13 Kasım 2008

İnce Ayar

"Takıma girebilir mi emin değilim ama Milan gibi bir kadroya sahip kulüpte antrenmana çıkmak onun futbol seviyesini yükseltir. "

Milan'lı Seedorf'dan yeni takım arkadaşı Beckham'a hoşgeldin yorumu..

37 yorum:

Kartal Bafiler dedi ki...

Bir nevi "Akıllı ol" mesajı.

untildie dedi ki...

Herhalde Seedorf "23" numaralı formanında tüm haklarını kendinde saklı tutuyor. jejejejeeje(buda gülme efekti ramondan arak)

alt + 168 dedi ki...

seedorf sen oynuyorsan beckham niye oynayamasın? çok küçümseniyor beckham, milan'da oynayamamak ne demek ki bu adam man utd, real'de çatır çatır oynamış...

L.E.N. dedi ki...

Nesilinden yaşlanmasıyla beraber dağılmayan, anımsayabildiğim tek topçu olan Clarence Seedorf 'sa bunu söyleyen, İngiliz Mansızı 'nın çok da ağırına gitmemeli.

Not: Çok magazinel olması yüzünden antipatik geliyor olabilir çoğu kişiye ama David Beckham 'ın Ölü Yıldızlar Topluluğu ("bkz. El Galacticos Morte" diye de atayım, İspanyolcam yok ^^) günlerinde sahada delirebilen tek "isyancı" oydu. Futbolculuğundan şüphem yok, özetle.

CeM dedi ki...

seedorf bunu ronaldinho transferinde de yapmıştı.
heralde futbolun yaldızlı ayaklarına karşı bi antipati duyuyor...

Unknown dedi ki...

italyan futbolunun özelliği midir nedir? bütün herkes konuşuyor. futbolcusundan masörüne kadar. gerçi beckham da son senelerde futbolculuktan başka her şeyi yapıyordu. haksız sayılmaz seedorf.

oralardaniyivurur dedi ki...

Çaktırmadan iyi vermiş ayarı harbiden
Helal olsun Seedorf

serdark dedi ki...

ohaa ayarin kralina gel!
seedorf bitirmis beckhami..

ama sanki eski bir husumet var gibi? durup dururken adama niye laf atasin ki..zaten ronaldinho geldiginden beri bu seedorf bi menopozlarda..

belkide bunlar eskiden bi takismistirlardi, acaba bi finalde fln karsilastilarda ters bisi mi oldu..bilgisi olan?

(ama caanim seedorf, senden buyuk adidas, bu herif o formayi giyer sende oyle yedekte beklersin, darilmaca yok)

Adsız dedi ki...

pek ince olmamış ama..:)

Onurov dedi ki...

Ooooo haaaa... diyorum :)

Çetin Cem dedi ki...

seedorf ronaldinho'ya da benzer bi ayar vermişti gelmeden, "yıldız olmaya değil, takımın bir parçası olmaya gelsin" gibisinden.. enteresan adam, antipatik mi diil mi çözemedim.

Unknown dedi ki...

seedorf daha önce robinho'u da aynı aba altından sopa deyimi ile yoğurmuştu ... Bence Seedorf gitsin bir porsiyon acılı adana ısmarlasın kendine .. Benden olsun :)

Ortega dedi ki...

Bazı İtalyan yorumcular Beckham'ın Pirlo'nun yerinde dahi oynayabileceğini iddia ediyorlar ya, yuh diyorum o zaman. Bu kadar mı görmezden gelinir bir adamın kalitesi? Hakkaten de "underrated" bir topçu şu Pirlo.

Anıl dedi ki...

Bu Seedorf da biraz fazla olmaya başladı. Sezon başında Ronnie için de benzer cümleler kuruyordu. Zaman yanıldığını gösteriyor.

liquefied dedi ki...

"Milan'ın Ronaldinho'ya ihtiyacı yok."

:D

Seedorf'tan özlü sözler serisi devam ediyor.

Robin dedi ki...

Bu Seedorf çok olmaya başladı.Yinede seviyoruz kendisini.Böyle açıklamalar yaptığına göre,kaşağı bayağı büyük.

Rory Breaker dedi ki...

