13 Kasım 2008

Sabri Sarıoğlu

74 yorum:

turnusoll dedi ki...

hocam maçı ssyrettim maçtaydım. sabri çok kötü oynasada kayserilerin çirkin ftubolunu örtmez. sabriye resmen iki defa sakatlamaya girdiler. hakem diğer hakemler gibi seyretti elbette. bu hakemlerle nereye kadar. yazık! şu lige yatırım yapılıyor.

ziggytheking dedi ki...

Sabri-Ayhan-Ümit Karan ligin antipati krallığında ilk üçe rahat oynarlar. Çirkin futbol için Kayseri'ye çamur atana kadar dönüp kendine baksın evsahibi takım seyircisi! Kimse sahaya yenilmek için çıkmıyor!

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Yaw ne işi var bu adamın hala bizde?Aydın Ragıp'a faul yapıyor,Sabri Aydın'a "Aferin,daha sert vur."diyor Ragıp'ın iddiasına göre.Ki doğrudur,inanırım bir Galatasaray'lı olarak.Gençlerede ne güzel örnek.3 maç oynar,10 maç sağ tarafta geviş getirir,orta yapmayı beceremez,birde ara ara sahayı karışıtırır.Nası topçu bu anlamadım,18'ken aynıydı,24 oldu futbolu aynı,dahada çirkef.Nato kafa nato mermer.Topu keserken kafasını kaldırmayı bile öğrenemedi.Bizim "Adanalı"nında prensdi tabi.Yazın Euro 2008 gazıyla birine gagalarız diye çok ümit ettim ama yok...Uğur'da yok daha 4 ay.Ocağa sağ bek alsak ne hoş olur ama hiç umudum yok.

xaar dedi ki...

Sunu anladim ki Kasim ayinin bir diger ozelligi de bu Sabri'nin muayyen ayi oldugu!Gecen sene de yine kasim ayi basinda oynanan Helsinborg macinda oynadigi cilgin futbol sonucu macin 43 dakikasinda oyundan alinmis,oyundaki hizini alamayan Sabri taraftarlarla da atisarak uzunca bir sure kadro disi birakilmisti!Yine kasiniyor bu cocuk,cirpilma zamani gelmis gibime geliyor...

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

mezclador..
sé dos mezclador en el fútbol. claudio gentile y Andoni Goikoetxea.
dos de ellos mutilados maradona .. jejeje

ok ok ok ok ok.. sometimes i read comments. and see a name . franco and real madrid. who is this franco ? there are tens of thousands franco in spain and south america. jejejeje

in fact i understand who you mean. but first i want to know which franco ???. then i will explain the truth..as i said 3 days ago.

who is this franco-real madrid.. ???

aeuoia dedi ki...

sabri'ye özellikle bilal aziz'in yaptığı müdahale sertti ama hakemlere yüklenmemek lazım.sabri de yıllardır yerli-yersiz yaptığı itirazlarla mimlenmiş bi oyuncu.(elleri iki yana açıp boynunu hafif büküp bağırarak itiraz modeli)

mre dedi ki...

sabri'nin saçları daha güzel...

Unknown dedi ki...

bu genç hali yaşlandıkça daha da beter olmasa bari

erssre dedi ki...

hahaha iyi resim..

tolunay fena laf soktu maçtan sonra, galatasarayda bu işleri yapan bir arkadaş var şimdi ben teknik direktör ağzıyla konuşamıyorum eskiden de hocasıydım neyse bişe demeyim dedi bir başlasa tutamayacaktı kendini.

RaRe dedi ki...

kayserisporda takım olarak bunun 3 kat büyük boyu heralde =)

Sinan Yılmaz dedi ki...

Üstat sen daha iyi bilirsin şu gördüğüm 10-15 yıllar Galatasaray tarihinin en absürt olayı Sabri'yi kaptan yapmaktı. Kimin düşüncesidir. Kim neresinden çıkarmıştır. Galatasaray gibi bir kültür takımının neden böyle birşey yaptığını neden buna ihtiyaç duyduğunu açıklayabilecek bir düşünceniz varmı merak ediyorum? Ben düşündüm ancak hiç bişey gelmedi aklıma.

tierra dedi ki...

yııllardır futbolu geriye giden adamlar sıralamasında başa yazarım sabri'yi!!!

Genel Sekreter Vak dedi ki...

@Ramon,

Franco:General Franco,a fascist,a dictator,Spanish civil war,etc...You know so much better than us ...

