21 Ağustos 2008

Freddie Ljungberg

3 büyüklere transferde onca isim yazıldı. Hayret onun adı hiç geçmedi. Bonservis desen elinde. Topçunun da kralıdır. Euro 2008'de milli takımı kötüydü o da takıma ayak uydurdu. Freddie Ljungberg 31 yaşında ve halen bir takımı yok. Arsenal'den geldiği West Ham'dan kontratını karşılıklı feshederek ayrıldı.

19 yorum:

Blogspor dedi ki...

Türkiye ligi'ne yakışır düşüncesindeyim.Nedense Fanatik,Fotomaç,Fotogol hiç haber yapmadı Ljunberg'i...

Handan dedi ki...

mankenlik yapsın, olmadı fotomodel olsun.

jose dedi ki...

2005 yılında olsaydık Ozhan Canaydın baskanlıgında Pıres ve Kıly Gonzales yerıne alırdık:)Heyt be nerden nereye o donem nerdeydın be Freddie?

pclion dedi ki...

Kewell gelmiş olmasa tam Galatasaray'lık adamdı ama kanat kontenjanı dolu maalesef. Beşiktaş ya da Fenerbahçe'nin sağ kanadında rahatlıkla oynayabilir, özellikle Beşiktaş alabilirse büyük iş başarır.

Adsız dedi ki...

heman haim fresco'ya sooleyelm, baglasin isi..

W dedi ki...

Bu adam hakkında yorum yapılmaması hakikaten ilginç. Ancak bugun Fotomaç'ın ortaya attığı isim çok daha ilginç geldi bana. Hernanes'in Fenerbahçe'nin listesinde olduğunu söylüyorlar. Brezilyalı hakkında verilen bilgi Wikipedia'dan arak ama oyuncunun ismi beni Alonso'dan daha çok heyecanlandırdı. Çünkü bildiğim kadarıyla Kaka ile kıyaslanan ve şu anda Pekin'de olan bir oyuncu. Acaba gerçeklik payı nedir?

Adsız dedi ki...

emerson içinde benzer bi durum var, ne hikmetse hiç adı geçmiyor ama bonservisi elinde, milan da ilk 18 e giremeyecek deniyor...
Baz futbolcular çok gündemde bazılarının adı geçmiyor ilginç

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

Besiktas'ta 10 yabancı oldu.Türklere kontenjan kalmadı neredeyse.Besiktas yonetımının Ljungberg gibi bir oyuncuyu alacagına ihtimal vermem.33 luk Diatta'ya "göreceksiniz 2 yıla kalmaz Avrupa pesine dusecek"diyen, Gordon'a "uzun zamandır ızlıyorduk defans futbolcusunda olması gereken tum ozellıkler bunda" dıyıp 10 macta oynatamayan,çakma Hıguen'ı getırıp "Maradona'da kım!Ahanda yeni Pele"diyerek yarım sezon sonra yollayan bir yonetım ıcın Ljungberg cok sıradan bır futbolcu.

Arsenal'de sagda Ljungberg solda Pires ınsanın gozunun pasını alıyordu.Dovmelerı yuzunden cılt kanserınede yakalandı bir ara.Arda'ya cok ıyı bır para veren takım cıkarsa son dakıka transferı ıle gelebılır belki.Fenerbahce Kazım-Burak ıkılısıne emanet etmıs sag tarafı.Ama fm de amrl ozellıklerı vardı.Ikı kanattada kullanılabılır Ljungberg.

Rossonere dedi ki...

Gay'lik durumlarindan yanismiyor olabilirler,kampta huzur bakimindan.

Adsız dedi ki...

yarin fotospor yazar.

khortytsya dedi ki...

@w

bu haber fotomaç'ın antu'nun sitesini okuduğunun kanıtıdır. oraya böyle bir konu açmışlardı forum üyeleri aurellio'nun yerine olsa iyi olmaz mı diye. fotomaç da fazla sallamak istememiş olsa gerek onun haberini yazmışlar :)

alt + 168 dedi ki...

neden west ham'dan ayrıldı?

Adsız dedi ki...

benim duyduğuma göre yüksek kontrat istiyormuş avrupadaki birçok kulüp istemesine rağmen yüksek kontrat nedeniyle kadrosuna katamamış
türkiyede de ona istediği kontrati verebilecek tek takım fenerbahçedir bence çok da iyi olur. En azından kazımdan iyidir (disiplinlidir.)

Unknown dedi ki...

ljungberg bir süre dinleneceğini açıklamıştı. sanırım futboldan biraz soğumuş, takımlara yüksek kontrat önererek ayak sürüyü. seneye vasat bi ingiliz takımında olmadı katarda görürüz.

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

Ljungberg belli bi süre futbola ara verdiğini söylemisti west ham dan ayrılırken o yüzden belki de yazmıyodur bizimkiler dicem de bizimkiler adam ölse yine yazarlar Ljungberg fenerbahçe de diye.işin gerçeği Ljungberg futbol yaşantısına ara vericekmis diye biliyorum yani kimseyle sözleşme imzalamayacak.

Mr.Eko dedi ki...

Türkiye'de transfer danışılarak,izlenerek, değerlendirilerek mi yapılıyor da Ljungan ülkemize gelecek?

Yakınlığım olan menajerle konuşuyorum,bana stoper lazım diyorum. O da bana ne kakalayabilirse onu gönderiyor. Tabi bende bundan bir komisyon alıyorum illa. Bir de çıkıyorum diyorum ki "nokta transfer yaptık, takıma uyum sağlayacak isimleri aldık." oldu bitti sana transfer..

Kimin aklına gelir Ljungan?

Spooky dedi ki...

birkaç hafta önce okuduğum bir haberde ljunberg'in sözleşmeyi fesh edip bir amerikan ligi (MLS) takımıyla anlaşacağı yazıyordu.

Dobrowski dedi ki...

"Freddie Ljungberg Kocaelispor'da" haberlerini görür gibiyim. bizim yerel medya seni takip ediyorsa hemen yazarlar :)

Adsız dedi ki...

Ljunberg'in isminin transfer sütunlarında geçmeme sebebi tamamen spor basınındaki şaklabanların bilgisizliklerinden ve gündem takip etmemelerindendir.
Çoğu Ljunberg'i Arsenal'de zanendiyordur sorsan.
Yarından tezi yok ismi geçmeye başlayabilir ama.