24 Haziran 2008

Gai Assulin

Barcelona'da Messi sonra genç yeteneklerden Giovani Dos Santos Tottenham'a satıldı. Bojan Krkic ise İspanyol milli takımıyla Euro 2008'e gitmek yerine dinlenmeyi tercih etti. Yeni teknik direktör Guardiola olunca B takımdan geleceklerin de yolu açıldı. 10 ay önce blogda ikisini yazmıştım: Gai Assulin ve Thiago Alcantara. İkisi de 17 yaşında. Thiago Alcantara Brezilyalı Mazinho'nun oğlu. İsrailli forvet Gai Assulin ise Guardialo'nun en tuttuğu genç oyuncu. Bu sezon A takımda oynayacak. Sulak yer Barselona, yetiştiriyor adamlar işte...

15 yorum:

Adsız dedi ki...

o forma kutsaldır nasip olmaz herkese :))

yetişiyor gençler hadi bakalım :) her sene messi gibisi çıkmıyor ama barca bu, 2 yıllık derin uykudan uyanmasını bekliyorum bu sene kim oynarsa oynasın.

Adsız dedi ki...

Assulin'i daha önce izlemedim. Ancak Alcantara gerçekten müthiş bir oyuncu. Barcelona'nın Keita'nında transferinden sonra o bölgeye adam aramasına gerek yok. Hani Hleb transferine falan hiç girmesinler, daha para varsa ellerinde Arshavin'i tutup getirsinler. Tabii çift forvet ve Arshavin'i forvette Messi'nin yakınlarında serbest oynatmak kaydı ile.

Kapali Ust dedi ki...

Thiago Alcantrayı Antalya U-17 Turnuvasında seyredip yorumlamıştım. Turnuvanın en keyifli maçı olan 3-3'lük fransa karşılaşmasında güzel oyununu 2 frikik golüyle süslemişti. Tam bir on numara, adam eksiltiyor, süper friki atıyor, tam bir saha içi lideri. Çok sürmez seneye la liga'nın yıldızlarından olur.

Adsız dedi ki...

aceto bu oyunculardan bahsettiyse 2 yıla kalmadan ikiside müthiş birer yetenek olarak karşımıza çıkacaktır. zaten ikiside fm 2008 in genç yeteneklerinden;)

Adsız dedi ki...

mazinho 1994 dünya kupasında brezilyada oynayan mazinho herhalde. sokratesin kardeşi rai vardı. mazinho onu kesmişti. dunga-branco-leonardo-zinho-mazinho-romario-bebeto falan.

Adsız dedi ki...

guy asulin kanatlarda da oynuyor bildiğim kadarıyla. herhalde dos santos'a benzer bir oyuncu.

getabbaaww dedi ki...

adamlar 16-17 yaşında a takıma yükselirken biz de hala 21 yaşındakiler tecrübe kazansın diye küçük takımlara kiralanıyor...haa gidip kazandıkları tecrübe de yedek kulubesinde oturmak maksimum...nerde galatasaray'ın özgürcanı,mülayimi,oğuzu,zaferi,cafercanı... aradan kendini sıyıran olursa arda gibi uğur gibi ne ala...

papaz dedi ki...

http://papazmetin.blogspot.com/2008/05/thiago-alcantara.html

antalyada u17 turnuvasında canlı izledim, deco tarzi bi adam, scout raporumda da yazmıstım, CR7'nin ilk zamanları gibi her topu aldığında hareket yapıyor:)

guardiola adam eder bunu, bide cok guzel frikik atıyor...

Adsız dedi ki...

her fırsatta fm'ye laf sokmaya çalışanlara güzel bir kapak olmuş bu yazılanlar.

Adsız dedi ki...

buenos noches

Para un aficionado que apoye al Real Madrid como es mi caso, se tiene que estar agradecido y alegre por la primer vuelta que se tuvo en el feudo madridista, pero hay que tomar en cuenta que todavía quedan varios partidos por disputar y la liga aun no esta definida por mejor que el Madrid este jugando, pero esperemós por el bien del futbol que esto se siga dando de la misma manera y que el futbol que esta protagonizando el equipo blaco siga por el mismo rumbo.
Hay que acordarnos que hubo una ocación hace pocas temporadas que el Madrid tenía una ventaja mucho más amplia (13 puntos) y a final de cuentas sufrio en demacía para poder conquistar la liga

¡¡¡HALA REAL MADRID Y ABAJO EL BARCELONA

hasta la vista

(ramón)

Adsız dedi ki...

además.

turquía-alemania. así, su equipo realizaron algunos milagros.
pero hasta dónde? uno, dos, tres ......

los alemanes son el mejor equipo de la Eurocopa después de España.

no se olvide. "LA FORTUNA FAVORECE A LOS VALIENTES"

(ramón)

ruicosta10 dedi ki...

Ramon'dan bir özlü söz daha geldi: "Şans, cesurlara yardım eder."

Adsız dedi ki...

Messi ne zaman anlaştı ki Tottenham'la, gidecek başka bir takım bulamadı mı?

Bu Barca ne yapıyor?

revenant dedi ki...

messi anlasmadı orada bi yazım hatası olmus sanırım,messi sonrası gecn yeteneklerden seklinde yazması gerek...yoksa messi satılır mı,kan cıkar valla...

Adsız dedi ki...

ilk mesajıanlamamıştım ama 2.sini şimdi yazayım.

ayrıca
türkiye-almanya pekiyi takımınız mucizeler gösterdi ama nereye kadar 1 2 3 .....

almanlar turnuvanın ispanyadan sonraki en iyi takımı.

ama unutmayın talih cesurlara yardım eder.

valla gene doğru oldu. 1 2 3 nereye kadar. ya da son anda lahm ın cesurca dalışına ne demeli. sakin kafayla düşününce lahma şapka çıkarttım son dakikada tek başına attığı gole. ve bizimkinin dediği gene çıktı şans cesurlara yardım eder.
tümer frikikte o kadar cesur değildi galiba.