24 Mayıs 2009

Copa Libertadores 2009

Copa Libertadores maçları Meltem Tv'de. Aşağıdaki tanıtım bülteninden öğrendim. Kanalı bilmem ne alaka onu da anlamadım lakin biraz ezber yazmışlar galiba. Çünkü Boca Juniors ve River Plate kupada elendi. Arjantinliler için bu sezon yıkım senesi. Estudiantes dışında takımları kalmadı. Brezilya ve Ekvador da son 16'da takımları birbirleriyle eşleşince iki eksildiler. Meksika takımları da domuz gribi yüzünden çekilince Uruguay'dan Nacional ve Brezilya'dan Sao Paulo oynamadan çeyrek finale geldiler. Sambacılar 4 takımla çeyrek finalde."Meltem TV, Güney Amerika’nın futbol yıldızlarını ayağınıza getiriyor. Güney Amerika’nın şampiyonlar ligi olan Libertadores Kupası, çeyrek final maçlarından final maçı da olmak üzere canlı yayınlarla Meltem TV’de… Pele, Maradona, Zico, Ronaldo, Romario, Valderama, Zamarano, Batistuta ve Hugo Sanchez gibi dünya futboluna yıldız isimleri hediye eden Güney Amerika’nın köklü kulüpleri River Plate, Boca Juniors, Sao Paulo, Cruziero ve daha niceleri…"

5 yorum:

Jordi Metal dedi ki...

Meltem TV karasal yayında yok. Olmayışı kötü :(

ssim dedi ki...

ilk defa duydum bu kanalı.

erdersson dedi ki...

uydudan var.boca-defonsor maçını naklen yayınladı çeyrek final öncesi.defonsor çok iyi takım olmuş.bocayı ikinci yarıda ezdiler.

Gaizka Mendieta dedi ki...

Estudiantes bu sene şampiyon olucak gibi..Ligde son haftalarda fırtınalar estiriyolar!Libertadores'i almamaları için hiçbir neden yok...

yusufaydin dedi ki...

Yanlış biliyorsun.Meltem Tv ulusal ve karasalda var