16 Haziran 2008

Kaptan

Hakan Aksoy yolladı bu fotoğrafı. Vuran değil de destek ayağına dikkat. Cevat Prekazi vurdu mu kalçadan çıkartırdı topu derdik. O sol öyle yatmazsa, o açı oluşmazsa o sağ ayaktan çıkan da o çatala gitmezdi. Sen ne güzel adamsın Nihat... Euro 2008'de bu vuruşu yapabilecek kaç golcü var?

27 yorum:

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim yayınladığın için eline sağlık...

Adsız dedi ki...

büyük kaptan alkışlar sana. sadece emre'nin yokluğunda değil her daim kaptanımız olmanı dilerim.

hakan'dan sonra şu bantın yakıştığı tek adam.

boromir'den aragorn'a

bendeniz drizzt'den şahsına;

my captain, my brother, my king...

Adsız dedi ki...

Kalede bir degil 11 "Çek" olsa gene çıkmazdı o top. Nihat bir önceki golün hafifliğinden rahatsız olanlara (ben dahil) istediklerini verdi turnuvanin en güzel "gol vuruşu"nu yaparak.

Unknown dedi ki...

tam bir tsubasa vuruşu. alttaki resme bakın ne farkı var. sadece o çekik gözlü bizimkisi normal ve o sanal bizimkisi gerçek.....

http://img118.imageshack.us/my.php?image=tsubasazl0.png

Beercholic dedi ki...

o değil de 2 maçtır en çok eleştiriye maruz kalan da bu adam değil miydi? ne kadar çok seviyoruz bir anda yerden yere vurup bir anda kral yapmayı, yarın hırvatları tuncay yıkarsa heykelini dikeriz artık..

Adsız dedi ki...

bu golün tv'de arka çaprazdan yavaştatılmış halini seyrettim. muhteşem bir görüntü. sağ ayakla vuruyor ya sol ayağın üstünün üzerinde bir 35-40 cm kayiyor nihat. süper bir görüntü.

Unknown dedi ki...

tahmin ettiğim gibi "sarı denizaltılar"
anasayfa manşetine koymuşlar forvetlerini..
http://www.villarrealcf.es/

alt + 168 dedi ki...

destek ayağına kurban..

Adsız dedi ki...

Çok güzel goldü. Ama bu golden daha önemlisi Kazım iki kere yanlış orta yaptıktan sonra Kazım'a dönüp sakince, abi misali yavaş hareketi yapmasıydı. Ne bir kızgınlık, ne bir öfke, ne bir sitem. Sadece bir kaptana yakışacak şekilde destek. Aynen öyle abi, "Sen ne güzel adamsın Nihat..."

Unknown dedi ki...

Adamcağız bir yüzünü dönemedi maçlarda kaleye. Bir döndürdüler böyle oldu. Nihat'a gelmesi gereken toplar hep Tuncay'a gitti.

Kaleye yüzü dönükken Nihat, çerçeveyi hiç kaçırmayacak durumda bence. Çok isabetli vuruyor. Barcelona'ya transfer olsa onların bütün dertlerine çare olur.

tahir durten dedi ki...

"At least at that point it seemed like penalties and we were still in with a chance but then Nihat broke clear and scored an incredible goal. I had no chance." demis nihat'in gazabina ugrayan cech...

hulleci dedi ki...

"o değil de 2 maçtır en çok eleştiriye maruz kalan da bu adam değil miydi?"

değildi. ya da ben görmedim nihat'ı eleştiren. eleştirildiğini gördüklerim: terim, tuncay, terim, emre, terim, gokhan zan, terim, tümer, terim, emre aşık, terim, sabri, terim, colin kazım, ve son olarak da terim. kim eleştirmişti nihat'ı, ne demişlerdi?

Adsız dedi ki...

Bugune kadar birtek kisinin Nihati elestirdigine sahit olmadim, degil yerin dibine sokmak falan. Tutturmusuz bir ezber gidiyoruz. Kazansan gider, kaybetsen gider.

Adsız dedi ki...

benjaminin akula vurusu be bu :D

saka maka ben nihatin henry ile felan bitiricilik ve surat bakimindan pek bir farki oldugunu dusunmuyorum ondanda 2 yas kucuk daha gelecegi var acaba kalirmi villarealda gidermi yoksa totenham a??

alico dedi ki...

Acaba ayakkabısı farklı olsa, farklı bir vuruş olurmuydu diye düşünüyorum.. Neden oğlum manyakmısın böyle sorumu olur demeyin, düşünüyorum işte..

Adsız dedi ki...

