29 Mayıs 2009

Sergio Asenjo Atletico Madrid'de

Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmesi için sahasında berabere kalması yeterli. Tabii gelecek sezon kaleciye ihtiyaçları var. Leo Franco'nun Galatasaray'da oynayacağı kesinleşti. Coupet de huzurevine gitmeden önce muhtemelen bir PSG yapacak. Onlar da alabilecekleri en iyi kalecilerden birini aldılar. Zaten Leo Franco'dan vazgeçme sebepleri de bu isimdi. Valladolid'in kalecisi Sergio Asenjo Atletico Madrid'de. Bonservisi için 5 milyon euro ödeyecekler.
***
Transferler resmileşmedi ama Napoli iki büyük bomba patlattı: Quagliarella ve Cigarini. Nedved de büyük bir ihtimalle bir yıl daha devam edecek. Trezeguet ise Marsilya yolcusu. Pirlo da Ancelotti ile Chelsea yolunda...

17 yorum:

Selocan dedi ki...

leo franco kesinleşti demek gelen gideni aratcak gibime geliyor yanılırım inş.

Bu arada Trezeguet bence gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri bb-u adamın bonservisi var mı yoksa serbest mi kalıyor? aceto bir bilgin var mı? Şahsen ben Galatasarayda görmek isterim. Ama marsilya diyorsan yapıcak birşey yok tabi.

wjker1982 dedi ki...

Nedved de sanirim 4 yildir,son sezonunu yasiyor.Yakinda 55 yaasindaki yasli kurt bir yil daha devam dedi haberleri cikar.

Arda iyiki gitmiyor Juve ye yoksa nasil Uzulmez i kimse kesemiyor,Del Piero nun kesik yedigi takimda Nedved i kesecek bir Allah in kulu cikmadi

yobby dedi ki...

nedved sene sonu bırakıyor. Chelsea maçından sonra kesin açıklama yapmıştı...

Rory Breaker dedi ki...

Quagliarella hakkaten bomba olmuş. Gördüğüm en fantastik forvetlerden biriydi o adam. Napoli sağlam geliyor...

mre dedi ki...

nedved milan'a yakışır yaş kontenjanından :) franco haberini aceto'da kesinleştirdikten sonra artık Ufuk'un alınmasını bekleyeceğiz.

alperensaylar dedi ki...

nedved'in eşi bir röportajda hergün eve bu sefer bırakıcam diyerek geldiğini ama ertesi gün sözleşme yenilediğini söylemişti. yine öyle oldu sanırım:)

alperensaylar dedi ki...

ayrıca asenjo da iyi kalecidir, yeni nesil casillas'dır.

Erhan dedi ki...

Dün gece fm oynarken almıştım Sergio Asenjo'yu Atlético Madrid'e, bugün de gerçek transferini okuyorum, güzel tesadüf oldu. (: Wikipedia'da 4 milyon euro yazıyor gerçi ama 5 milyon da olsa iyi bir transfer bence. 89 doğumlu genç bir kaleci Asenjo, umarım uzun vadede faydalı olur Los Colchoneros'a.

Jester dedi ki...

Luca Cigarini için yeni Pirlo diyorlar ya bakalım. Yenisinin ve eskisinin de kulüp değiştirecek olması da güzel bir tesadüf.

fyckreth® dedi ki...

2-3 sene evvel herhangi bir buyuk takimimiz Serkan Kirintili`yi transfer etseydi, simdi milli takimdaydi. gerci hala Serkan icin gec kalinmis degil.
Bu postu okurken ve fotografi gorunce Serkan Kirintili geldi aklima ama.. hayirdir :)

mondo trasho dedi ki...

aceto blog'dan sağlam bir leo yazısı bekliyorum, sadık okuyucu olarak...

zira adam hakkında herkes ileri geri konuşuyor. 10 yıl evvel, toyken galatasaray'dan yediği aşırtma gollerini referans alıyorlar. 10 yıl evvel tugay bu ülkeden yan pas yapıyor, oyunu bozuyor, izleyeni kanser ediyor diye neredeyse kovuldu, bunu da hatırlatmak isterim.

o maçlarda kalede franco olmasa kimse bu kadar ön yargılı biçimde adam aleyhinde sallamazdı, bundan eminim. bu kadar sene la liga'da oynamak da teneke bir kalecinin başarabileceği bir durum değil. bu nedenle bana çok insafsız geliyor bu eleştiriler.

AAAA dedi ki...

napoli haberi doğru ise ve napoli elindeki değerli oyuncuları da satmayacaksa çok iyi haber.

kutay dedi ki...

@mondo trasho
ben de çok ıstemıyorum francoyu. bu kadar sene la liga'da oynamak teneke bir kalecının sansı olabilir. Bunun örneği de var. eski milli kalecileri molina. bence leofranco o ekolden. ben molina'yı da begenmezdim. mac kazandıran adam değiller, maç kaybettırmeleri de mumkun. uzun süre gol yemeden mac da tamamlarlar ama dogruya dogru.
sozun özü, yabancı hakkı kaleciden kullanılmamalı, kullanılıyorsa bu monrdagon,cordoba ayarında olmalı.

asenjo için barcelona diyorlardı, demek ki la liga da tutunan baska bır teneke valdes'den vazgeçememiş katalan abiler.

matiasemilio dedi ki...

de sanctis!ten iyi bi kaleci olduğunu düşünmüyorum leo franco'nun..pirlo chelsea'ye giderse lampard-pirlo-chelsea olur mu acep ; xavi-iniesta barcelona tadında ?!?!?

dr feelgood dedi ki...

leo franco bizim maçta aşırtma golleri yiyen kaleci değil diye hatırlıyorum ben ama yamuluyor olabilirim.

cm deki en iyi kaleciydi leo franco, nigmatullin ile. ben çok severim kendisini :)

josemarcelosalas dedi ki...

Pirlo Premier Lig'de yalan olur.

havyarsız dedi ki...

aceto, geçen yıl de sanctis'te olduğu gibi leo hakkında da değerlendirme postun olacak mı? bekliyoruz.