12 Kasım 2008

Hangisi daha Real?

Kupa maçlarını eleme tek ya da çift maç eleminasyon üzerinden oynatan ülkelerde bu güzel futbol hikayeleri yazılmaya devam edecek. Bizdeki gibi büyükleri korumaya yönelik UEFA Kupası formatından arak Kupa maçları ise rotasyon durağı olmaktan öteye gitmeyecek. Real Madrid ilk maçı 3-2 kaybetmişti deplasmanda. Real Union 3. ligden. Santiago Bernabeu'ya geldiler ve 4 (Raul hat-trick) yedikleri maçta 3 atıp (kalede Dudek vardı) turu geçtiler. Madrid medyası için Real Madrid tarihinin en büyük utanç gecelerinden. Ben bilmem Ramon bilir(!)

30 yorum:

Santiago dedi ki...

Bizdeki herşey Pendik ile başladı...Bu maçtan sonra Kendi kalecisini bile dövebilen tıynetsizler ve bu maçı yıllar sonra bile agzına pelesenk eden rakip değil düşman taraftarlar yüzünden şişte kebapta yanmasın usulu arak bi kupa formatımız oldu.
E böyle başa böyle tarak...

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Kralın takımı kral kupasını en son ne zaman almıştı acaba?Emin değilim ama bir hayli oluyor heralde...Güzel haberler bunlar :)

L dedi ki...

yok be abi, ramon'a ne olacak sanki. o gene gelir 31 lig, 11 kupa 1 der, bir şeyler savunur,keyfine bakar.

hadesperado dedi ki...

başlık harika olmuş Bülent abi, Ramon'a selam :))

SkyCaptain dedi ki...

Rezillik diz boyu. Baliç geçen gece konuk olduğu programda Toschack'ı futbolcular kovdurmuştu diye bir itirafta bulundu. Raul'u çok severim ama ligde kendisini kulübeye çivileyen Schuster'in suyunu ısıtmaya başladılar Guti ile beraber.

Fethi dedi ki...

waiting ramon's comment:)

cisco dedi ki...

cift maclı sistemde daha zordur boyle olaylar. ama iki macta 6 gol yiyosan yapacak bişey yok.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA - QUE DIMITA –

FUERA SCHUSTER, CALDERÓN Y MIJATOVIC. QUE SE VAYAN TODOS. ES DE VERGÜENZA TOTAL.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

http://veteranosynoveles.blogspot.com/

http://veteranosynoveles.blogspot.com/

http://veteranosynoveles.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

ridículo madrid.jejejeje

k. dedi ki...

Bu Ramon, spambot bence. Boyle yorum mu olur arkadas ya?

O degil de, herif blogu okuya okuya Turkce'yi sokecek, o zamani bekliyorum ben.

hadesperado dedi ki...

Ramon; Schuster'e Calderon'a ve Mijatovic'e gider yapmış, hepsi de istifa etsin, utanç verici diyor..

Hola Ramon,
¿Qué es un Real?
¿Madrid o Union?
xaxaxaxaxaxa

Espere 14 de diciembre con Schuster ;)

GSveFutbol dedi ki...

L'Equipe zamanında Sociedad şampiyonluk mücadelesi verirken gider 36.haftada ki Madrid maçı öncesi benzer bir başlık atmıştı.. La Real ou Le Real ? dı yanlış hatırlamıyorsam

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

ridículo sema . jejejejejejejeje

@hadesperado
sólo uno Madrid. real madrid.
estamos esperando para ti. todos madrid.

devletli dedi ki...

son iki maçta kendi sahasında 6 yiyen (8 atan) takımda adam gibi defansif orta sahanın (o da diarra) olmadığını, union'dan yenen 6 golde de kalede dudek'in olduğunu hesaba katınca takımın hem uzun yıllardır yaşadığı orta saha direnci hem de iyi defansif yedek oyuncu sıkıntısı ortaya çıkıyor.

higuain'i kanatta oynatan saviola'yı topçudan saymayan efendim soldadoları negredoları vs gönderen schuster huntelaaaar (bueno'nun nesi eksik?) diyeceğine bu takımın doğru düzgün defansif orta sahaya ihtiyacı var, bir tek diarra'yla olmaz bu işler, gago'yla hiç olmaz dese daha doğru olmaz mıydı? ya da javi garcia'yı ya da de la red'i yetiştirseydi? ya istanbul panteri dudek'in bu formu nedir yahu?