Kendini iyi yatırdı tabi sağ ayağını da...
Kendinden bekleneni son 5 dakikada yaptı Nihat

hadesperado dedi ki...

yani illa bi çomak sokan çıkacak, kim eleştirmiş arkadaş nihat'ı???
beercholic bana tuncay'ın sönük oyununun eleştirilmesine karşı demagoji yapmışsın gibi geldi ya neyse (istersen volkandan da bahsedelim? koller de lincoln gibi volkanın bacısına küfretmiş olsa gerek...) burada bunu tartışmak anlamsız, eğer Nihat'ı eleştiren olduysa -ki ben görmedim- ve o yorumu bulursan bizimle paylaş, sanki yorum yapanların hepsi Nihat'ı eleştirmiş gibi yazmışsın... çoğumuz biliyorduk ki tek başına kaldığı için sönük kalmıştı, bu maçta beklediğimizi yaptı, övmeyelim de nerdeydin şimdiye kadar mı diyelim? her neyse, geçiniz...

bence Nihat'ın bu muhteşem golünün fm dilindeki çevirisi şu olsa gerek (abartmış olabilirim, ekleme ve değişikliklere açıktır):
-bitiricilik: 19
-soğukkanlılık: 20
-teknik: 19
-topsuz alan: 18
-ilk temas: 19
-dayanıklılık: 18

Adsız dedi ki...

Nihat eger hirvatlarida elerse bence takim degistirme ihtimali yuksek, ispanyayi cok sevdigi icin ayrilmaz ordan ama premier lige cok yakisirdi kaptan.

Nihatla ciddi anlamda ilgilenen klupler var mi acaba su an? var mi kulagina dedikodu calinan?

jose dedi ki...

sana real yakısır nıhat bıraksın onlar savıolarla ugrasmayı.

Adsız dedi ki...

@alico

olurdu bence (: sanki ayakkabı markası ile sponsorluk anlaşması var da, hem üstten, hem alttan tam olarak ayakkabıyı tanıtmış gibi :p

rogg dedi ki...

Villarealin Nihatı bir yere bırakacagını sanmıyorum. Hadi diyelim finale kadar gittik. 30milyondan kapıyı açarlar bana kalırsa..David Villayı satacak bir Valencia dışında İspanyadan talip olacak takım çıkacağını sanmıyorum. İngiltere ligi ise evet her takım bu teklifi yapamasa da bu paralara çıkmadan paşa paşa 20 milyona onu alabilecek takımlarda mevcut..

Adsız dedi ki...

oynadığımız ilkel futbolda nihatın yeri yok tabii.gayet normaldir eleştirilmesi.bence bu topraklardan çıkan en büyük gocülerden bir o ayrı.yıllardır pivot santrafor geyikleriyle uyutursan milleti çağdaş futbol diye; nihat gibi, fatih tekke gibi adamları görünce çuvallarsın.(son cümle ömer üründl ve onun gibi düşünenlere)
ercü

Adsız dedi ki...

aslansın nihat, pazubandı müzmin sakat pozisyonundaki insandan daha çok yakışıyo, gururumuzsun kaptan.

Adsız dedi ki...

J.B.Toshack izlerken yanındakilere ''ben buldum!!ben buldum!!'' diyordur sanırım.
nihat Beşiktaş'tan ayrılırken üzülmüştüm,ama bu kadar büyüyeceğini hiç tahmin etmiyordum.
İyi ki ayrılmış.Klübün içerisindeki çalkantıdan korkarım o da nasibini alırdı.
toshack büyük adam!!!tekrar teşekkürler

cisco dedi ki...

aynı fotonun bi benzeride villa'dan isvece atarken:

http://img299.imageshack.us/my.php?image=villafh8.jpg

tabi nihatınki kadar akula degil...

Adsız dedi ki...

arkadaslar gozunuzu sevijm cm fm muhabbetleriyle yok nihatin ozellikleri 19 bilmemne agility 18 sogukkanlilik 20 felan diye yazmayin hala oyundan cikamamissiniz futbol lan bu hayatin gercegi oyunmu bu anca su ozelligi bence 20 diyor oburu yok 18 olsun diyor kucukken tsubasa izleyen tipler felan benjaminciler vardi ayni onlar gibi olmussunuz cikamamissiniz o menajerlik oyunlarindan. rica ediyorum bunu diyen bir tek ben degilim bir cok postta yaziyor insanlar cm agziyla konusmayin diye, hani biliyoruz futbollla ilgili tek anladiginiz iste o menajerlik oyunlariyla sinirli ama su blogun sahibine ayip su postlari okuyan ich e ayip paso surekli cm sunu dedi bence soyle yazmak.

ps.

saka maka akula vurusu yapmis hee

Adsız dedi ki...

@Anonymous 4:23;
hani biliyoruz futbollla ilgili tek anladiginiz iste o menajerlik oyunlariyla sinirli
bravo yani hiç güleceğim yoktu hahaha çok ama boş yazmışsın be arkadaşım, birazcık ilgilenip araştırsan bu fm.nin nelere kadir olduğunu anlardın. zaten tutarsız oldugunu fm.yi eleştirdikten sonra akula makula derken belli etmişsin. ilerleyin biraz.
@hadesperado abartmış olabilir ama bu fm/cm muhabbeti mantıksız veya acetoya saygısızlık anlamına gelmez. bu benim naçizane fikrim.
saygılar.