26 Mayıs 2009

Van Nistelrooy ve Galatasaray?


Hayırlı olsun takla haberimiz. Yarın muhtemelen İspanyol medyası Van Nistelrooy Galatasaray'a gidiyor diye atlanacaktır bu habere. Marca'da çıkan haberin kaynağı ne peki? Milliyet. Yani Çarşamba günü Milliyet'ten çıkma Marca imzalı haberi okuyacağız. Hatta daha ileriye gidip Hollandalı teknik adam Co Adriaanse ile birleştirilebilir. Marca geçen hafta Van Nistelrooy için " Sakatlığı kariyerinin sonunu getirebilir" yorumu yapmıştı Real Madrid kadrosunu değerlendirirken. Galatasaray yönetiminin haberi yok mu?Var. Van Nistelrooy gelir mi? Gelirse bile bile lades olur...

11 yorum:

Erdal Güngör dedi ki...

Hava raporunda bit pazarına nur yağacağını söylemişlerdi,tahminler genelde tutuyor hiç şaşırmam...

Selocan dedi ki...

Kanoute de yazıyordu dün Sabah gazetesinde meğer biz bunca zamandır hedef şaşırtıyormuşuz ocak ayından beri yöneticiler kanouteyi iknaya uğraşıyorlarmış sonunda evet demiş gibi bi haber vardı.. Marc Janko gidecek bir İngiliz orta sıra takımına ben ona yanacam. RVN'yi çok severim ama Brezilyalı Ronaldoyu da severim yani.. bu adamları takımımda görmek istemem.. zaten bu yönetimden hiçbirşey beklemediğim için hiç merak da etmiyorum kim gelecek kim gidecek. gazeteler desek zaten başlı başına komedi gülüp geçmek lazım. Galatasaray Çeteci Amcaları takımdan uzaklaştırıp bu sezonki yabancıları elinde tutabilirse bir de adam gibi bir td ile ben tatmin olurum..(Marc Janko'ya yanarım ama şu adamı keşfedin artık :) )

Mithra dedi ki...

Artık sakat oyuncu almayalım.Özellikle de bu sene çok çektik sakatlıklardan.Hem kafadan,hem de bedensel olarak sakatımız ziyadesiyle vardı.Zeki,çevik ve ahlaklı,bir de genç olanlardan lazım bize!

PENNEARABIATA dedi ki...

sevgili aceto bir de şunu oku ve okutsana bir zahmet

http://pennearabiata.blogspot.com/2009/05/astan-ciktim-yola-vardim-ligtvye-allah.html

EsEs dedi ki...

http://www.fotomac.com.tr/gal102.html


sanırsam birleştirildi abi :=)))))

LionHeart dedi ki...

Galatasaray sağlık kurulu, Nistelrooy'u futbola başladığı ilk günkü sağlığına kavuşturur o kadar yetenekli ve uzman bir kadrodan oluşuyor sağlık ekibi !

Unknown dedi ki...

Ya yaparsak ?

Devrim yöneticileri vizyonda..

cerkez1905 dedi ki...

kim gelirse Türkiye ye siz yine begenmeyeceginiz için sorun yok...sanki birileri gelip soruyo fikrinizi de ona göre transfer yapıyo...onun için gelirse güzel olur "ölüsü bile yeter" derler ya işte ondan bu adam..biraz futbolu anlayarak izleyenler bilirler değerini...

siz kim mi??

hıncal uluçla gözünü açıp ahmet çakarlarla erman toroğlularla magazinsel futbol tayfası..!!!

dr feelgood dedi ki...

bence RVN'un ölüsü 15 gol atar burda. güiza bile 10 gol attı nerdeyse :)

nwbrn dedi ki...

haber kısır döngüye girmiş.

ilk transfermarketweb milliyetten haber yapmış.
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=36211

sonra da maraton transfermarketweb den araklamış.
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=78548

yarın da milliyetten bi hamle bekliyoruz.

venezia dedi ki...

salt lake city'nin abd başkenti olması ne kadar mümkünse ''sağlam'' bir nistelrooy'un istanbula gelmesi de o kadar mümkün!
sağlam diyorum bakın,çürükse bilemem tabi..