17 Haziran 2008

Luis Aragones Fenerbahçe'de

Luis Aragones Fenerbahçe'de. Resmen mi, değil. Marca gazetesi bugün manşetten çakmış bu haberi. Aragones'in ismini 10 gün önce duymuştum ama bana hedef şaşırtma gibi gelmişti. Zico sonrası Alex faktörüyle de Vanderlei Luxemburgo olmasını bekliyordum Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün. Marca, Aragones'in tüm teknik ekibiyle geleceğini ve yıllık 3 milyon euro teklif alan Guiza'nın da İspanya'da büyüklerden teklif almayınca bu cazip rakama evet diyebileceğini yazıyor. Aragones çok ilginç bir tercih. Özellikle de Feldkamp'dan sonra... Ben bu manşete rağmen yine de bu imzanın olacağına inanmıyorum. Büyük bomba diye beklediğim ise ne Löw ne de Laudrup idi. Bomba Rijkaard'dı..

16 yorum:

varol döken dedi ki...

@üstat
sabah sabah kalp krizi mi geçirteceksin sen bize:) aragones fener'e gelirse ben de kombinemi darülaceze vakfı'na bağışlarım...

@ramon
is this news true, say me it's not true:)

Adsız dedi ki...

aragones;
1-Raul u kadroya almadı.(alex için kötü haber )
2-Henry ile ilgili sözleri ( yürü aslanım yerine farklı motivasyon )
3-çok yaşlı (feldkamp sendromu )


ortalam türk sporseverinin aragones ansiklopedisi

oguzmania dedi ki...

İnanmak istemiyorum.

Sen git maç kitapçıklarına "Irkçılığa hayır" yaz sonra da Aragones'i takımın başına getir.

Yaşından söz bile etmiyorum...

Tek kelimeyle rezillik , umarım yalan haberdir...

ihk dedi ki...

galatasaray için iyi türk futbolu için kötü haber.

devletli dedi ki...

yakışır...

Adsız dedi ki...

bu haber yalan olmali. bu kadar kotu bir tercih olamaz aksi takdirde. Yilmaz Vural olsa daha iyidir bence :)

EDDIE dedi ki...

Löw'lü almanya şimdi kupada en az bir final oynarsa yalan olur bence FB için. Rijkaard ismini zaten okumaya korktum. o bomba değil nova olur.
Laudrup henüz hiç bir takımla anlaşmadığnıa göre benim hala en büyük adayım o.

Ancak Aragones gelecekse bizim 1 sene daha şampiyonluğumuz garanti. Adnanlara iyi haber.

jose dedi ki...

keşke keşke aragones ıle anlassınlar:)

ADE dedi ki...

böyle bir transfere ihtimal vermiyorum ben..

brezilyalilarla dolu su takıma avrupalı hoca gelmicek bence.. Ver elini Luxemburgo, ötesi hikaye..

dinazor dedi ki...

Ben Rijkaard yada Laudrup olmasına ihtimal vermiyorum. Çünkü ikiside boşta. Parada illaki bir noktada anlaşılabileceğine göre ve şu anda ikiside boşta olduğu halde klüp tarafından hala bir açıklama yapılmadığına göre bunlar değil gibi görünüyor. Diğer tarafan Aziz Yıldırım yeni hoca ile imza için haziran 26 demişti galiba. Yani şampiyona bittikten sonra gibi. Bu durumda bence yeni hocanın şu an şampiyonada olan 16 kişiden birisi olduğu ihitimali kuvvetleniyor. Scolari olmadığına göre kaldı 15.
Aragones de bu 15 den biri. Adamın yaşlılığını bir tarafa bırakıyorum ve klup geçmişindeki kariyerini pek bilmiyorum ama A.Madrid gibi bir kıyımhanede te 4 farklı dönemde çalışmış. İlginç bir veri bu. Yinede doğru adam değil. adamın kendini kanıtlamak gibi bir derdi yok. Bu yaşta kendine "Fener'i CL de şampiyon yapıp oradan 3 yıl sonra Fergusonun yerine MUntd'ın başına geçeceğim" diye bir hedef koymamıştır herhelde :-)))

Basın Löw adını çok öne çıkartıyor ama adam 3. oldu diye kovuldulduğu takıma, üstelik Almanya milli takımını bırakıp neden gelsinki?