Honestly,are there any other important Franco's in history?
Maybe there is,but I don't know even if there is.

ruicosta10 dedi ki...

Sabri mikser, Ragıp ondan da beter. Sabri'yle Bilal Aziz sürtüşme yaşıyor, Ragıp gelip önce Sabri'yi sonra Ayhan'ı itiyor. Oldum olası kıl olurum zaten o herife. Yine gösterdi çirkefliğini.

ahmet dedi ki...

yav su ramon un ispanyolca yazdıklarını bi cevirin be canlar, merak edioruz :)

GSveFutbol dedi ki...

Sabri Sarıoğlu'nun bir şeyin iyisi olmasına imkan yok.. Olsa olsa çırpıcı olur..
bknz: http://i35.tinypic.com/2vhvtcz.jpg

Akay dedi ki...

hey ramon, we talk about francisco franco who was the dictator and Head of State of Spain from October 1936 and also he was fan of real madrid wasn't he??

turnusoll dedi ki...

kayseri doğru yoldasın. bravo! teknik direktörü de bu takıma uygun olmuş.
tencere kapak misali.
takımca bütün maç boyu kasti faul yaptılar ve özellikle de sakatlamak için müdahele de bulundular.

Sabri'de sütten çıkmış ak kaşık değil ama Ragıp da melek değil heralde.

yeni yapılan stada yazık. gram gelecek görmüyorum kayseride.

GS de konuşalacak çok şey var da başlık burası değil.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

@v.... are you korean? south korea or north korea ???

yes i understood but i wanted to ask first

francisco franco wasnt a footballer or chairman. he was a soldier and stateman.. what can he do for real madrid..he had more important jobs . and also died in 1975.
a fan of real madrid ?? is it important? did he know football ? no. did he come to chamartin ? no

Fatih Güler dedi ki...

Aceto keşke altına "karışmak isteyenler için" diye not düşseydin...

felix mourinho dedi ki...

24 tane faul yapan takıma 2 tane sarı kart veriliyor ise ve bu faullerin de yarısından fazlası tekme ise öncelikle o mikser sabri değil sahadaki hakemdir.

Unknown dedi ki...

sabriden nefret ediyorum

turnusoll dedi ki...

mikseri kendine blender ı başkasına batır demişler. :)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

@ramon...

I just ansewered your question...

what can he do for real madrid?

di stefano?

and me?

funny man,aren't you...as always...

I'm from north korea.do you like my country?

Well,I don't...

dr feelgood dedi ki...

bu mikser sabri den daha zeki değilse ben de ramon'um.

Baran Doğan dedi ki...

SARBİ!!!

shadow dedi ki...

inanması güç, ama insanlar kayserispor'un futbolundan, ne kadar çirkin olduğundan falan bahsediyor. İnanılmaz!

Türkiyeye çirkef futbol anlayışını hakkıyla yayan takım galatasaraydır. Bu konuda ekol olacak derecede ilerdedir gs. Bülent Uygun da büyük takımlarla oynarken dikkat edilecek hususları iyi çözmüş bir teknik adam imajı veriyordu, şimdi Tolunay da bu yolda. bu adamlarla oynarken onların kitabına göre oyna. Pislik ol, artisler ya, topun babası onlar ya, hemen sinirlenirler! Yuh olsun!

Kör kulağa, sağır göze duyurulur.

Sabri yatsı namazını kaçırdı diye heyecan yapmış olabilir mi? mümkündür.

Arif dedi ki...

dr feelgood a katılıyorum. Bir insana "kuşbeyinli" sıfatının bu kadar yakıştığını yeşil sahaları geçtim, tüm hayatımda görmedim.
Bir adam sadece koşuyor diye futbolcu hele hele sporcu hiç olamaz. Bir Galatasaraylı olarak ben bu adamı sevmiyorum, sevmicem de.

Berber Kenan dedi ki...

Sabri'nin hareketini görmedim ve maçı da izlemedim açıkcası. Bunları da Sabri'yi aklamak için falan yazmıyorum. Zaten ben de bir Beşiktaşlıyım. Diyeceğim odur ki; Sabri muhtemelen bir hata etmiştir ve futbolu çirkinleştirmiştir ancak Kayserispor'da özellikle Ragıp ve Mehmet Topuz ikilisi sert faul konusunda TSL'de başa güreşirler. Hiç de öyle centilmenlik ayağı falan yapmasınlar. Bugüne kadar birinin kafasını gözünü yarmamış olmaları sadece şansları ile açıklanabilir.

ix dedi ki...

