21 Aralık 2007

Nasıl Olacak Şimdi?

Inter-Fenerbahçe maçı sonrasındaki "haçlı forma" saçmalığı ümit ediyorum kapanmıştır. Sonu gelecek gibi değil çünkü. Rakip şimdi Sevilla, iç sahada giydikleri forma da budur, Uefa kayıtlarındaki iç ve dış saha formaları da burada. Mehmet Yakup Yılmaz yine bir yazı yazsın, Endülüs'ten İslam alemine bağlasın. Bu ülkenin gündemine başka bir katkısı yok çünkü...

7 yorum:

Deep Blue dedi ki...

hahahaha gece vakti iyi koptuk bu posta... Bu konudan avrupa medyasının haberi var mıdır acep...

ultras/Movement dedi ki...

Abi, ben de tam onu yazacaktım bloga, bugun Sevilla'nın tanıtımını yaparken ntv de formaları görünce...
Bakalım buna ne diyecekler...
"UEFA Haçlıları tek tek Fenerbahçe'nin üstüne yolluyor" diye bi saçmalık ta ortaya atabilir M.Yılmaz...

http://www.twitter.com/knngrc dedi ki...

Oldu olacak fenerbahçe de şöyle güzel bir forma yaptırırsın hilal figürlü. maçı sahada oynayıp kazanmak yerine böyle basit hesaplara giriyoruz ancak hep de zararlı biz çıkıyoruz.

Ortega dedi ki...

Mehmet Yakup Yılmaz gibi isimler ara sira boyle seyler yaparak, akli sira "dindar kesime" de oynuyorlar ya, en cok buna gicik oluyorum iste. Yahu kardesim, sen neysen ona gore yaz.. "Dur biraz da Islami kesime yaranayim" mantigiyla nereye kadar anasini satayim.

Kartal Bafiler dedi ki...

BEn esas dava açan ve onu tebrik eden Fenerbahçe yönetiminin kafa yapısına gülüyorum,neden bu tür anormallikler Fenerbahçe'den çıkıyor ?

Adsız dedi ki...

tebrik eden Fenerbahce yonetimini duymadim ama inceleme baslatan UEFA yonetimi duydum.
QTM'nin yalancisiyiz tabi...

farawaysoclose dedi ki...

M.Yılmaz bir aralar "aşk yazıları, pazar yazıları, kadın yazıları" vs. yazıyordu, o zaman da kötüydü. Aslında yazdığı her konuda kötü ve yüzeysel, nasıl oluyor da böyle itibar görüyor?