17 Aralık 2007

3 As

Bizim futbol lisanımızda 25 yaş genç olmakta. Genç Semih hala pişiyor mesela. Bu adamlar FIFA yılın futbolcusu ödülünde finale kaldılar. Kaka 25, Ronaldo 22, Messi 20 yaşında. Ödül doğal olarak Kaka'ya gitti. Messi 2, Ronaldo 3. oldu. Hepsi kendi tarzıyla çıkmış demeyeceğim sahneye. Kaka, Armani reklamı, Messi Adidas'ın ratingi peşinde. Bir Ronaldo asi çocuk yapmış kendini. Bonservis bedeli belirliyorum bu fotoya. Düz hesap 250 milyon euro.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

kaka ve messi'nin giyim tarzi bence iyi, ikiside göze batmak istememis. ronaldo bildigimiz ronaldo, kardesim deri ceketle gelinirmi hic oraya, t-shirt giy, gömlek giy olmadi üstüne birde kravat tak. o ne öyle disco ya gider gibi. kaldi ki ronaldo avrupanin en iyi futbolcusu bile olamaz, quaresma 10 ceker buna ama nerde bunu anlayacak medya ve fifa. pele'yi yüzyilin futbolcusu yapanlardan ne beklersinki.

Adsız dedi ki...

Abi Kemal UNAKITAN Sergenden sonra bunlardan ikisini alsa yeter bizim Eskişehirspora!

muzoz dedi ki...

quaresmanın ronaldoya 10 çektiğini öğrendim ya bugünede şükür

karsılarstırdığı kriterlerini hiç değinmeyecem milletde zaten deri ceket giydiği için 80 euro değer biçiyo ahh medya ahh

Adsız dedi ki...

250 milyon € alınırsa iyi gene. Şu üçünün aynı takımda oynadığını hayal edemiyorum.Ronaldoyu sola,Messiyi sağa,Kaka'yı göbeğe koy,forvete Veysel Cihanıda, Zafer Biryoluda koysan 50 gol atar bi sezonda.

Adsız dedi ki...

sanirim ronaldo'da pepe'nin ceketini giyiyor. bildigim kadariyla onun da pepe london olmasi lazim, o markayla bi sponsorluk anlasmasi var.

Adsız dedi ki...

quaresma artistin teki adam olsa şimdi barca'da oynardı hala zaten ..yetenekle en iyi oyuncu olunca sergen ödül töreninde poker çevirirdi büyük ihtimalle neyse..

kaka'da inançları gereği bakirmiş daha duyduğum kadarıyla kadın olsam ne çıldırırım şu adamla yatmak için heralde :)

birde canlı izledim kaka'nın ingilizcesi pek iyi değilmiş baya zorlandı konuşurken ..

Adsız dedi ki...

Aylar oncesinden Kaka nin iki odulu de almak suretiyle rakiplerini supurecegini soylemistim; buyuk oduller, her daim "winner" olarak tabir edilen, sartlar ne olursa olsun bireysel yetenekleriyle buyuk maclari ve kupalari alan futbolculara gider!

Kartal Bafiler dedi ki...

Bu üçlüden en çok Messi'yi severim,ama sanki biraz sütçü çırağı gibi çıkmış fotoda.

Adsız dedi ki...

quaresma 10 çeker diyen arkadaş zamanında çok fazla cm 01-02 oynamış sanırım.tsigalko'da shevchenko'dan iyi zaten.hakkını yediler zamanında.

kerem ce dedi ki...

messi sahi sütçü çırağı gibi çıkmış be. bakkala gidip gelirken üşümesin diye böyle kapşonlu giyiyor bu elemanlar genelde. ve quaresma ronaldo kadar olmasa da quaresmadir be. var mi baska sağ ayak dışı bu kadar göstere göstere kullanan futbolcu hatırlamyorum? işe de yarıyor üstelik gösterişten öte bu tarz.

Adsız dedi ki...

anlasilan manchester de oynamasi gözünüzü fazla boyatmis, ronaldo sahtekarin tekidir, 4:1 öndeyken derby county ye karsi hakemi aldatmaya calisan futbol sahtekaridir, baska bi halta yaramaz. sen ronaldonun önüne iyi bir sol bek koy bak bakalim o calimlari yiyor mu. bir iki kere dener, ücüncüsünde yine aldatmaya baslar. quaresma ronaldodan kat ve kat daha iyi futbolcudur, cikarin at gözlükleri, hem cm oynamam ben hic isim olmaz.

Adsız dedi ki...

peki çıkaralım at gözlüklerini..

şöyle bir bakalım 2 futbolcuya..

hmm..

o da ne ?

cristiano hala quaresma'dan daha iyi.

üzgünüm :(

"ronaldo'nun önüne iyi bir sol bek koy bakalım o çalımları yiyor mu" tespitine de bayıldım.iyi futbolculugu, o futbolcunun ne kadar iyi çalım atmasıyla değerlendiriyosan yanlış yerdesin..buralar seni pek açmaz.

quaresma süperdir tamam.