@gsvfutbol.com

beni şu sabah saatinde hazır olunmayan sınav stresinde kahkahalarla güldürdün ya, tüm dileklerin gerçek olur inşallah.

mükemmel tespit.

Yasin dedi ki...

Ragip her GS macinda bunu yapiyor. Galatasaray'dan gonderildiği zaman, beni onu göndermediler, sağbek oynatmak istedi hoca, kendim ayrıldım diyecek kadar kompleks yapmış durumda bunu...
Sabri'ye gelince, hoş değil ama abartmamak lazım, ortalama Türk futbolcusu işte, ama kulüp aristokrat diye bozuk çalan GS taraftarı, monşerlikten Bülent Korkmaz'a bile senelerce küfür etmiştir, kart çıkaranı alkışlamıştır ki Sabri'ye tepki vermemesini beklemiyorum. İtiraz sevmeyiz ama Hagi baştacımızdır, bu da bizim çifte standardımız olsun.
Bay Y.

wjker1982 dedi ki...

YA SABRI!!

Bu arada guzel demis Ramon;Kenan Evren de fb lidir o zmaan fb ye bizim ayni ithami yapmamiz dogrumu ki;sanirim ankaragucu kume dustugunde bir ayar cekmis kendisi ve ligde birakmis

devletli dedi ki...

galatasaray'a yakışmayan kişiler her zaman oldu galatasaray'ın içinde. ama acı olanı galatasaray hep onlarla başarıya ulaşmak istedi. garip tabi.

(isim vermeyeyim konunun b*ku çıkmasın)

cenkcoskun dedi ki...

tamam Sabri sinirli deli dolu bi arkadaş ama kayserili 3-5 topçunun yaptığı çirkefliği de örtmez bu, böyle kasti tekmeler her maçlarında var adamların ayıptır,günahtır

turhanatakan dedi ki...

sabri mimli bir oyuncu olsa da dünkü olayda suçun hemen tamamını ona yüklemek mantıklı değil bence, adil de değil. kaç kayserispor maçıdır sabri'ye mehmet eren, ragıp sakatlayıcı fauller yapıyorlar, bu iş devamı sonraki maça diye devam ediyor. şimdi pek çok kişi diyecek ki "e, adam da sabri ama, hak ediyor". böylesi bir mantığı yani birisinin sadece geçmişini baz alarak hükme varmayı oldum olası anlamadığım için diyecek lafım olmaz herhalde.

"daha sert vur" gibi bir söz geçtiyse ki çoğu yerde öyle deniyor eşşekliktir. ama aydın da sabri dedi diye daha sert vurursa veya bunu duyan ragıp da önüne gelene saldırmaya kalkarsa o da eşşekliktir.

öte yandan olaylar çıkmaya başlarken nerdeyse tüm stadyum ragıp'a ana-avrat saydırıyor, illa ki maçta olanlar vardır yorum yapanlardan? binlerce kişi küfredecek sahadaki oyuncu(lar) bundan etkilenmeyecek! bu kendine herşeyi reva sayıp da futbolcuyu tek tipleştirmeye çalışan zihniyeti de anlamıyorum ve giderek artması beni rahatsız ediyor.

ayrıca insanların hoşnut olmadığımız yönleri varsa ki doğaldır, kendi kendilerine düzelmelerini beklemek yerine bir çaba sarf etmek daha mantıklı değil mi? bir futbolcunun hareketlerinden bu derece rahatsız olunuyorsa bu adamlarla bir şekilde iletişim kurmak ve güzel bir şekilde, karşıdakinin de insan olduğunu bilerek durumu açıklamak daha işe yarar bir yöntem olmaz mı?

zachpaulsen dedi ki...

uğur bu sezonu da kapattı. sabri ile bu iş olmaz. bir maç iyi!, 10 maç kötü.

devre arasında linderoth'u gönderip bir tane sağ bek şart oldu. aslında sezon başında alınması gerekiyordu ama kesinlikle bu transfer yapılmalı.

Santiago dedi ki...

Buraya yazdıklarına bakılırsa buranın Sabrisi'de Ramon :D

Unknown dedi ki...

Sabri'yi ben pek beğenmem. Gereksiz hır çıkarır ama dün Bilal Aziz'in iki tane ciddi müdehalesi oldu. Sabri sinirlendi ki bana göre haklıydı. Asıl sorun Ragıp oraya niye geldi? Ne işi var orada? Bilal attığı tekmenin farkında olup tepki vermemişken niye oraya gidiyorsun?

