19 Aralık 2007

Castillo Manchester City'de

Doğu blokunda ligler sona erince firarlar da başladı. Lucescu'nun takımı S.Donetsk, Olympiakos'a bir dünya para ödemişti Meksikalı Castillo için. Hemen araya bir Olympiakos satırı sıkıştırayım. Pazar akşamı AEK ile evlerinde oynadıkları maçı seyrettim, taraftarı yine süperdi. Kovacevic aslan gibi bu takımda. 80'den sonra ön direkte çaktı kafayı, Olympiakos 1-0 aldı maçı, AEK kalecisi uzatmada çıldırdı, rakibi gagaladı, kırmızı gördü. Castillo'dan devam, Ahmedov da para bol tabii, lig bitti Manchester City girdi devreye, onlar da transferin bokunu çıkardılar, gelenin gidenin hesabı şaştı. Bağlayayım, Castillo bir sezonluğuna Manchester City'e kiralandı.

5 yorum:

quaking dedi ki...

city akıllı bir hamle yapmış.castillo, elano nun yokluğunda onun boşluğunu doldurabilecek bir futbolcu.valla copa america da oynadığı topun yarısını oynasa premier ligi sallar.

fizikalibilitesice dedi ki...

ne bulurlar bu adamda anlıyamıyorum..ortalama bir güney amerikalı yeteneğinde..kesinlikle oynayamayacağı bir lige ve takıma gidiyor..yakın geçmişte tuncay ın liste başı olduğu değerlindermede başa güreşir..sölediydi dersiniz..

Deep Blue dedi ki...

AEK maçında Rivaldo neler yaptı acaba eski takımına karşı...Castillo ilk 11'e zor girer be City'de...

Unknown dedi ki...

catillo tipik güney amerikalı,veron bile tutunamadı premier ligde ama ben bu adam coşar diyorum,hızı yeter

Adsız dedi ki...

Olimpiakos bu sene muhteşem transferler yapma geleneğini sürdürdü. Galleti ve diğerleri..