24 Haziran 2008

Gomes Tottenham'da

Tottenham'da teknik direktör Juande Ramos'a açık çek vermişler galiba. İspanyol teknik adam da güzel güzel harcıyor. 23 milyon verdikleri Modric'den sonra şimdi de PSV'den kaleci Gomes'i aldılar ve 12 milyon euro ödeyecekler. Paul Robinson sonrası iyi kaleci. PSV ise sata sata bitiremedi kadroyu. Gomes gidince kaleye Isakksson'u düşünüyorlar. Galatasaray 6 aydır düşünüyor, PSV 6 günde imzayı attırır şimdi...

30 yorum:

Adsız dedi ki...

12 milyon euro... gomes için O_0

aşırının da ötesinde bir fiyat bence.

hulleci dedi ki...

o potansiyelle (şehir: londra, lig: premier lig, taraftar desen gani gani, vs.) çok bile oyalandılar. atağa geçiversinler gayrı. gomes'e sallayan çoktur ama ben tutuyorum.

EDDIE dedi ki...

isaksson yalan olursa bolton'dan Al-habsiye döner ibre derim.
yabanci bir kaleci gelincede orkun Konya'ya gidiyor imiş.

Beercholic dedi ki...

Gomez? 12 milyon euro? Bunlar parayı yerden buluyor galiba! Craig Gordon ne kadardı? Hani şu Premier Lig'in en pahalı kalecisi?

erenbatum dedi ki...

ya inşallah ısakkssonu alırlarda gs de bu salaklığından döner ve aykutla yola devam eder.nedir bu yabancı hayranlığı anlamıyorum.aykut daha iyisini getirseler anlayacağımda, o da yok.
Allah sabır versin bize bu adnanlardan daha ço k çekeriz...

mondo trasho dedi ki...

skibbe bizi adler'i getirecek.
hahah, ne güzel hayal! bize gelse gelse cem adler gelir, rene adler değil.

Adsız dedi ki...

Robinson kendi etti, kendi buldu. Anasını ağlattı hem tottenham'ın hem ingiltere'nin. Birisi erken havlu attı lige, diğeri şampiyonada yok.
Herhalde bu transferler berbatov'un 1 sene daha kalma olasılığını güçlendirecektir.

AAAA dedi ki...

tottenham için iyi transfer. bonservisi biraz yüksek gibi.

Adsız dedi ki...

Al-Habsi'yi bolton taraftarları öve öve bitiremiyor forumlarda. Jaaskalainen sözleşme de yeniledi. Olabilitesi yüksek bir transfer.

Genelde İngiltere takımlarının kaleci tercihleri İskandinav ekolunden oluyor. Al-habsi'de Norveç liginden gelme. Türk takımlarının scoutları armut toplamasınlar gitsinler buralardan kaleci araştırsınlar..

Adsız dedi ki...

Gomes yeni gelen yönetimle kavga etmişti, ayrılması kaçınılmazdı.Tottenham iyi bir tercih yapmış, fiyatı biraz yüksek gibime geldi.

Alper Öcal dedi ki...

Gordon 9 milyon pound beercholic. Dogrusu Gomes Avrupa'nin en iyi kalecilerinden biri. Alex'in Cruzeiro'daki takimindan Fenerbahce'ye en gerekli olan oyuncuydu. Tottenham dogru bir is yapmis,seneye big4 saglam bir rakip kazanmis oldu.

Unknown dedi ki...

madem açık çek var
al diego capel'i
götür premier ligi..

Adsız dedi ki...

Hakikaten bonservisi biraz uçuk. Tottenham'ın mali yapısını bilmiyorum ama bu kadar harcamayla şampiyonlar ligine kalmaları lazım muhakkak.
Bu ara paul robinson ne oldu ki? 2.kaleci olmayı hazmedecek midir acep? gerçi ben hayatta bir ingiliz kaleciye vermem kaleyi o ayrı.

Adsız dedi ki...

manchester city hala transfer yapmadı mı?

bombalar bekliyorum onlardan sahsen

a.c. sedef dedi ki...

bence bonservis yüksek değil.gomes gerçekten çok iyi kaleci.psv'de hem kalede duruşu hem kalecilik yeteneği hem de topu oyuna sokma becerisi çok çok iyiydi.craig gordon'a verilen 13,5 milyon euro'dan sonra brezilya , hollanda ve cl , uefa tecrübesi olan bir kaleciye verilen para fazla değil.çok iyi transfer.totthenam modric , jenas , lennon , zokora gibi bir orta sahaya king , dawson , hutton , bale gibi savunmacılara keane , berbatov gibi bir ileri ikiliye sahipken sadece kalesinde robinson artık güven vermiyordu.gomes o boşluğu da doldurur.bu arada yukarıda yazdım ama bence berbatov baya yağlı bir bonservisle gidecek.ona güvenerek harcıyor bu parayı ramos.berbatov gidince luis fabiano'ya veya kanoute'ye "gel eski öğrencim" diyecektir.

