20 Haziran 2008

İspanyollar Kaşınıyor #2

İtalya maçına bir gün var. İspanyollar yine karıştı. Huysuz ihtiyar 2006'da Raul ile papaz olmuştu. Onu Madrid'de bıraktı ama bu turnuvada da iki vukuat var. Önce ilk maçta Fernando Torres, şimdi de Sergio Ramos. Ramos'u medya karşısında eleştirince o da antremanda susmamış. Aragones "indir bakayım önce şu elini" demiştir elbet. Bugünlerde Aragones için bizim medyada, bir zamanlar İspanya Kralı'nı bile soyunma odasına almadı diye yazıyorlar. Bu teknik adamlık kriteri mi şimdi? Almadıysa terbiyesizlik yapmıştır, Kral soyunma odasına girip onbir mi yazıyor o ülkede...
İspanyollar Kaşınıyor #1

5 yorum:

Adsız dedi ki...

şu adam gelirse fenere, müthiş eğlenceli bir sezon bizi bekliyor :)

gaflar, kendince ayarlar filan tam şenlikli olur. yardımcı olarakda ziya doğanı alsın şahane gümbürtü olur ^^

memduh95 dedi ki...

kariyeri tartışmalı, karakteri tartışmalı, yaşı başı tartışılma gereği bile duyulmayacak bu adamın fenerbahçe'nin en büyük teknik direktör adayı olarak hala arz-ı endam ediyor oluşuna inanamıyorum.

"marco, koş hadi pis melez! vatan senden görev bekliyor!" falan diye mi motive edecek bilemiyorum. türklere ve müslümanlara bakış açısını da cidden merak ediyorum.

fatih terim kadar kötü bir seçenek olamaz sanıyordum, ders oldu.

ısmarlama gezgin dedi ki...

huysuz adam kincidir de, takıntılıdır da, kısacası bi tür yobazdır..bi takım çevreler ırkçı yaftasını da yapıştırıo bu keçi aragones'e..e kendi vatandaşı ramos'a da ırkçı yaklaşamayacağı için en iyimser tabirle hasedini ortaya koymuş..ispanya yarı finale çıksın kesik yicek sıradaki isim tahminimce senna olur..bi kısım ispanyolun geninde var eto'o dan biliyoruz, çekemiolar siyahileri..

bikaç kendini bilmezle koca bi millete soğuyoruz, tadımız kaçıyo ya..Hani Allahtan ramon ve ramon gibiler var da daha iyimser bakabiliyoruz herkese, herşeye..

varol döken dedi ki...

ben artık ramon a da iyimser gözle bakamıyorum ne yazık ki bu i hate picasso postundan sonra!

Julien Dekosta dedi ki...

http://www.kotoc-produccions.com/cuatrobots/

ispanyol turkolar :D