alip ertesi sene yollamak gibi bir ekol olusturup bunu basariyla suruduruyorsak(!), fenerbahce'de brezilyali ekolunu olusturmali.

Protanopia dedi ki...

Arkadaslar bu adama irkcidenip duruyor. Vukuatlari nedir merak ettim. Aciklayan birisi olursa sevinirim.

Adsız dedi ki...

bir antrenmanda Reyes'e (Arsenal'deki o dönem takım arkadaşı Thierry Henry'yi kastederek) "sen o maymundan daha iyi oyuncusun" demiş olduğu ileri sürülür. Doğruluğunu bilemem.

varol döken dedi ki...

@aceto
ya bu adam sarı körü falan olmasın, malum türkiye'ye gelen herkesin garip bir hastalığı oluyor:)

aragones'e elbette karşıyım ama kalli galatasaray'a geldiğinde uzun süredir takım çalıştırmıyordu, belli sağlık problemleri dahası bu problemleri yüzünden işini bırakmışlığı vardı... aragones hala çok çevik ve zindeyim diyor... tabi bunlar ezeli rakibimizin haklı olarak diline düşmemezi engellemez:)

sabır gösterilirse fenerbahçe'ye iyi top oynatabilir, takımda portekizce bilen kadar ispanyolca bilen vardır herhalde zaten diller yakın diye biliyorum ama burada önemli olan o sabrın ne kadar olacağı... es keza fenerbahçe elendi şampiyonlar ligi'nden... o zaman ne olacak peki? zico'nun en azından avrupa garantisi vardı... adama sabredelim de denmez ki yaşı 70...

aragones hakkında bugüne kadar okuduğum en güzel yorum şuydu:

"70'lik alacaksan rakı al kardeşim"

biz çok 70'lik içeriz bu sene:)

Adsız dedi ki...

Bir Galatasaray'lı olarak umuyorum Fener'e gelir.Saha içi tercihleri doğru olabilir ama,saha dışı mental yapısı bozuk.Takımın yıldızlarını küstürmekte üstüne yok.

tknycl dedi ki...

ben aragones'in fb'ye geleceğine inanmıyorum..
aziz yıldırım kendisini soyunma odasından kovacak mentalitede bir adamı takımın başına getirmez..
ha olurda gelirse bizim için çok eğlenceli bir yıl olur..
sarı çiçek satışlarında patlama olur..