Sheed dedi ki...

cerny de fena oynamamıştı geçen sezon ama ramos'un büyük hedefleri var sanırsam.. yapabilecek kadro da elinde oluşmaya başladı.. hayırlısı..

Superpippo dedi ki...

tottenham yönetimi Ramos'a hayli güveniyor sanırım ancak bu kadar ödemeden sonra istedikleri performansı yakalayamazsa pek uzun ömürlü olmaz gibi Tottenham kariyeri

Ömer Şahin dedi ki...

Gomes muazzam bir kaleci. Adamda da bütçe var ki o parayı da veriyor.

Adsız dedi ki...

Fiyat çok fazla değil Gomes iyi bir kaleci ve 27 yaş kaleci için genç sayılır. Paul Robinson'dan çok daha iyi bir kaleci en azından. Ayrıca günümüzde kaliteli kaleci bulmak zor, kulüplerinden kopartmak daha da zor.

Ayrıca Tottenham iyi bir hava yakalar bir tanede savaşçı orta saha eklerse kadroya bence Arsenali de zorlar, Liverpooluda. Hoş bunlar geçen senede söyleniyordu gördük ne olduğunu ama Ramos birşeyler yapacak bence.

jose dedi ki...

gomes o kadar ıyı bır kalecı degıl bence.o paraya ochoa alınabılırdı perfect goalkeeper.

orkun dedi ki...

Cech, Buffon ve Casillas dışında 12M çok fazla bence de.

Gri dedi ki...

Hakkikatten iyi para harcıyoruz. Böyle bir hareketlilk lazımdı. Tek endişem aldığımız oyuncuların En en en iyi oyuncuların bir altı olması. Premier için, CL için öyleleri lazım. Berbatov'u da bu sebepten yollamak lazım.

Fabregas lazım, Fabregas. Ver hoca 50 milyon €, kurtar çocuğu cehennemden.

Mr.Eko dedi ki...

@Media: Diego Capel'i premiere lig de çiğ çiğ yerler.

Gomes iyi kaleci tottenham yerinde bir transfer yapmış.Yerinde olmayan ise verdikleri ücret. Gerçekten çok pahalı.

Refleksleri iyi,yer tutmasını bilen,önceden sezebilen ve defansla konuşan bir kaleci.

rogg dedi ki...

GS'ın transfer saçmalıklarını izlemekten nefret ettiğimden Temmuz ve Ağustos aylarından illallah dedim.

Kaleci ve Forvet konusunda uzunca sürüneceğiz Adnan Sezgin'in gerçekten uzaklamşması lazım bu klüpten.

a.c. sedef dedi ki...

@orkun

buffon'a en aşağı 20-25 verilir.cech'i chelsea'den alamazsın.alacaksan 30'a kadar çıkacaksın.van der sar da bu yaştan sonra bir yere kımıldamaz.

kaliteli kaleci bulmak zor buldun mu kaçırmayacaksın...

nochrreq dedi ki...

tottenham para sican klupler diyarindan. fakat simdiye kadar elle tutulur bir is yaptiklari gorulmedi. karapara falan mi hakliyolar napiyorlarsa artik.

Gri dedi ki...

Tottenham Hotspur yıllardır en zengin kluplerden biridir. Televizyon, stad, ıvır kıvır bütün gelir türlerinde çok iyi para kazanıyor klüp.

Chelski ile karıştırmayalım.

Adsız dedi ki...

Bu parayı kesinlikle hakettiğini düşünüyorum. Gomez Avrupa'da tek başına maç kurtaran nadir kalecilerden biridir. Diğer taraftan Tottenham'ın ilerideki yığılmadan sonra savunması için de para harcamaya başlamasını çok olumlu buluyorum.

Adsız dedi ki...

Bolton'un yedek kalecisi Habsi bence Gomez den daha iyi.Gomez'in yan toplarda zaafları var.

İsmail Şayan dedi ki...

psv 2 gün gecikti efendim, bugün aldılar isaksson'u :)

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_city/7486015.stm