Ayrıca maç sonu Ragıp'ı tutuyorlardı. Yahu bırakın gitsin. Ne yapacak? Yumruk mu atacak? Hiçbir şey yapamayacağına eminim.

Ayrıca o kadar olayı izleyen hakem bakalım raporuna ne yazacak? Mümkünse maçın içine ettiğini de yazarsa iyi olur. Hani en azından işe yaramaz raporu tuvalet kağıdı konumuna geçer.

Adsız dedi ki...

bir galatasaraylı olarak sabriyi takımda görmek midemi bulandırıyor..hayır, savunması gereken kanadını her daim boş bıraktığı, adam kaçırdığı, her daim hedefsiz ortalar yaptığı, çok kötü şutlar çektiği için değil...galatasaray markasına ve futbola zarar verdiği için..inanın 3. ligde düşmeme mücadelesi veren takımlarda bile bu derece antipatik bir oyuncu yoktur..35 yaşındaki emre aşık' a bile fırça atmakta beis görmez bu adam...sürekli bir itiş kakış, defalarca ağzından okuduğumuz iğrenç küfürler...sadece galatasaraya değil futbola ve turkcell super ligin marka değerine de büyük zarar veriyor...ben huzur içinde biramı alıp güzel futbol için tv karşısına geçiyorum, sürekli bu adamın itiş kakışını futbolun güzelliğinin içine edişini izliyorum...kusurabakmayın çok nefret kustum ama herşeyi geçtim bari güzel oyna be kardeşim...ah feldkamp sen ne büyük adammışsın bunu da çözmüştün gönderiyordun ne güzel...

varol döken dedi ki...

ramon ile en çok çekişenlerden biri olarak konuyu franco-real madrid sığlığına çekilmesini anlamıyorum... koskoca real madrid için bu benzetmeler fazlaca haksız...

ramon kendi takımını överken karşı takıma bu kadar laf sokmasa (mickey mouse cruyff mad man picasso gibi ince ve komik olanlardan değil hijo de puta gibi galiz küfürlerden bahsediyorum) bu blogda bu kadar real madrid düşmanlığı olacağını sanmıyorum...

ayrıca adından ve birkaç ana başlıkla yaptıklarından başka ne kadar bilebilir ve hakim olabiliriz franco'ya ki böyle ucuz ucuz eşleştirmeler yapıyoruz!

yapmayalım, sen de mikserlik yapma ramon:)

Fuzzy Logic dedi ki...

ragip sen bir meleksin

apaç dedi ki...

sabri'nin futboluna diyecek bir şey yok.

bugün tsl'nden avrupaya 3 futbolcu gidecek olsa muhakkak bu gidecek üçlünün arasında yer alırdı sabri. türk futbolunun en değerli futbolcularından olduğu su götürmez.

karakterine gelince.. evet haddinden fazla agresif, haddinden fazla asabi.

tıpkı bülent korkmaz gibi.

ve biz bu müstakbel büyük kaptanı çok seviyoruz.

tıpkı bülent korkmaz gibi.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

@kim il sung. the north korean...
vak..........
i dont like your country also communists, also hate black race, yellow race, koreans, jewish, slavics, and all sub-human

WHITE POWER...but i am not racist

this is bullshit isnt it. we cant say "i dont love niggers jews but i am not racist" if someone isnt racist must love humans.

yes but di stefano-real-franco. i dont know to laugh or get angry. this is the biggest bullshit i've ever seen..

di stefano contract was unofficial. spanish football assocation an fifa cancelled it. because CONTRACT UNOFFICIAL.. where is franco here ??

we played with di stefano puskas samtamaria kopa gento didi, barcelona played with ramallets, suarez, kocsis, czibor, evaristo..

2 clubs are rich. and take the best footballers everytime.

franco. he didnt know football. only a fan. i'm more important than franco for real madrid. because i'm in bernabeu since 1978. i give money also i'm a real madrid club member..

north korea dictatorship must be difficult. because you're seeing dreams alive. :))

Fuzzy Logic dedi ki...

sabriyi cok sevmememe ragmen sabriyi de bir dinlemek lazim. Ragip konusmus, tolunay konusmus. Tamam sabri cok konusur, el kol hareketi de yapar mac icinde ama ona da aydin'a "daha sert vur" dedirtecek kadar birsey olmustur saha icinde herhalde. Peki bugun gazetelere sabri ortaligi karistirdi diye baslik atan gazeteler sabriye olayin aslini sormuslar mi ya da tolunay sabri'yi kenara cekip "ne oldu aslanim" demis mi de kalkip sabrinin karakteri hakkinda demec veriyor. madem sabri karaktersiz biriydi o zaman sen adam olsaydin da umit milli takima almasaydin, karakter saticisi

markojaric dedi ki...