Beckham'a ayar veren verene zaten. Bir ara da Mourinho Chelsea'deyken transfer söylentilerine bana futbolcu lazım Hollywood yıldızı değil demişti. O aralar İtalya liginde yollarının kesişeceğini kimse tahmin edemezdi heralde.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

puto milan

teritori dedi ki...

ben hayatımda bu kadar yüksek egolu bir adam daha görmedim.

buna bener bir hareketi de hasan şaş hary kewell'a yapmıştı. ilk geldiğinde topçularla tanışırken "buaraların agası benim ona göre" şeklinde bir bakış atmıştı.

flamboyant forward dedi ki...

mourinho ve seedorf'un aynı takımda buluşup birbirlerine gider yapacağı bir günü hayal ediyorum...lafı gediğine oturtma konusunda yarışırlar her türlü.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Beckham'dan zerre haz etmem(büyük süpriz) ama,bu Seedorf'un takıma yeni gelenlere karşı olan tersliği nedir böyle yahu?Önce Ronaldinho şimdi bu...

Lleyton dedi ki...

Başkası olsa tınlardı da bu artistin çim üstünde koşturma amacı futbol değil ki zaten.

muzoz dedi ki...

forma korkusu sardı herhalde

matiasemilio dedi ki...

ağır konusmus yaşlı kurt,lakin gereksiz..20 yasındaki cocuk değil ki mevzubahis şahıs

Berk dedi ki...

Haha o değil de Ramon arada Milan'a sokmuş lafı(puto fahişe gibi bir şey sanırım?)..Yorumları okurken teker teker, pek güldürdü beni..

PIERREMANU dedi ki...

Net ve tartışmaya kapalı bir şekilde zırvalamış Seedorf. Bu açıklama dünya futbolunu bilenler ve takip edenler nezdinde Beckham'ı değil Seedorf'u küçültür. Beckham futbol tarihinin çok büyük topçularından birisidir. Neden inatla bir kesim tarafından bu adama kötü topçu muamelesi yapılır anlayabilmek mümkün değil. Mümkün değil çünkü mantıklı veya tutarlı bir temeli yok bu görüşün. En fazla tercihleri tartışılabilir Beckham'ın. Bunun dışında taş gibi bir topçudur Beckham. 10 numara topçudur demeyeceğim. Bu konuma Maradona, Pele, Zico, Platini, Cruyff, Di Stefano, Zidane vb. adamları layık görüyorsak Beckham da hemen bunların ardından gelen 9 numara bir topçudur. Ama asla bir kademe aşağısı değildir. Tamam futbolculuk meziyetleriyle ilgili hiçbir şeyini beğenmediğinizi varsayalım. Buna rağmen Beckham'ın saygıyı fazlasıyla hak eden özellikleri var. Popüler bir ikon olmasına rağmen, para içinde yüzmesine rağmen, dünya hatun nüfusunun önemli bir bölümünün kendisine deli olmasına rağmen saha içinde asla şımarık, küstah, burnu büyük tavırlar içerisinde olmamıştır Beckham. Giydiği formanın, bulunduğu konumun gerektirdiği mücadeleyi her zaman vermiştir. Asla elini beline koyup dolanmamıştır sahada. Saha içerisinde üç kuruşluk topçulardan bile çok daha mütavazı bir adamdır Beckham. Beğenmeyen beğenmez. Ama "kötü topçu" yaftasını yapıştıranlar bu görüşlerini sağlam temellere oturtmalılar. Ben Hagi'yi sevmem örneğin. Ama Hagi'ye kötü topçu demek salaklığın belgesi olabilir ancak. Futbol seviyesi olarak Beckham'ın Milan kadrosundan alacağı hiçbir şey yoktur, aksine vereceği çok şey vardır. Kendisi saygıyı fazlasıyla hak etmektedir Seedorf saçmalamıştır.

ix dedi ki...

Ronaldinho da Beckham için: 'Arada frikikleri kullanır tabi.' tarzı bir şeyler söylemiş.

Ronaldinho kim, Freekick Masters'ta gördük. Tek bir atışı bile gole çeviremedi. Nasıl böyle demeç verebiliyor anlamış değilim.

