19 Haziran 2008

Hayat

Euro 2008'in en iyi futbolunu oynuyorlar, ölüm grubundan 9 gol atıp lider çıktılar. Hollanda'da keyifler yerinde. Ya da yerindeydi. Portakallar nazara geldi galiba. Boulahrouz, prematüre dünyaya gelen kızını kaybetmiş. Evlat acısı olunca adamın aklına futbol mu gelir? Hayat bu işte. Minik gibi görünün kocaman ayrıntı bir ayrıntı. Rusya maçına Hollanda onbiri güleryüzle çıkmayacak, 3 maçta da oynayan Boulahrouz çıkacak mı acaba?

13 yorum:

tahir durten dedi ki...

yazik, basi saolsun... antrenmani aniden eskort esligi altinda terkettigi icin tutuklama dedikodulari cikmisti. demek ki buymus sebebi... oynayacagini pek sanmiyorum ben...

tknycl dedi ki...

of çok kötü bir haber bu..

Adsız dedi ki...

...gollerden sonra eller yine yukarıyı işaret edecek...

Adsız dedi ki...

boulahrouz yoksa heitinga var.

Adsız dedi ki...

Kendisi itici bir futbolcu olsa da,haberi okuyunca adına çok büyük üzüntü hissettim gerçekten.

Babalar, evlatlarının öldüğünü görmemeli...

Adsız dedi ki...

basi sagolsun, bu tum takimi olumsuz etkileyecektir.
acetonun sectigi resim cok anlamli. italya yine bala gote finaldemi acaba? oyle gozukuyor :(

tatava dedi ki...

@aceto
Minik gibi görünün kocaman ayrıntı bir ayrıntı
şeklinde bir cümle var. Minik gibi görünen kocaman bir ayrıntı diye okudum ben bunu. eğer böyleyse düzeltilmesi iyi olur. yok yazıldığı şekli doğru ise ne anlattığını merak etmekteyim.
Bu arada gerçekten sağlam oynayan ve iyi bir turnuva geçiren biri idi. Üzüldüm açıkçası. Umarım bu durum Hollanda takımını fazla etkilemez de çok umutlu olduğum Hollanda-Rusya maçının seyir zevkine zeval gelmez.

mavibenim dedi ki...

eskiden evlat acısına dair haberler okuduğumda anlamlandıramazdım, yani hissedemezdim. ne zaman ki bir evladım oldu artık bu tür acılar daha bi koyuyor bana.. empati kuruyor insan ve acının tarifi tanıdık geliyor..

Ortega dedi ki...

Yanlış hatırlamıyorsam bir Fenerbahçe maçı öncesi, Denizlispor kalecisi Souleymanou Hamidou'nun da başına böyle bir olay gelmişti.

Hamidou maça çıktı bu arada..Hatta antu.com kendisine bir ödül vermişti diye de hatırlamaktayım.

karamazov dedi ki...

çok üzücü bir haber. çeyrek final için ise boulahrouz oynayabilirim demiş

http://en.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=722868.html#grieving+boulahrouz+play

Adsız dedi ki...

yuh be millet basi sagolsun diyor uzuluyor adama biride gelmis bhlourz yoksa heitinga var diyor ulan futbol bu kadarmi gaddar yapmis insanlari?? ne bu endustriyel futbol dediklerinden galiba dimi??? o yoksa heitinga var merak etmeyin oynayacak ulan bizde cok merak ediyorduk kim oynar diye adam cocugunu kaybetmis yeni dogmus, konunun basligi hayat. ama ne var heitinga var dimi burak??

st dedi ki...

Üzücü, yorum dahi yapması çok zor. Her ölüm erken ve üzücüdür. Ancak söz konusu bir bebek, bir çocuk olunca çok daha acı.

Adsız dedi ki...

Kimsenin başına gelmesin.bir tarafta ülken,bir tarafta evlat acısı.
çok zor...