@apaç said...

biz deme bi zahmet. Kendini temsil et. Ben kapalının %90 ının sabrinin deil kaptan olmasını kaptanlarla aynı odada soyunmamasını bile istemeyeceğini çok iyi biliorum. Sabri milli takımda her süper top oynadığında içim kıpır kıpır oluyor mutluluktan uçuorum o hafta benim için çok büyük umutlarla başlıor. BELKİ Bİ TAKIM İZLEMİŞTİR DE ALIR BAŞIMIZDAN ARTIK ŞUNU diye... yoksa üstüne para vermek zorunda kalıcaz...

kapalıüst dedi ki...

bir elinde puro, bir elinde viski maç izleyen futboldan bihaber kitleye bu sözüm:

hakan kadir balta'nızı da alın gidin.

Raziel dedi ki...

@apaç

Avrupaya gidicek 3 futbolcudan biri Sabri mi? ehughwıeuhgwouıh

San Marino, Faroe Adaları falan heralde...

En değerli futbolculardan olduğu su götürmez demiş bi de hey allahım ya objektiflikte çığır açtın apaç bravo

orkun dedi ki...

@apaç;

Dışarıdan bir göz olarak söyleyeyim;

Bülent Korkmaz'a maç içerisindeki saldırgan hareketlerinden dolayı bazen kızardım ama o tarzının da ateşli bir GS'li olmaktan kaynaklandığını bilip belli ölçüde de saygı duyardım. Saha dışı tarzını da zaten severim.

Sabri ise sahanın dışında da içinde de bela bir vatandaş. "Heyecanlı" ve "ateşli"den çok "çirkef" ve "çiğ" gözüküyor gözüme.

O yüzden onu Bülent'le kıyaslamak Bülent'e çok büyük haksızlık olur bence. Dediğim gibi, benimki dışarıdan bir bakış sadece.

kapalıüst dedi ki...

sabri çirkef, sabri çakır gözlü, sabri tıknaz, sabri futbolcu değil.

fatih terim yanlı. sabri sırf onun müridi olduğu için milli takımda.

fiorentina başkanı futboldan bihaber. gerets amatör. skibbe çaylak.

bi siz varsınız zaten şu oyundan anlayan.

Julien Dekosta dedi ki...

ramon bizim mediocre taraftar forumlarindan firlamis birinden farksiz. o tiplerin ispanya klonu bir adam iste. Yasina basina sempati duyuyordum baslarda, bide tabi tek yabanci olarak ilginclik katiyordu ama anladikki tirtmis.

serdark dedi ki...

su franco-madrid muhabbeti de beni bitiriyo...ee naapsin ramos adam madridliymis de..nedir yani kistas mi bu simdi?? he O pis herif madridliydi o zaman madrid kotu, livorno iyi...

sanki muths sosyal demoktrat refah seviyesi sonsuza ulasmis bir iskandinav ulkesiyiz de "aaa fasist diktator tu kaka" diyoruz..bizden iyi kim bilcek politika futbol iliskisini, her turlusunu gorduk..
(serhat ulueren mode on: takiyye, sike, eyyam, kayyum..)

su tartismanin hic duzgun/saglam bi temele oturdugunu gormedim, artik beni bayiyor acikcasi..

seer dedi ki...

=) this guy have some sense of homour

Kerem dedi ki...

Sabri çok iyi bir oyuncu olmayabilir ancak Galatasaray'ın bir sağ bek problemi olduğunu düşünmüyorum. Uğur Uçar'ın sakatlıktan dönmesi ve Serkan Kurtuluş'un zamanla kendini geliştirmesi Galatasaray'ın belki en sorunsuz bölgesini o mevki yapacaktır. Bunun yanında Sabri'yi de sağ bek sayarsak, hatta Barış'ı oraya koyduğunda sırıtmadığını düşünürsek oldukça alternatifli bir mevki oluyor.
Bence sadece Galatasaray'ın değil, Türkiye'nin genelinde herhangi bir sağ bek sıkıntısı yaşanmıyor. Üç büyüklerde üst düzey diyebileceğimiz üç tane oyuncu var; Gökhan Gönül, Serdar Kurtuluş ve Uğur Uçar. Ayrıca Hamit gibi bir oyuncuyu bu mevkiye koyabilirsiniz.
Ben şöyle düşünüyorum, Türk Milli Takımı'nın sol bekinde ve hatta stoper bölgesinde bu kadar üst düzey ve alternatifli bir kadro olsa Türkiye sıralamalarda uçardı.

neverLander ® dedi ki...

allahına kurban ramon.