Merak ediyorum da bu takımda Pirlo'yu tınlayan yok mu?

devletli dedi ki...

seedorf sen de kendini fasulye gibi nimetten sayıyorsun ya... milan'da olmasan çoktan tutmuştun ajax'ın -hatta nac breda'nın- yolunu.

L dedi ki...

1. bu ramon ne kadar sorunlu bir adamdır ya. real dışında herkese sövüyor.

2.@sarunas jasikevicius:

hocam, becks tabii ki çok kötü bir oyuncu değil ama, "o kadar" da olmadığını bir kabul ediverin artık. medya şişirmesine, saça-başa göre futbolcu büyüyecekse gözümüzde, işimiz var.
ayrıca her real veya manutd'de oynayanı adamdan saysaydık...

tknycl dedi ki...

doğru söylemiş seedorf..
amerika da stüdyo gibi ortamlarda antremancıklar yapan starımız şöyle üzerine fosfor formayı geçirmiş gattuso'nun gazabına uğrasın bi..
o cool bakışlarını atarken kaka yanından rüzgar gibi geçsin..
ronaldinho aptal gülüşüyle bi kırsın adamın belini..

milan beckham'a bişiler katar ama milan'da duran topun başında pirlo, seedorf ve ronaldinho var ..

silenzio dedi ki...

evet harbi gereksiz, beckham popstar olabilir ama sağlam da oynar gayet. zaten adamın "wants a new challange" durumu belli yazık oluyo oralarda adama, belki gaza gelip dağıtır falan. severim david'i

John Doe dedi ki...

kaç yüz tane kupa kaldıran adamın bu saçma sapan laflarını duyuyoruz uzun zamandır. Heralde artık futbola veda edecek.

Umur Burak Ayaz dedi ki...

Ronaldinho da komik ya. Ne demek "Frikikleri arada paylaşırız"? Lan senin hayatın boyunca (antrenmanlar dahil) frikikten attığın golleri adam bir senede atıyor. Ronaldinho da Allah var iyi oyuncu ama abi adam duran top kullanamıyor ki. Ya baraja çarpıyor, ya auta atıyor. Milan'da, Beckham'ın duran toplarda yarışacağı bir adam varsa o da Pirlo'dur.

Ben Beckham'ı severim arkadaş. Topçu değil yakıştırmasını doğru bulmuyorum. Sadece Real'de, Man Utd'de oynamış olması bir futbolcuyu iyi yapmaz, fakat bu takımların oynadığı maçların %70'inde ilk 11'de sahaya çıkıyorsa ben o zaman bu adama "topçu değil" diyemem.

jose dedi ki...

seedorf>beckham

guzel ayar vermıs

Aydın dedi ki...

Seedorf'un egosunu da, Beckham'ın popülaritesini de bi kenara bırakırsak; çok doğru söylenmiş bi söz...Milan'da hatta Serie A'da kendini kabul ettirmek az buz iş değildir, bi futbolcu için...Nice yıldız nitelikli futbolcunun Milan'da kulübeye mahkum olması da bu kulüpte sürekli oynamanın zorluğunu kanıtlar... Bkz ; Kluivert, Simone, R.Baggio, B.Laudrup, Rivaldo, Veiera, Davids... hatta şimdilerde Gourcuff ..vs.

delgado dedi ki...

anladık, beckham sahadaki karakterinden çok özel hayatıyla saçıyla-başıyla anılır oldu son 7-8 yıldır, ama bu nası beckham'ın futbolculuğunu geriye itti anlamıyorum. beckham ne olursa olsun çok kaliteli bir topçudur, real'e gelirken de saç-baş-sponsor-para muhabbeti yapıldı ama adamın köpekler gibi mücadele etmediği bir maç bile hatırlamıyorum. direk olarak ilk 11'e girmesi çok zor olsa da mükemmel bir alternatiftir bence, derinlik katar milan kadrosuna. daha ne ki?

Figueres dedi ki...

ya herseyi anladik da beckhamin bu kiyafeti nedir onu anlamadim? o kravat nedir, niye gomlegin arasina ilistirilmistir, neden gomlegin yarisi icerde yarisi disardadir. trend setter olacam diye bu kdr gotten uydurma yaraticiliga gerek var midir?