takımın en sağlam savunmacısını sağbeke koy, ortaya ahı gitmiş vahı kalmış cannavaro, yanına aman ne zaman hata yapacak pepe (olmadı daha da istikrarsız heinze), sol bek zaten evlere şenlik, bir tek aziz ikerin eldivenlerine kalıyor iş. ki hakkıdır ballon d'or. yedek kaleci formsuz, adam gibi tek defansif orta saha diarra (ramos neden orta saha oynamaz madem?) hal böyle olunca 3 de yersin 5 de. allah muhafaza barcelona kaç atar...

sözüm sana schuster, aklını başına devşir, doğru düzgün savunma yaptır, yoksa beyaz tekmenin çarpma etkisini oturduğun bölgede öyle bir hissedersin ki bir daha o yedek kulübesine oturamazsın. sonra demedi deme.

devre arasında da sağbek mi alırsınız defansif orta mı bilemem. yoksa ronaldo da toplayamaz.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

hijo de puta dudek y metzelder..

i haven't seen a good polish goalkeeper since tomazsewski

i haven't seen a good german defender since matthias sammer .

but they're in madrid..

varol döken dedi ki...

@ramon
take aragones:)

Adsız dedi ki...

Del Piero>Raul+RVN
Real Union>Real Madrid
.)

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

@varol..

i think luis is happy in his team. with roberto carlos (36) also güiza (14 M) jejejejejejejejejeje

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Alberto bueno calvo

attention this name. you can here for long years..

devletli dedi ki...

aramızda kalsın (türkçe anlamıyor ya) bu sevimli arkadaş fanatik ve başarısızlıkta o gitsin bu gelsinci olduğu kadar ırkçı da bi arkadaş galiba. yok polonyadan kaleci çıkmaz yok almanyadan defans çıkmaz (?)

tamam biz de seviyoruz real madrid'i ama biz renklere gönül verdik ramon! :DDDD

oralardaniyivurur dedi ki...

ramonca cevap yazalım biz de..
Madrid sucks jejejejejejeje

devletli dedi ki...

ramón, digo siempre iguales sobre bueno. él será un buen jugador. pero la misma cosa fue dicha para portillo, soldado, etc. así que no soy tan esperanzado.

serdar, hiç olmuş mu?

Adsız dedi ki...

bu adami kendi silahi (isine gelince duz mantik uygulamak) ile vurmak gerek biraz. o acidan yukaridaki onermeyi dile getirmis bulunuyorum.

töbrettin böbrek dedi ki...

galiba ramonun matrix te kayma olmuş.:))

serdark dedi ki...

Marca baya formdan dusmus..bi raul bi nistelroy bi ramos kac real union eder tarzi bakkal hesabi gormek isterdim..ben ne bilcem simdi real union in gucunu... turk medyasindan ornek alsinlar biraz!

varol döken dedi ki...

@ramon
take aragones, i'll be bring you cristiano ronaldo with my own hands:)

Adsız dedi ki...

haddim olmayarak şu real mevsu hakkında bir kaç laf söylemek istiyorum.. çünkü bu konuda çok ciddi bir yanlış anlaşılma var..
buradaki yorumlarda ve genel yorumlarda, kraliyet yönetimin tek kurduğu takım real madrid ve geri kalan tüm takımlarda kraliyet yönetimine karşıymış gibi bir hava seziyorum.

önce şu real meselesini bir anlamak lazım..ispanyol futbolunda;kralın ya da kraliyet ailesinin ya da kraliyete bağlılını belirtmiş yerel yönetici ve ya ailelerin kurduu takımların başına real gelir..
mesela real socidad bir bask takımıdır ama kraliyete olan bağlılıını belirtmiş kişilerce kuruldu için real takısı vardır..ayrıca hepsinin logosunda, kraliyet tacı bulunur.. bu ispanyollara özgü bir futbol rituelidir..

Sinan Çakmak dedi ki...

ramon türkçe biliyor mu? türkçe olarak blogu takip edip yorumları ispanyolca ve ingilizce mi yazıyor? yoksa google translate mi kullanıyor? :)

Adsız dedi ki...

grande Real Union!!!

real madrid to the segunda liga!!!

zuahahahahahahahaha :D