19 Ağustos 2008

Tango İyidir

Kıtaları dışında son kez Londra'da karşılaşmışlardı hatırladığım. Brezilya 3-0 kazanmıştı o maçı. Arjantin aynı skorla aldı rövanşı Pekin'de. Ağabeyler bir kenara ideale yakın bir Arjantin kadrosu vardı sahada Olimpiyat kuralları içinde. Defansın göbeğinde Garay, orta sahada Gago-Mascherano önlerinde Riquelme, her yerde Messi ve en uçtaki Aguero ile çok fazla oldular Brezilya için. Orta sahada kazandı Arjantin maçı. Dunga hem teknik direktör hem de biraz futbolcu simsarıdır. Pato varken havası kaçmış Sobis ile başlamanın başka bir açıklaması olmamalı. Ronaldinho sanırım 34 beden kot giyiyor, bilekler çalışıyor da bel dönmüyor hala. Geleni gideni ısıran Anderson ve kanatta Marcelo dışında formanın hakkını veren de olmadı. Diğer maçlarını izlemedim ama Sobis ile başlayan kadronun sanki Semih'e ihtiyacı vardı! Doktorun yürümeyi yasakladığı bir günün akşamüstünde Arjantin-Brezilya maçı ilaç gibi geldi. Olimpiyatlar olunca herkes biraz kaygısız oluyor sahada. Aguero tribündeki kayınpederi Maradona'yı iki golle selamladı. Son düdükte sonra Messi-Ronaldinho sarılması ve vedası iyiydi. Biri Barselona'ya diğeri Milano'ya uçacak sonuçta...

16 yorum:

jose dedi ki...

Maçı seyredemedım Dunga yıne kızının eserı ıgrenc gomleklerdenmı gıydı acaba?

Abı bu arada mr sonucu ne durumda?

BT dedi ki...

sabah çektirdim mr. yarın 17:00'de alacağım sonucu..

el'nino1907 dedi ki...

arjantin sahanın her yerinde hakimdi oyuna özellikle dar alanlarda çok iyi top çevirdiler kanatlara çok iyi sarktılar rıquelme orkestra şefi gibi yönetti takımı messiye gelince bu bücürü tanrı yaratmış olamaz.

brezilya oyunun son bölümlerinde gereksiz bir sert futbola başvurdu oynayamıyorsam oynatmam taktiği bu olsa gerek.

Adsız dedi ki...

gecmis olsun aceto...
tolga

Adsız dedi ki...

o kadar aradım bulamadım macı yayınlayan uff ya ızleyemedım canlı olarak. siz nerden islediniz acaba? bu arada gecmis olsun doktor olarak mr sonucunuzu da cok merak ediorum

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun Bülent abi. Ciddi bir şey yoktur umarım.

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun Aceto... Acil şifalar inşallah...
Ali

organic soap dedi ki...

geçmiş olsun aceto.dönmene sevindim ama bu şekilde olması üzdü açıkçası.
maçı trt 1 verdi ben de tesadüfen rastladım.

agüero çok iyiydi yalnız.sadece golleri için değil,inanılmaz oynuyor.ben çok beğendim.
pato'dan da bi cacık olmaz :)

soba dedi ki...

aguero bos vaktinde kaynak yapiyor galiba. n'aptin gozlere?

edebivurgu dedi ki...

Şaşkınlık içinde izledim maçı..Brezilya'nın ki nasıl bir kadrodur..Marcelo ve Rafinha sol ve sağ kanadı tamamiyle kendileri kullandılar.Dunga ne yapmış öyle yahu..Sobis'le başlamak nedir, koysana Pato'yu..
Bir de Brezilya sıtoperlerine helal olsun demeliyim.Eğer ki şu Messi karşısında herhangi iki Avrupa'lı sıtoperler olsaydı sanırım 3-4 tane daha penaltı olurdu.
Bunun dışında Marcelo bence sahanın en iyisiydi.

fyckreth® dedi ki...

Diger mactada Nijerya buyuk supriz Belcikayi yenmis. Finalde Arjantin-Nijerya macini izliyecegiz. Tekrardan bir Afrika takimini buralarda gormek beni cok sevindirdi.

ornitrin dedi ki...

Bu maçı kaçırdığıma inanamıyorum!

Öğlen TRT 3'e bakarken altyazı geçti, 15:55 diye, sonra saat 4'te açtım TV'yi, baktım TRT 3'te maç falan yok, Slo 2 kanalında buldum, onlarda 16:9 değil 16:7 gibi abidik bir formatta veriyorlardı sanki, ekranın altı ve üstü boş, futbolcular görünmüyor neredeyse, spiker de adamların boylarını söyleyip duruyordu herhalde, sentimetro deyip duruyordu, ekran ayarıyla oynamayın mı diyordu artık bilemiyorum... neyse 5'te izlerim, 16:55 yazıyordu galiba dedim. Sonra 5'te açtım TV'yi, yine yok! Şans eseri TRT 1'de denk geldim, penaltı golünü ve kırmızı kartları gördüm, ama futbol göremedim haliyle, maç bitti gitti.

AAAA dedi ki...

öncelikle büyük geçmiş olsun.

agüero, messi, mascherano ve gago hepsi çok ama çok iyidi. messi'nin unutulmaz olabilmesi için ise 2010 dünya kupasında şapkadan tavşandan fazla şey çıkarması gerekecek. neticede sakatlık felan da olmazsa süper bir kadro ile geliyor arjantin.

uykutu dedi ki...

söz arjantin ve aguero'ya gelmişken, arjantinli oyuncuların diger ülkelere nazaran la liga'da başarılı olmasının sebebi nedir acaba ? gürcülerin trabzonda gösterdikleri performans gibi mi ? kültürel mi birazda =)

edebivurgu dedi ki...

Bir fotoğraf gördüm ki bence maçın en güzel fotoğrafı; ah barça ah..satmayacaktın Roni'yi..

http://2.bp.blogspot.com/_dsg1SXhu64k/SKs7OJO8XdI/AAAAAAAAAhQ/7TVuLn5KgVI/s1600-h/C_3_Media_415235_immagine.jpg

Adsız dedi ki...

Bahsettiğin sarılmayı az önce gördüm insan sevgilisinden ayrılırken anca böyle sarılır =J