Cem Kalay dedi ki...

Yıllardır çözülemeyen sağbek sorununun genede çözülmeyeceğini biliyorum.Sabri zaten sağbek değil orjinal yeri mecburiyetten alınmış oraya ama kardeşim o kadar transfer yapıyousunz 4-5 senedir şu takımda cihanlarla sabrilerele kırma sağbeklerle idare4 ettik.Kaliteli bi sağbek niye alamıyo bu takım hala anlamış değili....

Kalten dedi ki...

Sabri konusundan gayri bu blog'daki ramon sevgisini anlamiyorum birader, Turk bi adam simdi su irklari, bilmemkimleri sevmem diye yazsa da "haha ne komik, ilahi remzi" mi diyecektik, yoksa "bu blog'da bi daha bu adamin yeri yok" mu?

Adam hem bu blog'u bi kuzey korelinin takip ettigine tum benligiyle inanacak kadar neandertal, hem irkci, hem de kufurden baska bir sey bildigi yok; yabanci diye bize sempatik gelmesi normal midir? Belki cok zorlama bi karsilastirma olacak ama, blog yorumcusunun da teknik direktorun de, ve hatta politikacinin bile yabancisi makbul oluyor bizde, tazminattan beri ayni hayranlik-ayni eziklik

Bu yorumdaki Erman Toroglu tipi alakalar icin herkesten ozur diliyorum ama yetti yahu

MaX CadY dedi ki...

@apaç
biz bu adamdan nefret ediyoruz.

OYalnizca dedi ki...

kahvehane abilerinin gözüne hoş gelen futboluyla yıllardır bir şekilde takımda yer buldu sabri. sürekli inişli çıkışlı performanslar. 90 dakika boyunca iki koşu yapıp göz boyayıcı hareketler. deli fişek gibi diğer kanada deparlar. bek pozisyonunda verdiği açıklar. stoperleri zora sokan boşluklar. seyirciyi galeyana getiren rakip takıma karşı agresif tavırlar. ve şu an elimizdeki sabri yaklaşık 2 sezondur asıl mevkisinde forma bulamayan bir adama dönüştü. sırf yokluktan sağ bekte görev alıyor. olası bir sağ bek transferinde kulübede bile oturması zor. futbolun güzelliğinden zerre kadar anlamayan ve yenilgiyi hazmedemeyen böyle kibir küpü bir adam takımıma asla yakışmaz. başka bir güzide kulübümüzde hakkettiği yeri bulur umarım.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

@Ramon,

Okay...If you say so...
Do I believe you?Not completely.Don't get me wrong,but as I see,you are mad about Real Madrid.Even if there was something between Franco and RM before,I'm sure you'd deny it anyway.But as long as I don't know,I won't talk.It was mistake,you know,talk about Di Stefano.
Anyway,this about Spanish history,not North Korea,so it doesn't matter so much for me...

Long live my glorious motherland!
Long live comrade Kim il Sung!

but,again, I don't like my country so much...

......

Ugh!?!Thank god...It was all bad dream...


@Varol...


Haklısın.

Dabenti dedi ki...

Sabri'ye sayıp sövenlerin ne kadar Galatasaraylı olduklarını da görmüş olduk. Teşekkürler Sabri, turnusol kağıdı gibi işlev gördün.

Kendilerini Galatasaraylı sananlar Galatasaraylılığın neresinde kendi oyuncularına beyinsiz, aptal demenin bulunduğunu da belirtsinler bir zahmet!

Çok hafif yazdım, daha da aşağılamak lazım bu tip insanları aslıdna ama vakit kaybı sadece!

Adsız dedi ki...