Benim gönlümden Hiddink geçiyor ama oda kovulmuştu !!!!

Tabi bunun haricinde Luxemburgo ihtimali varkı o zamam Alex'in klübü teslim aldığının belgesi olur bu.

Bekleyelim görelim bakalım.

Adsız dedi ki...

Low fenere gelirse tum kadroyu at cope, bu en azindan 1 sene kayip demek. e 1 sene takim sicarsa fenerde hocanin kovulacagida garanti olduguna gore bence cok mantiksiz bir secim olur low. Gerci portekiz low'u sahaya gomunce yakisiklimiz almanyadan da kovulacak buda fenere gelme ihtimalinin bence hala yuksek oldugunu gosterir.
Aragones e gelelim, gs li olarak basligi okudugumda yuzumde onlenemeyen bir gulumseme olustuguna gore(tamamen refleks) buda cok hayirli bir isim degil sanki :)Gzciniz.

Fener gitsin alsin luxemburgoyu pasa pasa bitanede adam gibi forvet alsin keyfine baksin. Bu kolay yol.

Zor olan ise Rijkard'a kul kole olsun onune bavul bavul para sersin, alex gib zararlilari takimdan temizleyip tas bir 4-3-3 takimi yaratsin. buda zor olan yol :)

Adsız dedi ki...

Fatih Terim gelir diğerleri hikaye bence...

Adsız dedi ki...

şimdi marca'nın sitesine baktım yorumları falan google translate vasıtasıyla okumaya çalıştım. eğer yanlış anlamadıysam, malum google translate, ispanyollar bu haber nedeniyle marca'yı baya eleştirmekteler. milli takım bu kadar iyiyken madrid medyası olarak sırf raul tercihi nedeniyle adamın üzerine devamlı gidiyorsunuz diyorlar.

şimdi eğer yanlış hatırlamıyorsam bu haber önce ntvspor'da geçilmişti. bu haberden sonra fb yönetimi ispanyaya nihat için gittik demişlerdi ama aragones'i yalanlamamışlardı. diyeceğim odur ki belki marca'da bizim medyadan alıp bu haberi servis etmiş olabilir. eleştirilerde bu anlamda haklı olabilir. ama ortada yapılan bir ispanya seyahati ve hedef şaşırtma olduğu baştan belli olan bir nihat denemesi var. valla bilemiyorum.

bi de aynı gazetede fener - güiza flörtü diye bi başlık vardı :)

Adsız dedi ki...

Bu haber skysports'dan goal.com'a kadar heryerde cikmis durumda. Amerikan spor haber siteleri bile vermis. Marca'nin her haberini bu siteler yayinliyor mu aynen?

Rijkaard'a gelince, Zico'yu tecrubesiz diye istemeyen insanlarin Rijkaard'i istemesi ihtimali enteresan aslinda.

Fenerbahce Rijkaard'i alamaz. Rijkaard'in sadece kendisinin yillik ucreti 5 milyon euro'dan yuksek.

Fenerbahce o duzeye gelmis hocalarin hicbirini alamaz. Fenerbahce'nin odemek istedigi ucretin ve onerdigi butcenin cok ustunde maliyetle calisan insanlar olmalari bir yana, Fener disinda diger Turk kulupleri de alamaz. O insanlar o camialarda daha once de futbolcu olarak calismis, oraya ait insanlar. Davul dengi dengine calar.

Adsız dedi ki...

aziz yıldırım hamları sever. aragones olmuş..o yüzden ben de pek ihtimal vermiyorum bu transferin gerçekleşme ihtimaline.

sercan tepeler

muhder dedi ki...

aziz yıldırım laf geçirecek adam ister, sırf zico bile bu sebepten gönderildi. aragonesin laf dinleyeceğini zannetmiyorum, kendisiyle ters düşmüş olur kötü olur. ama başkan yapar mı? yapar ve de şaşırmayız.