21 Haziran 2008

Sneijder vs Arshavin

Dün geceden sonra Rusya kontrolsüz çıkıyor; Hollanda orta sahası oyundan düşer mi vs. yazmaya çekiniyor insan. A ve B grubundan ikinci çıkanlar yarı finalde. Bu seri devam ederse ufukta bir Rusya-İtalya yarı finali var demektir. Bu maç güzel olacak ama dün gece gibi olmayacak orası kesin. Artık bizi hangi maç keserse(!)
Muhtemel onbirler:
Hollanda: Van der Sar; Boulahrouz, Ooijer, Mathijsen, van Bronckhorst; de Jong, Engelaar; Kuyt, van der Vaart, Sneijder; van Nistelrooy.
Rusya: Afinkeyev; Anyukov, Ignashevich, Kolodin, Zhirkov; Semak, Zirianov, Semchov, Bilyaletdinov; Arshavin, Pavlyuchenko.

13 yorum:

Beercholic dedi ki...

Hiddink vs. Van Basten başlığı daha iyi olurdu abi..

dr feelgood dedi ki...

boulahrouz oynamıycaktı ?

Adsız dedi ki...

Hollandayı bu turnuvada sadece biz durdurabiliriz.İnşallah finalde güzel bi maç bizi bekleyecek :)

Adsız dedi ki...

Rusya diyorum

Adsız dedi ki...

Aceto İtalya'da nasıl bir ışık görüyorsun anlamıyorum. :) O savunmaya, Villa ve Torres baya güzellik yapacaklar.

Hollanda-Rusya maçı süprize açık bir maç.Kritik adam Pavluçenko.Turnuva boyunca sakladıklarını bu maçta atarsa şansları dönebilir.

alico dedi ki...

Aceto 3'te 3 yanıldın yarı finaller konusunda - 4'te 4 yapmanı beklemiyordum zaten her zaman çeşitli sürizler çıkar.. :) İspanya maçını bekliyorum.

Kupa Almanya'nın..

gioberg dedi ki...

Arshavin şov yaptı..

mhiziroglu dedi ki...

Arshavin inanılmaz bir oyuncu

Unknown dedi ki...

120 dakika arshavini seyretmek bi büyük vodka etkisi yapıyor seyrettiğim özellikle "adamı"(m) ve takımı hayal gibi hatırlıyorum, çarptı..
aceto maçlarla o ülkeye has içeceği içtiğini söylemiştin. vodkayla seyrettiysen yazık sana kafa bir milyon olmuştur. 3 günde zor ayılırsın.

Adsız dedi ki...

sneijder gibi grup maçlarına damgasını vuran bir adamı gölgede bırakan bir arshavin vardı sahada. kupada oynadığı iki maça da damgasını vuran bir adam bu arshavin. yoksa maxim tsigalko 'nun gerçek hayattaki hali mi?

BT dedi ki...

@beercholic
arshavin iyi olmamış mı başlıkta:)

BT dedi ki...

@beercholic
arshavin iyi olmamış mı başlıkta:)

Beercholic dedi ki...

@ aceto;
büyüksün ;)