Bu sabrinin suçu değil maalesef bu davranışlar artık galatasaray geleneği gibi birşey oldu.Şimdi burda çıkıp kimse edu topu attı carlos suyu attı diye karşı saldırıya geçmesin.Gs de futbolcular senelerdir acındırma politikası ile hakemleri etki altına aldılar.Geçmişte bülent le başlayan bu hastalık her seferinde farklı oyuncularla devam etti.İşin ilginç yanı her pozisyona itiraz eden bülent,hagi,hasan ,ümit ve adını hatırlayamadığım futbolcular çoğu zaman kart bile görmedi.Bir futbolcu önce karakterli olacak bir maç sinirlenir bir şey yaparsın ama her maç bu tür olayları yaparsan karakterinde bir sorun vardır.Çok sevdiğim arda da bu yolun yolcusu gibi olacak sanki umarım biri kulağını çeker.Tolunay bey de nedense gs maçlarından sonra çok sakin görüyorum her seferinde gs yi tebrik ederim diye lafa başlıyor ama fb maçlarından sonra sağa sola ağzından köpükler savurarak küfür ediyor.Bu kadarda belli etmez insan tarafını ayıptır.

dchetin dedi ki...

mikser namuslu makinadır.

le saux dedi ki...

Gıcık oluyorum. Bosna maçında bile sevincimi kursağımda bıraktı.

oralardaniyivurur dedi ki...

Galatasaray'ın gençleri çok kötü davranışlar sergiliyor bence. Mesela Arda, bir kaç maçtır saygısızlığın ötesinde şeyler yapıyor, daha 20 li yaşların başındasın, hakem sen sus konuşma, diyorsun, tama yeter gelme diyorsun. Biri konuşsun Arda ile, ve tüm gençleriyle Galatasaray'ın. Onların da suçu değil bu. Hasan Şaşlar utansın.

varol döken dedi ki...

@kalten
ramon, bu ırkları sevmem dememiş yalnız, bunları sevmeyip hala insan sevgisiyle doluyum denirse bana gülerler mealinden bir şey demiş... oradan da konuyu franco'ya bağlamış... ben kendisine sordum, faşist değilim dedi, beni de bu kadarı bağlar... ettiği küfürler onu, yayınlayıp yayınlamamak da aceto'yu bağlar... beni de kendi yorumlarım bağlar sadece, kişiye renge takıma ülkeye göre değil kendi doğru bildiğim kıstaslara göre... ramon'un anlayışını sevmedim diye yazmadığı şeyi yazmış gibi davranamam mesela...

bence sabri iyi çocuk, birçoklarını güldürecek bu yorum da sadece beni bağlar...

arda da iyi çocuk, bu çocuklarla otursak, karşılıklı sohbet etsek, vay be aslında iyi çocukmuş deriz... çevremizde de vardır böyle insanlar...

ama biz onları insan kimliğinden çıkarıp prototiplere daha ötesi robocoplara, asimolara benzetiyoruz, benzettiğimiz şey bir boka benzemeyince de adam değil diyip üstünü çiziyoruz...

çizmeyelim, bir insanı sevmekle başlar her şey, sabri'yi sevelim, eminim karşılığında size küfretmeyecektir!

töbrettin böbrek dedi ki...

aceto kusura bakmasın. yazmazsam içimde kalır. real madrid deyince otomatikman franco diyenlere kapak olsun bu yorumlar...

@kalten ,julien dakosta

siz bir ingilizce öğrenin bence...

Genel Sekreter Vak dedi ki...

@apaç,

daha önce okuduğum kadarıyla Kewell'i beğenmiyorsun.

ama Sabri Türkiye'den Avrupa'ya gidecek 3 oyuncudan biri diyorsun.

Saygı duyuyorum ama bana hakkaten enteresan geliyor.

:)

Gerçek Sevgi dedi ki...

Sabrinin bazı kötü huyları var ama kötü futbolcudur demek yalnıştır.

Nedense herkeste Galatasaray altyapısından çıkan oyunculara karşı bir antipati var. Türkiyede kaç tane takımda her sene 2-3 tane altyapı oyuncusu banko 11 de forma giyiyor? Çekemeyenler utansın.

M. Alper dedi ki...

Ben FB taraftarlığımı bir müddet dondurmuş eski bir FB'liyim.
Sabri tarzı futbolculardan nefret ediyorum. Bu Lugano için de geçerlidir, Emre Belözoğlu için de geçerlidir, Mehmet Topuz için de.
Geçen haftaki FB-GS derbisini tarafsız bir insan izlese sizce kimi tutardı?
Bence futbolcusu sağa sola saldıran, hakeme posta koyan, seyirciyle dalaşan, her faulde ayağa kalkıp zıplayan, her düdükte eller havada hakeme koşan, hakemden rakibe kart isteyen, 3 sarı kartı da elle kasti oynamaktan gören GS'ı tutmazdı.
Tamam diğer takımlarda da FB'de BJK'de filan böyle davranan futbolcular vardır ama Sabri tarzı hareketler artık GS'de gelenek haline geldi. Artık oraya Hagi, Bülent Korkmaz, tükürükçü Filipescu, ısırıkçı Vedat nasıl bir tohum attılarsa oraya giden futbolcu bambaşka bir insan formuna dönüşüyor.

umutation! dedi ki...

