24 Mayıs 2009

La Liga'da Son Hafta

Şampiyon Barcelona, Osasuna'ya kıyağını geçti. Maça başlayan onbirlerini özellikle aldım bloga. Eto'o'nun gol krallığında iddiası olmasa o da oynamayacaktı. Çarşamba Roma'da finale çıkacak takımın sahaya Messi-Xavi ile çıkacak hali yoktu tabii. Osasuna en berbat fikstürü olan takımdı. Hala da yırtamadılar. Son hafta sahalarında Real Madrid ile oynuyorlar. O ender gelişen ataklarla başlarına bela oldukları Real Madrid bakalım Barcelona gibi yol verecek mi onlara? Sporting'in şansı küme düşmüş Recreativo ile oynuyor olmaları. Betis de kurtarmak için Valladolid'i yenmek zorunda. Tablo ilginç. Osasuna ve Sporting kazanırsa, daha rahat gibi duran Getafe ve Valladolid'den biri bir anda kendini 2. ligde bulabilir. Getafe de Santander deplasmanına gidiyor. Barcelona Şampiyonlar Ligi finali uğruna gol rekorunu feda etti. 104 golleri var ve son hafta rekor için 4 gole ihtiyaçları var. Deportivo La Coruna deplasmanına gidiyorlar. Olmaz artık... Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi'ni garantiledi gibi. Valencia dışarıda kaldı...

2 yorum:

FK dedi ki...

gijon da düşmesin osasuna da..

gijonun çok ekmeğini yedik bu sezon bahisten. adamlar berabere kalmıyorlar 1 veya 2 oynuyorum her hafta maçlarına. çok güzel oranlar yakaladım ondan düşmelerini hiç istemiyorum, bi sempati oluştu takıma karşı bende. osasuna da çok çabaladı. getafe giderse aradan hiç fena olmaz derim.

venezia dedi ki...

sporting ve osasuna bi şekilde kazanır, betis'te vallodolidi alır altına. getafe yada valladolid(büyük ihtimal) düşer gibi gözüküyor.