Soğuk, puslu, iç karartan bir futbol akşamıydı. Zaten tribünler bomboş, yeni açık alt'ta 23 kişi saydım. Maç desen kaybedilen derbiden sonra ikinci plana atılmış, sonucu pek önemsenmiyor gibi, GS nispeten yedek bir kadroyla maça çıkmış, taraftar oturarak maç izliyor. İlk yarı bittiğinde al gülüm ver gülüm pozisyonsuz mücadelesiz bir maç vardı ortada.

Bu tabloda Skibbe "3 puan alsam belki kulüpteki ömrüm 5-10 gün uzar" diye düşünüp 60'tan sonra Arda'yı oyuna aldı. O
'nun girmesiyle tribünler ayağa kalktı, soldan soldan ataklar, pozisyonlar gelmeye başladı. Kayseri de buna önlem olarak krampon çivileri kullanmaya başladı.

Benim eski açıktan gördüğüm kadarıyla, Bilal Aziz 60'tan sonra tam 4 kez Sabri'ye çift daldı. Hakem buna izin verirse, futbolcu kendini savunmaya kalkar, aynı pompalı tüfekle arabasını evini korumaya çalışan vatandaş gibi. Pompalı tüfeği övmek için söylemiyorum, sadece ortada kocaman bir otorite boşluğu var. Maçta da bu boşluk hakemdi.

Sarı kartlarıyla -en azından uyararak- sertliği engellemek yerine, görmezden gelmeyi tercih etti. Ha ne olur, Sabri'nin bacağı kırılır, yan bağları kopar, siz en fazla sabri ambulansa bindirilirken alkışlarsınız, maçtan sonra yatağa gittiğinizde de tamamen unutursunuz.

Sabri açısından baktığımızda, maç başına alacağı paraları alamaz, belki de futbol hayatı biter, bitmezse de kırılan bacağını toparlamakta zorlanabilir ve kendisini keçiörengücü'nde bulabilir.

Dün gece 60'tan sonra kayseri'nin oynadığı futbol değildi. Hakem hakem değildi. O yüzden Sabri'ye çırpıcı, çay kaşığı, spatula demeden önce, 1 puan için -bakın 3 de değil çünkü ali sami yen'e kazanmaya gelmemişlerdi- karşısındaki insanın hayatını karartmayı göze alabilenlere tepki gösterin.

turnusoll dedi ki...

sabri milli takım haricinde pek iyi oynamıyor.

sabri çirkeflik yapıyor, tartışıyor.

bu maçta yapmadı. olaylar kayseriden ve ragıptan kaynaklandı. bir de hakemden.

ne yazıkki bir sürü GS liyim diyen kişi oyuncusu hemen kurdun kuşun önüne bırakmış.

bu konuda biraz fenerbahçelileşsek fena olmaz.

metak dedi ki...

sabrinin daha genç olduğunu unutmamak lazım zaten kendisi antipatik bir kişilik, ama ben bir galatasaralı olarak yaptığı ortalarla ve oynadığı futbolla gurur duyuyorum. hele yaptığı ortaların millete malzeme olması ilginç doğrusu belkide türkiye de en ii orta açan oyunculardan birisiyken, yattara dan son 2.keyken.

Kalten dedi ki...

@varol
Ramon'u çok seversek dediklerinden bu anlamı çıkarmak isteyebiliriz, ama bu yine de onun burada saygı görmesini justify etmiyor

@töbrettin böbrek
oldu mu bu sefer, cümle içinde senin için özenle seçtim, kullandım?

varol döken dedi ki...

@kalten
adamın söylediği yazdığı bu, sevip sevmemekle ilgisi yok... ki bir sürü söylemine karşıyım, kendisine de karşı sevgi hissettiğim söylenemez... sadece değerlendiriyorum çünkü ramon benim için bir karakter değil tip şu (yakından tanımadığım için)

tıpkı sabri, arda ya da burada 5 saniyede harcadığımız yüzlerce diğerleri gibi...